Verlovingsringen met diamant ontwerpen

Ontwerp je verlovingsring met diamant online voor de beste prijs

Verlovingsringen met diamant

Wij van Diamondsbyme begrijpen als geen ander dat het aanschaffen van een verlovingsring met diamant erg belangrijk kan zijn. Een verloving is immers erg spannend en bijzonder.

Voor deze bijzondere gebeurtenis wilt u ook een bijzondere en als het even kan unieke ring. Op onze website kunt u uw eigen verlovingsring naar eigen smaak ontwerpen. Diamondsbyme vertegenwoordigt verschillende stijlen aan. Voor zowel modern als klassiek bent u bij ons bij het juiste adres. Voor iedere ring kunt u zelf bepalen in welke kleur u uw ring uitgevoerd wilt hebben. Van witgoud tot geel-goud en zelfs platina. Bij iedere ring kunt u zelf de grootte van uw diamant bepalen, zo is er voor ieder budget een mooie verlovingsring te vinden.

Standaard leveren wij twee kwaliteiten diamant in onze ringen, bent u op zoek naar een speciale diamant kunt u ook eens kijken in onze diamant selector hier hebben wij meer dan 100.000 diamanten online staan. Heeft u iets gevonden maar u bent niet zeker van uw zaak neem dan contact met onze diamant specialisten op. U kunt natuurlijk ook altijd langs een van onze winkels gaan.

Alle verlovingsringen met diamant van Diamondsbyme hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Er is voor ieder budget een zelf ontworpen ring te vinden. Wij durven zelfs een prijsgarantie af te geven, zo zeker zijn wij van onze zaak.