010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Het gebruikte edelmetaal en de daarbij behorende kleur is grotendeels bepalend voor de uitstraling van een ring. Voordat je na gaat denken over het ontwerp van de ring en of er al dan niet een steen op moet zitten, is het verstandig om goed stil te staan bij het materiaal en de kleur. Wat vind je echt mooi? En wat past echt bij jou? Je kunt wel zeggen dat je goud mooi vindt, maar de ene gouden ring is het andere niet. Witgouden ringen hebben een totaal andere uitstraling dan geel goud of rosé goud. Vind je ringen in witgoud mooi? Lees dan verder om inspiratie op te doen voor een prachtige witgouden ring voor dames.

Hoe maak je een witgouden ring?

Mensen denken wel eens dat witgouden ringen dames bestaan uit een ander soort goud dan het kenmerkende gele type, maar dat is niet helemaal waar. Voor alle vormen van gouden ringen wordt goud als basis gebruikt, dus ook voor ringen in witgoud. Welke kleur de ring uiteindelijk krijgt, is afhankelijk van de andere materialen die worden gebruikt. Zo maak je een witgouden damesring door het goud te combineren met zilver. Hoe meer zilver er wordt toegevoegd, hoe lichter de ring van kleur zal zijn. Voeg weinig zilver toe en de kleur zal dicht bij geelgoud blijven; voeg meer toe en de kleur schuift verder op naar zilver, al zal het van zichzelf altijd een ietwat gelige gloed hebben. Er wordt aan het witgoud een rhodiumlaagje toegevoegd, waardoor het goud nóg witter wordt. Wilt u een ring die altijd mooi wit blijft kijk dan eens bij onze platina ringen.

Verschillende stijlen witgouden ringen

Wij schreven in de inleiding al dat het kiezen van een ring begint met het kiezen van een edelmetaal soort. Stel dat je voor een witgoud ring voor dames gaat, hoe kleed je deze verder aan? Nadat je het materiaal hebt bepaald, kun je kijken naar de diverse stijlen. Ga je voor modern, vintage of juist exclusief? Wordt het een eenvoudige ring, of juist een opvallende? En ga je voor een witgouden ring dames zonder steen of kies je juist een witgouden damesring met steen? Alles is mogelijk.

Witgouden ring met briljant: een prachtige combinatie

Als je een steen op jouw ring wilt, dan is de kans groot dat je een witgouden diamanten ring wilt. Je bent zeker niet beperkt tot deze keuze, want bij ons kun je kiezen uit meer dan vijftien soorten edelstenen en parels. Maar stel dat je absoluut gaat voor die diamanten ring: een prachtige keuze, maar dan ben je er nog niet. Ook binnen diamant zijn er veel mogelijkheden qua kleur en setting. Een prachtige combinatie is wat ons betreft de witgouden ring met briljant. Met een briljant bedoelt men een diamant met rond slijpsel. Men spreekt niet voor niets van ‘een briljantje’ om iets te benoemen dat uitzonderlijk mooi of goed is. Het fijne aan een witgouden ring met briljant is dat dit een bijzonder ingetogen combinatie kan zijn die toch indruk maakt. Klassieke allure met een moderne touch. Maar een damesringen witgoud komt natuurlijk in veel meer vormen voor en jij bepaalt welke ring het beste bij jou past.

Witgouden ringen op maat gemaakt

In onze collectie kun je uitgebreid inspiratie opdoen, maar toch kan het gebeuren dat tussen al deze witgouden ringen net niet het exemplaar zit dat jij zoekt. Wanhoop niet, want wij kunnen een witgouden ring voor dames ook op maat maken. Heb jij jouw droomring al in gedachte? Werk deze dan uit en wij maken aan de hand van jouw ontwerp jouw ideale ring een realiteit. Misschien heb je wat hulp nodig bij het ontwerpen. Ook dat is geen probleem: onze ervaren vaklieden staan voor je klaar om samen met jou een 100% unieke ring te ontwerpen. Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.