Filter
OVER DiamondsByMe

In de media

DiamondsByMe in de media

Wist je dat de sieraden van DiamondsByMe ook gedragen worden door bekende Nederlanders? Regelmatig wordt er geschreven over DiamondsByMe op bekende blogs. Op deze pagina vind je een overzicht van onze sieraden, gespot bij een bekende Nederlander of een populaire blog. Heb jij een sieraad van ons gespot, maar staat deze er nog niet tussen? Laat het ons weten!


certificaat GIA KELLY WEEKERS

Ik ben psycholoog & life coach en al enige jaren werkzaam vanuit mijn eigen praktijk in Laren, het Gooi. Hier werk ik met jong-volwassenen en volwassenen met zeer uiteenlopende problematieken. Tevens laat ik graag mijn psychologische licht schijnen over onderwerpen middels het schrijven van columns voor diverse bladen en door met enige regelmaat aan te schuiven in programma's op tv. Bij het grote publiek werd ik enkele jaren geleden bekend als Miss Nederland 2011 en later ook als partner van John Ewbank. 
 
Ik draag dagelijks mijn geelgouden Shemika oorbellen met 0.20 crt diamanten van DiamondsByMe! Het bijzondere moment dat ik aan deze diamanten oorbellen koppel is de geboorte van ons eerste kind, een dochter. Ik was op zoek naar een sieraad waar ik zelf jaren plezier van zou kunnen hebben, maar wat tevens nog steeds mooi zou zijn op de 18de verjaardag van mijn dochter zodat ik het sieraad dan aan haar cadeau zou kunnen doen. Deze diamanten oorstekers zijn een schot in de roos! 

Mijn stijl kan omschreven worden als tijdloos en klassiek. Ik houd van less is more. Ik investeer liever in een paar kwalitatief hoogstaande kledingstukken en sieraden dan in heel veel goedkopere items die ik dan vervolgens weer  vrij snel kan weggooien. Af en toe een leuk goedkoper trendy item erbij: dan ben je toch altijd up to date, maar ook chique. Ik houd ook echt van items met een verhaal, zoals deze oorbellen. Voor mij zullen ze altijd dierbaar blijven, omdat ik ze op een bijzonder moment ben gaan dragen.
 
Ik vind de werkwijze van DiamondsByMe geweldig. Ik heb nooit eerder kostbare sieraden gekocht via een website, omdat een website nooit duidelijk genoeg was qua foto's en tevens geen uitgebreid assortiment had. DiamondsByMe brengt je alle voordelen van een aankoop bij een juwelier, maar wel tegen een scherpere prijs en met het gebruiksgemak dat je het kan doen vanuit je eigen luie stoel. Ik kan het iedereen aanraden!