010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Trouwringen met vingerafdrukken

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Vingerafdruk ',

  Trouwringen met vingerafdrukken zijn bijzonder persoonlijk. Bij DiamondsByMe kunnen we jullie vingerafdrukken graveren in trouwringen. De vingerafdruk nemen jullie zelf af en graveren wij vakkundig in het goud, zilver of platina. Met vingerafdrukken in trouwringen draag je elke dag de meest persoonlijke identificatie van je partner bij je. Dit maakt trouwringen met vingerafdrukken uniek – net als de vingerafdruk!

  Speciale trouwringen met vingerafdrukken

  Een vingerafdruk als gravure in trouwringen is bijzonder. Bij DiamondsByMe hebben we verschillende ringen ontworpen die de afdruk prachtig weergeven. Bij sommige trouwringen met vingerafdrukken beslaat de vingerafdruk de hele bovenkant, bij andere ringen beslaat deze slechts de helft van de band. Je kan dus kiezen voor een opvallende gravure of voor een hele subtiele. En wil je ook graag diamanten of andere edelstenen verwerkt zien? Dat kan, want de trouwringen met vingerafdrukken ontwerp je - net zoals onze andere sieraden - naar wens. Kies in de configurator het edelmetaal en de edelsteen voor elk van jullie ringen apart en zie ze op je scherm evolueren. Vind je de persoonlijke "touch" leuk bij jullie trouwringen kijk dan ook eens bij onze persoonlijke trouwringen.

  Een vingerafdruk als gravure in trouwringen is speciaal

  Waarom zou je kiezen voor vingerafdrukken als gravure in trouwringen? Omdat een vingerafdruk hoort bij één persoon. Vingertoppen bestaan namelijk uit allemaal lijntjes, zogenaamde papillairlijnen. Deze streepjes zijn uniek, en maken een unieke trouwring. Het patroon is bij iedereen anders: de lussen, kringen en bogen maken het divers. Zelfs zo divers, dat een tweede vingerafdruk onmogelijk is: een betrouwbaar identificatiemiddel. Zelfs na een oppervlakkig wondje aan je vinger, komt het oorspronkelijke patroon gewoon terug. Super ingenieus dus. Jouw vingerafdruk graveren wij in de ring van je partner, en die van je partner in jouw ring. Dit maakt het dragen van trouwringen met vingerafdrukken wel heel speciaal. Uiteraard zijn onze trouwringen in alle edelmetalen beschikbaar zoals; platina, geelgoud, rose goud en witgoud.

  Perfecte vingerafdrukken in trouwringen

  Bij trouwringen met vingerafdrukken valt of staat alles natuurlijk met een goede vingerafdruk nemen. Het is essentieel dat we duidelijke vingerafdrukken van jullie beiden hebben. Een perfecte afdruk op papier is een perfecte afdruk in de ring! Omdat je de afdrukken zelf aanlevert, kan je net zo lang oefenen tot je een afdruk hebt waarover je tevreden bent. Gelukkig is een vingerafdruk nemen echt makkelijker dan het klinkt. (u kunt ook een kijkje nemen in onze kennisbank over vingerafdrukken)

  Hoe een vingerafdruk nemen voor jullie ringen
  Het enige wat je nodig hebt voor een vingerafdruk nemen is glanzend papier (bijvoorbeeld fotopapier) en een stempelkussen met zwarte inkt. Maak je vingers goed schoon en druk de gewenste vinger in de inkt en daarna zacht op het papier. Druk je vinger niet té stevig aan, want dan wordt de afdruk donker en vlekkerig. Plaats je vingertop dus zacht op het papier. Je zult zien dat de lijnen dan scherp worden. Check of het lijnenspel en het ‘hart’ van jouw vingerafdruk goed te zien is. Het ‘hart’ is het centrum van jouw vingerafdruk, het punt waarop alle lijnen samenkomen.

  Vingerafdrukken graveren: een kunstig proces

  Nadat je de vingerafdrukken hebt aangeleverd, zet onze designer deze lijnen om tot een perfecte 3D-tekening. Hiervoor gebruikt hij een 3D-tekenprogramma. De ring wordt hierin tot in de puntjes geperfectioneerd en vervolgens in ons eigen atelier vervaardigd. Een goudsmid geeft de vingerafdruk vorm in het edelmetaal door onderscheid te maken tussen hoogte en diepte, en glanzend en mat. De papillairlijnen van de vingerafdruk die het papier hebben geraakt, zie je dus glanzend terug en de tussenruimtes mat en dieper in het edelmetaal. Het resultaat van trouwringen met vingerafdrukken is echt kunstig.

  Een ander sieraad met vingerafdrukken graveren
  Omdat we de productie bij DiamondsByMe helemaal in eigen hand hebben, weet je zeker dat je een ambachtelijk sieraad hebt dat is gemaakt met de nieuwste technieken. Wil je een andere ring of ander sieraad met een vingerafdruk? Dat kan! Tegen een geringe meerprijs kunnen we vingerafdrukken graveren in bijna elk gewenst sieraad. Aan de buitenkant – of aan de binnenkant. Natuurlijk is de meerprijs niet van toepassing op onze trouwringen met vingerafdrukken, want bij deze ringen is de afdruk al bij de prijs inbegrepen. Heb je een vraag over onze trouwringen met vingerafdrukken of over vingerafdrukken nemen? Neem contact op! We hebben ook een ringen collectie met vingerafdrukken.