Witgouden dames ringen ontwerpen

Ontwerp je witgouden ring online voor de beste prijs

Witgouden ringen

Bent u op zoek naar een mooie ring van witgoud voor mannen of vrouwen? Bij DiamondsByMe bent u bij het juiste adres!

Op onze website vindt u een ruim assortiment aan ringen van witgoud. Wij bieden witgouden ringen in verschillende stijlen. Zo kunt u zelf kiezen en ontwerpen welke stijl het best bij u past. Modern, klassiek of traditioneel? Alles is mogelijk bij DiamondsByMe!

Witgoud is een van de meest gekozen kleur goud in sieraden van tegenwoordig. Al sinds jaren worden de meest exclusieve sieraden vooral in witgoud vervaardigd. Vele trendy merken vervaardigen sieraden in zilver waardoor de kleur zilver erg in is. Omdat witgoud hier op lijkt is vooral witgoud weer in opkomst voor mensen die toch een wat meer bijzondere ring willen dragen. Witgoud is harder dan zilver waardoor het minder snel krast. Ieder sieraad dat door onze goudsmeden wordt vervaardigd wordt nog eens extra na gerhodineerd om de ring een optimale glans te geven.

Een ring is een bijzonder geschenk om cadeau te geven voor verschillende gelegenheden. Wilt u graag uw vriendin verrassen met een aanzoek? Bij zo'n prachtige gelegenheid hoort ook een prachtige witgouden ring! Liefst zelf ontworpen natuurlijk. Dit zorgt voor een persoonlijke touch aan uw aanzoek.

Maar ook voor diverse andere gelegenheden komt een ring van witgoud goed van pas! Wat dacht u van Kerst of Valentijnsdag?

DiamondsByMe biedt u de mogelijkheid om uw eigen witgouden ring te ontwerpen. Naast de keuze in verschillende edelmetalen, kunt u ook kiezen uit een groot assortiment in edelstenen. Hierbij kunt u denken aan een mooie zwarte diamant of heeft u liever een robijn? Alles is mogelijk! Ons advies is: laat uw creativiteit het werk doen! Kijk gauw op onze website en ervaar zelf hoe het is om een eigen ring te ontwerpen!