Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen met saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Saffier ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design

Een ring met steen kan zoveel meer zijn dan een gouden of zilveren ring met diamant. Helemaal niets ten nadele van deze combinaties, maar wie kiest voor iets anders zal zeker niet worden teleurgesteld. Hierbij willen wij aandacht vragen voor de volgende prachtige combinatie: witgouden ringen met saffier. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en willen je inspireren om op zoek te gaan naar jouw ideale ring.

De uitstraling van witgouden ringen met saffier

Een witgouden ring creëert men door zilver toe te voegen aan het gele goud. De hoeveelheid zilver bepaalt de kleur. Witgoud onderscheidt zich door de ietwat gelige gloed. Het pièce de résistance van witgouden ringen met saffier is natuurlijk de steen. Saffier is een fantastische steen die wordt gewonnen in delen van Azië, Afrika en Amerika. Hij komt voor in alle kleuren, behalve rood. De bekendste saffier is de felblauwe steen; een kleur die ook wel ‘kleur van de hemel’ wordt genoemd. Een prachtige kleur, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor één van de andere kleuren.

Een witgouden ring met blauwe saffier is een ware klassieker. De lichte kleur van de ring en het heldere blauw van de steen zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Hoe je jouw witgouden ring met blauwe saffier wilt hebben, is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen smaak. Het kan een klassieker ring zijn met een traditionele zetting, maar je kunt ook gaan voor een moderne variant met een opvallende zetting.

Witgouden ring met saffier en diamant

Ringen met meerdere stenen zijn zeker geen uitzondering, maar wist je dat die stenen niet van dezelfde soort hoeven te zijn? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gouden ring met saffier en diamant. Door te variëren met groottes, zettingen en kleuren bepaal je zelf waar je de nadruk op legt. Vaak zie je in een gouden ring met saffier en diamant bijvoorbeeld twee saffieren terug die een diamant flankeren.

Ik wil een saffier ring kopen: wat nu?

Je hebt jouw besluit gemaakt en wilt een saffier ring kopen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd jouw ultieme saffier ring in witgoud. Niet alleen kun je bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie witgouden ringen met saffier; het is ook mogelijk om de door jou gekozen ring aan te passen. Vind je de ring met saffier mooi, maar wil je ‘m toch in een andere kleur of moet de steen net een andere zetting krijgen? Dat kan gewoon. U kunt bij ons naast witgoud zelf kiezen welke kleur goud u wilt zoals geelgoud, platina en rose goud.

Wij kunnen nog een stap verder gaan. Je kunt een saffier ring kopen, maar je kunt hem ook helemaal zelf ontwerpen. Het is mogelijk om bij ons een ontwerp aan te leveren. Dit ontwerp gaan wij vervolgens voor je maken. Wij kunnen ons ook voorstellen dat jij geen volleerd ontwerper bent en wel een beetje hulp kunt gebruiken. Onze ervaren vaklieden staan voor je klaar om samen met jou de witgouden ring met blauwe saffier (of een andere variatie) van je dromen te ontwerpen. Onze witgouden ringen met saffier voldoen altijd aan de volgende eisen:

  • De hoogste kwaliteit edelmetalen en edelstenen
  • Vervaardigd door ervaren edelsmeden die werken volgens het oude ambacht en met de nieuwste technieken
  • Eerlijke materialen
  • De scherpste prijzen omdat het hele proces in eigen huis plaatsvindt

Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact met ons op voor vragen, meer informatie of om jouw wensen te bespreken en wij helpen je verder.