010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Vingerafdruk ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Vingerafdruk ',

het meest persoonlijke sieraad

Je weet ongetwijfeld dat er op het gebied van sieraden (en specifiek ringen) een hoop mogelijk is. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlen, soorten (edel)metalen en zijn er natuurlijk allerhande diamanten en edelstenen in talloze maten, vormen en kleuren. Genoeg ingrediënten dus om een unieke ring te creëren. Soms is dit echter niet genoeg, want soms vraagt een situatie of gelegenheid om nog net iets meer: voor die gevallen kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een zeer persoonlijke, unieke vingerafdruk ring.

Vingerafdruk ringen hebben emotionele waarde

Er zijn diverse mogelijkheden om sieraden te personaliseren. Vaak laten mensen een datum graveren of verwerken zij een naam of persoonlijke tekst in het sieraad van hun keuze. Er is echter niets zo persoonlijk als een vingerafdruk in een ring. Een vingerafdruk ring is vrijwel altijd een ring waar emotionele waarde aan vast zit en daarom zijn wij gespecialiseerd in sieraden met vingerafdruk, waaronder ringen.

Vingerafdruk ringen vereisen natuurlijk een gedetailleerde vingerafdruk. Deze vingerafdruk in een sieraad van jouw keuze verwerken, is iets dat wij vanzelfsprekend voor je verzorgen. Dit gebeurt met grote precisie: een vingerafdruk is als het ware een persoonlijk en uniek stukje code. In een vingerafdruk ring wordt deze vereeuwigd zodat je deze zo dierbare afdruk altijd bij je kunt dragen.

Een bijzonder bezit of cadeau

Onze smeden beschikken over ruime ervaring in het maken van vingerafdruk ringen. Een vingerafdruk ring vervaardigen, is in veel gevallen een bijzondere gebeurtenis. Veelal betreft het een geboortesieraad, trouwring, of juist een rouwsieraad. In beide gevallen (en natuurlijk ook in alle overige gevallen) staan wij je bij met raad en daad. Wij luisteren naar jouw verhaal en zorgen ervoor dat je de vingerafdruk ring krijgt die je de rest van je leven zult koesteren. Wij zorgen niet alleen voor de perfecte ring, maar dragen ook zorg voor een prettig proces waarin wij begrip hebben voor jouw emoties.

Vanzelfsprekend bieden wij je een bijzonder ruime keuze bij het samenstellen van jouw unieke vingerafdruk ring:

  • Kies uit meerdere materiaalsoorten (goud, witgoud, roodgoud, platina of zilver)
  • Kies uit talloze soorten edelstenen of diamant
  • Bepaal de vorm van de stenen, het type zetting en de stijl van de ring
  • Kies een ring die past bij de gelegenheid (symbolisch, geboorte, ter nagedachtenis, verloving/huwelijk en veel meer) voor de mooiste trouwsieraden, rouwsieraden en geboortesieraden

De mogelijkheden bij sieraden met vingerafdruk

Heb je vragen over de mogelijkheden van vingerafdruk ringen, dan staan onze experts voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Samen zorgen wij voor een ring die niet alleen prachtig en uniek is, maar die ook recht doet aan de gebeurtenis of gelegenheid.

Wij vervaardigen ook bij vingerafdruk ringen alles in huis. Dankzij onze wereldwijd unieke formule ben je gegarandeerd van de beste vaklieden, de hoogste kwaliteit materialen en de scherpste prijzen. Wij werken niet met derden of externe partijen en je blijft nauw bij het productieproces betrokken. Al onze sieraden met vingerafdruk worden vervaardigd met een combinatie van het oude ambacht en de nieuwste technieken. Jouw vingerafdruk ring wordt met de hand gemaakt, met oog voor het milieu en met eerlijke materialen.

Wil jij een bijzondere ring met vingerafdruk laten vervaardigen als rouwsieraad, trouwring, geboorte sieraad of voor een andere gelegenheid? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.