Filter
OVER DiamondsByMe

In de media

DiamondsByMe in de media

Wist je dat de sieraden van DiamondsByMe ook gedragen worden door bekende Nederlanders? Regelmatig wordt er geschreven over DiamondsByMe op bekende blogs. Op deze pagina vind je een overzicht van onze sieraden, gespot bij een bekende Nederlander of een populaire blog. Heb jij een sieraad van ons gespot, maar staat deze er nog niet tussen? Laat het ons weten!


certificaat GIA

KELLY WEEKERS

Ik ben psycholoog & life coach en al enige jaren werkzaam vanuit mijn eigen praktijk in Laren, het Gooi. Hier werk ik met jong-volwassenen en volwassenen met zeer uiteenlopende problematieken. Tevens laat ik graag mijn psychologische licht schijnen over onderwerpen middels het schrijven van columns voor diverse bladen en door met enige regelmaat aan te schuiven in programma's op tv. Bij het grote publiek werd ik enkele jaren geleden bekend als Miss Nederland 2011 en later ook als partner van John Ewbank. 
 
Ik draag dagelijks mijn geelgouden Shemika oorbellen met 0.20 crt diamanten van DiamondsByMe! Het bijzondere moment dat ik aan deze diamanten oorbellen koppel is de geboorte van ons eerste kind, een dochter. Ik was op zoek naar een sieraad waar ik zelf jaren plezier van zou kunnen hebben, maar wat tevens nog steeds mooi zou zijn op de 18de verjaardag van mijn dochter zodat ik het sieraad dan aan haar cadeau zou kunnen doen. Deze diamanten oorstekers zijn een schot in de roos! 

Mijn stijl kan omschreven worden als tijdloos en klassiek. Ik houd van less is more. Ik investeer liever in een paar kwalitatief hoogstaande kledingstukken en sieraden dan in heel veel goedkopere items die ik dan vervolgens weer  vrij snel kan weggooien. Af en toe een leuk goedkoper trendy item erbij: dan ben je toch altijd up to date, maar ook chique. Ik houd ook echt van items met een verhaal, zoals deze oorbellen. Voor mij zullen ze altijd dierbaar blijven, omdat ik ze op een bijzonder moment ben gaan dragen.
 
Ik vind de werkwijze van DiamondsByMe geweldig. Ik heb nooit eerder kostbare sieraden gekocht via een website, omdat een website nooit duidelijk genoeg was qua foto's en tevens geen uitgebreid assortiment had. DiamondsByMe brengt je alle voordelen van een aankoop bij een juwelier, maar wel tegen een scherpere prijs en met het gebruiksgemak dat je het kan doen vanuit je eigen luie stoel. Ik kan het iedereen aanraden!


ANOUK SMULDERS

certificaat GIA

Mijn naam is Anouk Smulders. Ik ben 42 jaar, geboren in Enschede en opgegroeid in midden Nederland. Toen ik studeerde in Haarlem ben ik tijdens een treinritje ontdekt door een fotograaf, en dat is waar mijn modellen carrière begon! Binnen 4 maanden zat ik in Parijs, nog eens 3 maanden later had ik mijn eerste wereldwijde cosmetica contract voor niemand minder dan Dior te pakken en daarna kwam mijn carrière in een stroomversnelling. Zo heb ik talloze modeshows gelopen voor o.a. Yves St Laurent, Kenzo, Ralph Lauren, en Isabelle Marant. Verder heb ik opdrachten gedaan voor Vogue, Olaz, Gilette, Sports Illustrated, Schwarzkopf en L’Oreal en velen covers gesierd van o.a. ELLE en Marie Claire. Voor mijn carrière heb ik ongelofelijk veel van de wereld mogen zien en zelfs in Parijs, New York, Miami én Londen mogen wonen. Sinds 2004 woon ik weer in Nederland, samen met mijn man, fotograaf Edwin Mulders, en mijn twee kinderen Max (11) en Bo (7).

Sinds mijn terugkeer op Nederlandse bodem ben ik begonnen met tv-werkzaamheden. In 2005 startte ik bij SBS en later werkte ik bij Talpa. Momenteel werk ik voor RTL bij Boulevard en presenteer ik inmiddels al 4 seizoenen Hollands Next Top Model. Naast mijn televisiewerk ben ik trotse ambassadeur voor stichting Hulphond Nederland en stichting Ruby and Rose.

MY STYLE
Ik draag de prachtige Lavona ring van DiamondsByMe, uitgevoerd in geelgoud met diamanten. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik voor een vintage model moest gaan, en deze ring straalt dan ook precies mijn persoonlijke stijl uit: stoer, maar zeker ook vrouwelijk. Bij de meeste dingen weet ik het met één blik meteen! En toen ik de Lavona zag was het gewoon gelijk: BAM!

MY MOMENT
Op de dag dat deze ring werd thuisbezorgd waren Edwin en ik precies 14 jaar samen. Prefecte timing: de liefde vieren met een prachtige ring. Eerlijk gezegd stonden we samen in de sportschool toen mijn schoonvader ons belde om ons te feliciteren, want onze ‘relatie dag’ valt ook op hún trouwdag… Maar onze trouwdag vergeten we natuurlijk niet hoor! Ik vind het namelijk fijn om elke keer weer te beseffen dat ik destijds een hele goede keuze heb gemaakt: terug naar Nederland voor de liefde. Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en ik ben er ontzettend trots op dat wij samen een prachtig gezin hebben, elkaar heel goed vrij kunnen laten, en altijd achter elkaar én naast elkaar staan. Dat voelt zo heerlijk! Ik ben een gezegend mens, met een mooie nieuwe ring hahaha.

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME
Ik kreeg eerst een 3D versie van de ring opgestuurd. Die vond ik al gaaf! Wat een mooi modern systeem dat je op deze manier eerst een prototype thuiskrijgt van je gekozen ring. Toen het pakket werd bezorgd heb ik bijna de bus geblokkeerd met mijn auto, want dit is natuurlijk niet zomaar een pakketje. Ik kon niet wachten met openmaken en heb dat héél chique in de auto gedaan. De pakket bezorger moest erg lachen… “Zo zo, zat je op dit pakket te wachten ofzo?!”, waarop ik antwoordde “Special delivery! ;)”.

Het ontvangen van een 3D versie van je gekozen ring maakt de werkwijze van DiamondsByMe al erg speciaal. Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Daarnaast werkt de site erg makkelijk! Je ziet gedetailleerd hoe een sieraad eruit komt te zien en je kunt combinaties maken van alle kleuren goud en alle kleuren stenen. Ook werden de 3D print én de ring zelf erg snel geleverd! Al met al, TOP!Blogster Moderosa

Diamonds are a girls best friend

I think every girl dreams of a big diamond ring around her finger, and yes I'm guilty too! But we all know that a ring like this is something special. And getting or buying a diamond ring usually only happens for a special occasion. So while I'm still waiting for my boy to pop that one single question, I thought it was time to give myself something special. Since I'm super proud of Moderosa and everything I achieved with it I thought it was time to reward myself. When I came across the website of DiamondsByMe I knew this was what I wanted. I could design my own ring that no one else has, with a special note on the inside. I went for a 14K golden ring with a big diamond on top and some Zirkonia stones around it. And this ring really shines the way I would like to shine in life as well, and I'm doing good so far I guess. So if you're looking for that unique ring for yourself, or maybe it's time to ask that one single question and you’re looking for something special… Make sure to check out their website and find something that fits your style!

Moderosa1 Moderosa2 Moderosa3