010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Taal
Valuta
Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

In de media

DiamondsByMe in de media

Wist je dat de sieraden van DiamondsByMe ook gedragen worden door bekende Nederlanders? Regelmatig wordt er geschreven over DiamondsByMe op bekende blogs. Op deze pagina vind je een overzicht van onze sieraden, gespot bij een bekende Nederlander of een populaire blog. Heb jij een sieraad van ons gespot, maar staat deze er nog niet tussen? Laat het ons weten!

Kelly Weekers


Ik ben psycholoog & life coach en al enige jaren werkzaam vanuit mijn eigen praktijk in Laren, het Gooi. Hier werk ik met jong-volwassenen en volwassenen met zeer uiteenlopende problematieken. Tevens laat ik graag mijn psychologische licht schijnen over onderwerpen middels het schrijven van columns voor diverse bladen en door met enige regelmaat aan te schuiven in programma's op tv. Bij het grote publiek werd ik enkele jaren geleden bekend als Miss Nederland 2011 en later ook als partner van John Ewbank.

MY MOMENT

Ik draag dagelijks mijn geelgouden Shemika oorbellen met 0.20 crt diamanten van DiamondsByMe! Het bijzondere moment dat ik aan deze diamanten oorbellen koppel is de geboorte van ons eerste kind, een dochter. Ik was op zoek naar een sieraad waar ik zelf jaren plezier van zou kunnen hebben, maar wat tevens nog steeds mooi zou zijn op de 18de verjaardag van mijn dochter zodat ik het sieraad dan aan haar cadeau zou kunnen doen. Deze diamanten oorstekers zijn een schot in de roos!

MY STYLE

Mijn stijl kan omschreven worden als tijdloos en klassiek. Ik houd van less is more. Ik investeer liever in een paar kwalitatief hoogstaande kledingstukken en sieraden dan in heel veel goedkopere items die ik dan vervolgens weer vrij snel kan weggooien. Af en toe een leuk goedkoper trendy item erbij: dan ben je toch altijd up to date, maar ook chique. Ik houd ook echt van items met een verhaal, zoals deze oorbellen. Voor mij zullen ze altijd dierbaar blijven, omdat ik ze op een bijzonder moment ben gaan dragen.

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME

Ik vind de werkwijze van DiamondsByMe geweldig. Ik heb nooit eerder kostbare sieraden gekocht via een website, omdat een website nooit duidelijk genoeg was qua foto's en tevens geen uitgebreid assortiment had. DiamondsByMe brengt je alle voordelen van een aankoop bij een juwelier, maar wel tegen een scherpere prijs en met het gebruiksgemak dat je het kan doen vanuit je eigen luie stoel. Ik kan het iedereen aanraden!


Anouk SmuldersMijn naam is Anouk Smulders. Ik ben 42 jaar, geboren in Enschede en opgegroeid in midden Nederland. Toen ik studeerde in Haarlem ben ik tijdens een treinritje ontdekt door een fotograaf, en dat is waar mijn modellen carrière begon! Binnen 4 maanden zat ik in Parijs, nog eens 3 maanden later had ik mijn eerste wereldwijde cosmetica contract voor niemand minder dan Dior te pakken en daarna kwam mijn carrière in een stroomversnelling. Zo heb ik talloze modeshows gelopen voor o.a. Yves St Laurent, Kenzo, Ralph Lauren, en Isabelle Marant. Verder heb ik opdrachten gedaan voor Vogue, Olaz, Gilette, Sports Illustrated, Schwarzkopf en L’Oreal en velen covers gesierd van o.a. ELLE en Marie Claire. Voor mijn carrière heb ik ongelofelijk veel van de wereld mogen zien en zelfs in Parijs, New York, Miami én Londen mogen wonen. Sinds 2004 woon ik weer in Nederland, samen met mijn man, fotograaf Edwin Mulders, en mijn twee kinderen Max (11) en Bo (7). Sinds mijn terugkeer op Nederlandse bodem ben ik begonnen met tv-werkzaamheden. In 2005 startte ik bij SBS en later werkte ik bij Talpa. Momenteel werk ik voor RTL bij Boulevard en presenteer ik inmiddels al 4 seizoenen Hollands Next Top Model. Naast mijn televisiewerk ben ik trotse ambassadeur voor stichting Hulphond Nederland en stichting Ruby and Rose.

MY STYLE

Ik draag de prachtige Lavona ring van DiamondsByMe, uitgevoerd in geelgoud met diamanten. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik voor een vintage model moest gaan, en deze ring straalt dan ook precies mijn persoonlijke stijl uit: stoer, maar zeker ook vrouwelijk. Bij de meeste dingen weet ik het met één blik meteen! En toen ik de Lavona zag was het gewoon gelijk: BAM!

MY MOMENT

Op de dag dat deze ring werd thuisbezorgd waren Edwin en ik precies 14 jaar samen. Perfecte timing: de liefde vieren met een prachtige ring. Eerlijk gezegd stonden we samen in de sportschool toen mijn schoonvader ons belde om ons te feliciteren, want onze ‘relatie dag’ valt ook op hún trouwdag… Maar onze trouwdag vergeten we natuurlijk niet hoor! Ik vind het namelijk fijn om elke keer weer te beseffen dat ik destijds een hele goede keuze heb gemaakt: terug naar Nederland voor de liefde. Een relatie is niet alleen maar rozengeur en maneschijn en ik ben er ontzettend trots op dat wij samen een prachtig gezin hebben, elkaar heel goed vrij kunnen laten, en altijd achter elkaar én naast elkaar staan. Dat voelt zo heerlijk! Ik ben een gezegend mens, met een mooie nieuwe ring hahaha.

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME

Ik kreeg eerst een 3D versie van de ring opgestuurd. Die vond ik al gaaf! Wat een mooi modern systeem dat je op deze manier eerst een prototype thuiskrijgt van je gekozen ring. Toen het pakket werd bezorgd heb ik bijna de bus geblokkeerd met mijn auto, want dit is natuurlijk niet zomaar een pakketje. Ik kon niet wachten met openmaken en heb dat héél chique in de auto gedaan. De pakket bezorger moest erg lachen… “Zo zo, zat je op dit pakket te wachten ofzo?!”, waarop ik antwoordde “Special delivery! ;)”. Het ontvangen van een 3D versie van je gekozen ring maakt de werkwijze van DiamondsByMe al erg speciaal. Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Daarnaast werkt de site erg makkelijk! Je ziet gedetailleerd hoe een sieraad eruit komt te zien en je kunt combinaties maken van alle kleuren goud en alle kleuren stenen. Ook werden de 3D print én de ring zelf erg snel geleverd! Al met al, TOP!
Blogster Moderosa


Diamonds are a girls best friend

I think every girl dreams of a big diamond ring around her finger, and yes I'm guilty too!
But we all know that a ring like this is something special. And getting or buying a diamond ring usually only happens for a special occasion. So while I'm still waiting for my boy to pop that one single question, I thought it was time to give myself something special.
Since I'm super proud of Moderosa and everything I achieved with it I thought it was time to reward myself. When I came across the website of DiamondsByMe I knew this was what I wanted. I could design my own ring that no one else has, with a special note on the inside. I went for a 14K golden ring with a big diamond on top and some Zirkonia stones around it. And this ring really shines the way I would like to shine in life as well, and I'm doing good so far I guess. So if you're looking for that unique ring for yourself, or maybe it's time to ask that one single question and you’re looking for something special… Make sure to check out their website and find something that fits your style!

Leontien van MoorselLeontien Zijlaard-van Moorsel is een voormalig wielrenster. Zij begon haar carrière al in haar prille jeugd. Een eerlijke en spontane Brabantse meid vol energie en doorzettingsvermogen. De karaktereigenschappen van Leontien resulteerden in een glansrijke carrière vol grote overwinningen en de mooiste sportmomenten in de Nederlandse geschiedenis. Ze werd 4 keer Olympisch kampioene, 9 keer wereldkampioene, 2 keer winnares van de Tour de France, 39 keer Nederlands kampioene en houdster van het werelduurrecord.

Inmiddels heeft Leontien haar wielercarrière alweer geruime tijd achter zich gelaten en is zij in 2005 samen met haar man Michael Zijlaard een eigen bedrijf begonnen; Leontien Total Sports. Leontien geeft o.a. spin-, wielren- en mountainbikeclinics en organiseert jaarlijks Leontien Ladies Ride en Leontien Ladies Run. Daarnaast heeft Leontien een betaalbare sportkledinglijn die verkrijgbaar is bij het Kruidvat en op www.leontien.nl. Leontien verzorgt regelmatig presentaties voor o.a. het bedrijfsleven waarbij zij niet alleen haar verhaal van een ongelooflijke wielercarrière vertelt, maar ook haar persoonlijke gevecht tegen een eetstoornis.

Vanuit haar eigen ervaring met een eetstoornis en om vanuit die ervaring anderen te helpen is vanuit de Stichting Leontienhuis in 2015 het Leontienhuis geopend; een inloophuis voor jonge mensen met een eetstoornis.

MY MOMENT

Met ongelooflijk veel plezier heb ik zelf een ring samengesteld die bestaat uit 2 rosé gouden ringen en 1 witgouden ring. Die 3 ringen staan voor ons gezin; Michael, Indy en ik. Voor Indy en mijzelf heb ik gekozen voor de rosé gouden en voor Michael de witgouden ring. Ons gezin en de liefde voor elkaar betekent alles voor mij. De ring link ik dan ook niet aan een speciaal moment maar is en blijft voor altijd want ons gezin en deze liefde is voor altijd!

MY STYLE

Mijn stijl is de laatste jaren nogal veranderd. Van ‘heel veel’ en ‘groot’ naar meer basic en je kunt mijn stijl nu dan ook het beste omschrijven als ‘casual chic’. De ring die ik heb gekozen past hier dan ook heel goed bij en kan bij elke gelegenheid en bij alles wat ik draag. Of het nu sjiek, stoer of sportief is!

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME

De werkwijze en het proces van DiamondsByMe vond ik echt ontzettend fijn! Ik ben ontzettend goed geholpen en goed begeleid in het proces bij het samenstellen van mijn eigen ring. Het persoonlijk contact vond ik prettig en daarnaast ging het ook nog eens supersnel waardoor ik de ring binnen no time in huis had. Dat vond ik geweldig want toen ik de ring eenmaal had uitgezocht kon ik bijna niet meer wachten!Leontine BorsatoOp de eerste plaats ben ik natuurlijk de vrouw van Marco en trotse moeder van Luca, Senna en Jada. Daarnaast ben ik actrice, presentatrice, ambassadrice van Cordaid Memisa én ambassadeur van de Bank Giro Loterij.

Mijn werk als actrice en presentatrice begon al toen ik 15 jaar was en daar voel ik mij nog steeds zo ontzettend in thuis. Het is heerlijk om een mooie rol in een serie of film te mogen spelen of om een mooi programma te mogen maken.

Daarnaast zet ik me al ongeveer 12 jaar in voor Cordaid Memisa en maak hiervoor veel bijzondere reizen naar ontwikkelingslanden voor moeder-kind zorgprojecten. Tijdens deze reizen probeer ik problemen ( bv tijdens een bevalling of gedurende een zwangerschap ) in kaart te brengen en deze vervolgens over te brengen naar de moeders en vaders in Nederland, zodat ook zij de noodzaak kunnen zien van de hulp die deze moeders nodig hebben. Ik ben erg dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik mijn bijdrage kan leveren. Bij de Bank Giro Loterij heb ik een superleuke taak want ik kom altijd met goed nieuws en mag veel mooie bedragen, soms zelfs een miljoen, uitdelen. Ondertussen steunen de mensen die lid zijn van de Bank Giro Loterij de cultuur in Nederland zoals musea en theaters.

MY MOMENT

Ik draag een roodgouden pinkring van DBM met zwarte diamantjes en de initial L. en de L staat onder andere voor Leontine, maar ook zeker voor ‘Love’. Ik ontving mijn ring dan ook op Valentijnsdag. Ik ben er echt ontzettend blij mee omdat het een ring is die ik iedere dag kan dragen. Hij past perfect bij de rest van mijn sieraden, maar eerlijk gezegd heb ik deze afgedaan en draag ik nu even alleen de L van Love nog.

MY STYLE

Als ik mijn stijl zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat dit stoer & chique is. Mijn stijl is divers en ik houd van verschillende dingen. Ik draag graag een leren broek of spijkerbroek met een jasje, een leuke tas en een paar mooie schoenen. Zowel een paar mooie laarzen als een paar sneakers vind ik heerlijk om te dragen. Ik baseer mijn kledingstijl eigenlijk op mijn haardracht. Ik heb veel verschillende kapsels en kleuren gehad en ook mijn kledingstijl is vaak veranderd. Op dit moment heb ik een wat roder kapsel in een boblijn, die ik soms erg stijl en soms wat speelser met krullen draag. Afhankelijk van hoe mijn haar zit, kleed ik mij eigenlijk ook. Ik vind het erg leuk om hier een beetje mee te spelen.

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME

Fantastisch! Normaal gesproken vind ik sieraden bestellen erg spannend want ik heb ontzettend dunne vingers. Het is hierdoor erg moeilijk in te schatten welke maat ik heb, en zeker als het om een pinkring gaat. DiamondsByMe stelde voor om een plastic 3D dummy te bestellen, waardoor ik van tevoren thuis mijn uiteindelijke ring kon passen. Dit was dé perfecte uitkomst!


Romy Monteiro


Mijn naam is Romy Monteiro. Ik ben zangeres, musical actrice en presentatrice. Ik ben eigenlijk pas kort begonnen met deze carrière: in 2015 deed ik mee aan The Voice of Holland maar ik werd pas echt bekend bij het grote publiek toen ik de hoofdrol bemachtigde in de Stage Entertainment musical The Bodyguard. Sindsdien is het allemaal heel snel gegaan! Ik heb getekend bij plantenlabel 8Ball, ben presentatrice bij de AvroTros, speel na 1,5 jaar nog steeds de hoofdrol in The Bodyguard en er gebeuren zo ontzettend veel mooie dingen.

MY MOMENT

Mijn werk vergt onwijs veel tijd en discipline. Vrije tijd, social time en tijd met familie zijn dingen die er wekelijks, soms zelfs maandelijks bij in schieten. Dat betekent dat ik mijn dierbaren vooral in mijn hart mee draag en soms telefonisch contact heb. Dat is gek want familie is voor mij het allerbelangrijkste. De zus van mijn moeder, mijn tante, is 9 jaar geleden plots overleden. Zij liet een tweeling van 7 jaar oud en dochter van 14 jaar oud achter. Mijn nichtjes woonden naast ons en mijn oma en moeder zijn voor hen gaan zorgen. Hierdoor zijn wij met z'n vijven heel hecht geworden. Een soort eenheid. Ik wilde al langer dit vereeuwigen in een sieraad en DiamondsByMe heeft dat heel mooi voor ons gedaan. Wij dragen alle vijf een witgouden ringetje met daarin gegraveerd; 'forever us girls'. Ik vind het zo ontzettend fijn dat ik naar mijn hand kan kijken en hun bij me heb. Het betekent heel veel voor me!

MY STYLE

Ik heb een simpele stijl: een goede jeans, een leuke top, laarsjes en klaar. Ik hou van ringetjes, oorbelletjes en kettinkjes, maar ik moet deze vaak voor werk veranderen en/of uit doen. Daarom hou ik van basic sieraden. Ik heb een armbandje en ring die ik altijd om heb en nu dus ook de ring die symbool staat voor mijn nichtjes.

MY EXPERIENCE WITH DIAMONDSBYME

DiamondsByMe heeft een hele fijne manier van werken. Sowieso was ik blij verrast met het ruime assortiment maar ook het contact verliep heel soepel.

Bobbi Eden
Deze trotse mama is geboren en getogen in Den Haag en gelukkig getrouwd met Mark Laurenz. Sinds 1 oktober 2016 ben ik niet alleen meer mama van mijn twee Yorkshire Terriërs, Twinky en Elvis, maar ook mama van Brandon Ray Laurenz. De meeste mensen kennen mij van verschillende tv-programma’s zoals Dubbel D in LA, RTL Late Night, Alles Mag Op Vrijdag en de Grote Improvisatie Show. Ook zullen sommige mensen mij kennen van een compleet andere tak van sport: de erotiekwereld. Ondanks dat ik al acht jaar niet meer in films speel, doe ik nog steeds een aantal leuke projecten. Zo heb ik o.a. mijn eigen toylijn, “De Bobbi Eden Collection”, welke speciaal gericht is op stelletjes en vrouwen. Door mijn werk heb ik al veel van de wereld mogen zien. Daarnaast heb ik met Mark al vele reizen gemaakt. Hier ben ik erg dankbaar v oor. Ook woon ik niet op één vaste plek. Ik woon de helft van het jaar in Nederland en de andere helft van het jaar in Los Angeles. In Nederland is het vaak erg hectisch met alle aandacht. In Los Angeles kan ik dan weer heerlijk bijkomen van de gekte om zo weer fris terug naar Nederland te gaan: “the best of both worlds”. Naast mijn biografie, schrijf ik ook al meer dan 10 jaar een wekelijkse column voor de Panorama en ben ik momenteel bezig met mijn eigen haakboek, welke in november zal uitkomen. Verder ben ik fan van vloggen. Inmiddels vlog ik al een jaar lang voor Linda TV over allerlei leuke dingen in mijn leven. Ook vind ik fotograferen en tekenen fantastisch om te doen! Zolang ik, bij voorkeur in het zonnetje, creatief bezig kan zijn, ben ik helemaal in mijn element. Ik ben wel erg perfectionistisch en chaotisch, maar probeer alles uit het leven te halen!

MY MOMENT

Nadat ik ben bevallen van Brandon wilde ik iets speciaals ter herinnering. Ik heb niet veel sieraden maar als ik zou moeten kiezen is mijn Fien ring toch wel mijn lievelingssieraad. Elke keer dat ik op de website van DiamondsByMe aan het rondkijken was, kwam de Fien weer naar voren. Deze ring is namelijk breed, maar wel simpel, en Less is more! Na een behoorlijk zware zwangerschap en bevalling, was een gezonde jongen op de wereld zetten natuurlijk het mooiste cadeau, maar daar hoorde ook een mooi aandenken bij wat ik altijd kan dragen. Brandon is echt een bekroning van de onvoorwaardelijke liefde tussen mij en Mark. Deze ring doet mij dus ook aan Mark denken. Ik draag mijn ring dag en nacht. Ik ben er zo aan gewend dat het helemaal eigen is geworden. Ik heb er ook de naam Brandon in laten graveren met zijn geboortedatum.

MY STYLE

Wanneer ik mijn stijl op het gebied van sieraden zou moeten omschrijven, komen de woorden simpel, klassiek en tijdloos naar voren. Zo draag ik ook graag wat leuke, goedkopere sieraden gemixt met mijn duurdere sieraden om zo mijn outfit net even die special touch te geven. Bij mijn ring heb ik ervoor gekozen om hem te laten maken met wit- én geelgoud. Hierdoor kan ik deze ring altijd met iets anders combineren en zit ik nooit aan één kleur vast. Deze ring kan ik altijd en overal dragen en is nooit te veel bij welke stijl dan ook.

MY EXPERIENCE WITH DBM

De werkwijze van DiamondsByMe is echt super! Ik kreeg mijn 3d ring opgestuurd en zo kon ik meteen zien hoe de ring er in het echt uit zou zien. Echt een geweldige techniek! De ring is prachtig geworden en ook het contact is erg fijn verlopen. Het is toch een dingetje om zo’n duur sieraad via internet te bestellen, maar door de prijs van de ring bij DiamondsByMe was het voor mij zeker het proberen waard. Normaal gesproken raad ik het af om dit soort uitgaven via internet te doen, maar in dit geval kan ik een keer zeggen: gewoon doen!”

Bastiaan van SchaikDé creatieve geest van de Nederlandse modewereld die tien jaar lang fashion director van Avantgarde was en world wide samenwerkte met alle grote topmodellen en designers. Je kent Bastiaan misschien ook van tijdschriften als Luxury List en Jackie Magazine. Maar ook ontbreekt deze lifestyle deskundige niet op televisie. Wellicht ken je hem van RTL Boulevard, Holland’s Next Top Model of van zijn eigen tv-programma Stylist van de Sterren. Op dit moment profileert Bastiaan zich op de trendy markt met zijn website bastiaanvanschaik.com. “Ik ben in 1969 in Amsterdam geboren en ben na mijn opleiding in 1995 begonnen met professionele styling op het gebied van mode. Een aantal jaar voordat ik hier mee begon besloot ik om me volledig in te gaan zetten voor het mooier maken van de mode wereld. Hiermee wilde ik hoofdzakelijk mijn creatieve geest een platform kunnen geven.
Nadat ik een tijdje als freelance stylist had gewerkt in het binnen- en buitenland, ben ik in 2000 aan de slag gegaan als fashion director voor Avantgarde. Het tijdschrift bestaat helaas niet meer, maar ik heb hier 10 jaar lang met heel veel plezier aan mogen werken. Ik ben al die jaren verantwoordelijk geweest voor alle mode in het tijdschrift, bezocht alle grote modemerken over de hele wereld en werkte met de grootste topmodellen. In mijn tijd bij Avantgarde ben ik twee keer te gast geweest bij Luxury List en een jaar lang hoofdredacteur van Jackie Magazine geweest. Al snel volgde hierna tv. Het begon als lifestyle deskundige voor RTL Boulevard, gevolgd door Holland’s Next Top Model en uiteindelijk kreeg ik mijn eigen programma Stylist van de Sterren.

MY MOMENT

In 2007 begon ik een blog waarin ik verslag legde van de vele modefeestjes waar ik te gast was en zo startte ik mijn eigen website. Ik maakte me in 2016 klaar voor iets heel anders, namelijk een gastric bypass operatie waarbij mijn maag werd verkleind. Ik had in al die jaren veel geld in mijn mega large lijf gestoken, maar vond het genoeg. Het was dit of over tien jaar dood zijn. Ik had alle diëten geprobeerd, ik had gesport, gefietst, gebokst en semi-gezond gegeten. Maar zelfs van gezond eten eet ik te veel. Deze drastische ingreep was nodig om nog te kunnen doen wat ik wil doen: gezond worden. En als ik zo fit word dat ik in september 2017 mee kan doen aan de Dam tot Damloop, zou dat super zijn!

MY STYLE

Mijn stijl is uitgesproken en altijd volgens de laatste trends. Smaak kun je niet kopen, stijl wel. Sinds ik veel ben afgevallen, kwam er weer veel meer inspiratie vrij om kledingstukken te combineren. Zo ook mijn keus voor de drie Tonya ringen die ik aan één vinger draag. De edelstenen hebben voor mij een speciale betekenis, namelijk de wens voor veel geluk in mijn nieuwe projecten waaronder een kussenlijn in samenwerking met Madison. Maar ook een vintage lijn klassieke kledingstukken, waar de ringen ook perfect bij zullen staan!

MY EXPERIENCE WITH DBM

De site van DiamondsByMe werkt erg overzichtelijk en al snel kwam ik uit bij de aanschuifringen die je goed kunt combineren. Via de handige configurator had ik al snel de juiste kleurencombinatie van edelmetalen en –stenen uit gezocht. Binnen een paar dagen had ik de ringen al in huis, erg snel! De prachtige edelstenen die verwerkt zijn in mijn Tonya ringen staan voor écht vakmanschap. Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan iedereen aan raden om eens een kijkje te nemen op de site van DiamondsByMe als je op zoek bent naar iets bijzonders!