010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Trilogy ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters 3 steens ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Gegarandeerd de laagste prijs

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere ring. Een trilogy verlovingsring is er zo één, helemaal als je hem zelf ontwerpt. Het kan bij DiamondsByMe. Bij ons beslis je zelf hoe de verlovingsring met 3 stenen eruit komt te zien. Want het is jullie dag, jullie moment en jullie verhaal.

Waarom een trilogy verlovingsring?

Een trilogy verlovingsring heeft het allemaal. Hij is subtiel maar tegelijkertijd ook uitgesproken. De band van de ring is glad en bovenop zitten drie edelstenen. Natuurlijk zijn er verschillende modellen van de verlovingsring met 3 stenen. Zo zijn er ringen met het uiterlijk van een solitair: met één grote steen in het midden en twee kleine ernaast. Maar er zijn ook 3 steens ringen waarbij de drie stenen allemaal dezelfde grootte hebben.

Een verlovingsring met 3 stenen ontwerpen

Bij DiamondsByMe kies je eerst een 3 steens ring in een model dat je mooi vindt. Voor ieder budget hebben we een perfecte verlovingsring met 3 stenen. Heb jij het ideale model gevonden? Dan stel je hem vervolgens helemaal zelf samen. Alles in het ontwerp van de verlovingsring met 3 stenen is aan te passen: de gebruikte edelstenen en het edelmetaal. Stap voor stap ontwerp je dus een unieke 3 steens verlovingsring. Eén die helemaal past bij de stijl van jouw partner. Handig is dat je, na elke stap, op je beeldscherm de ring ziet evolueren. Op deze manier maken we bij DiamondsByMe het ontwerpen van een ambachtelijke ring wel heel makkelijk!

Een trilogy ring: verleden, heden en toekomst

Wist je dat de 3 steens verlovingsring ook een symbolische betekenis kan hebben? Dit maakt hem extra bijzonder. Want hoe mooi is de gedachte dat drie verschillende edelstenen symbool staan voor jullie tijd samen? Voor jullie verleden, heden en toekomst? Deze symboliek maakt dat jouw aanzoek met de trilogy verlovingsring een onvergetelijke wordt.

Welke edelstenen passen bij elkaar?

Meerdere soorten edelstenen verwerken in één ring. Het klinkt gedurfd, maar geeft een prachtig effect. Welke edelstenen je ook kiest, een 3-steens ring zal altijd een gebalanceerde uitstraling hebben. Maar misschien vraag je je toch af: welke edelstenen passen bij elkaar? Goed om te weten is dat er niet zozeer edelstenen zijn die slecht matchen. Het is vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Natuurlijk zijn er wel tijdloze combinaties bij de verlovingsring met 3 stenen. Meestal speelt de diamant hierin een belangrijke rol. Zo is de combinatie van een diamant in het midden en twee blauwe saffieren ernaast, prachtig. Natuurlijk kun je ook voor andere zijstenen kiezen. Zoals paarse amethist of lichtblauwe aquamarijn. Ook heel mooi is de combinatie van een opvallende, kleurige middensteen met hiernaast twee kleine diamanten. Zo is de combinatie van een rode robijn met twee kleine diamanten ernaast erg klassiek.

Naast de keuze voor de edelsteen, kies je voor het edelmetaal. Zilver, goud, witgoud, roodgoud of platina. Zilver en goud komen vaak voor, maar vergeet ook de pracht van platina of roodgoud niet. Want een verlovingsring met 3 stenen hoeft niet per se van goud of van zilver te zijn. Misschien draagt jouw partner wel veel rose goud. Dan is een rosé goud verlovingsring een ideale aanzoeksring. En is jouw partner allergisch voor zilver of goud, dan is platina een uitstekende optie voor een verlovingsring met 3 stenen.

Een trilogy ring made with love

Bij het ontwerpen van een trilogy ring kun je dus alle kanten op. Hoe je de 3 steens verlovingsring ook samenstelt – bij DiamondsByMe maken we hem met liefde exclusief voor jou. We gebruiken de nieuwste technieken. Zo kun je zelfs een 3D-print bestellen om een goed beeld te krijgen van de ring, voordat we hem daadwerkelijk maken. Zo toveren we stap voor stap jouw ontwerp om tot een uniek sieraad. En dat is maar goed ook. Want jouw partner is uniek en dat mag de ring ook zijn!