010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Monogram ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
  Geselecteerde filters Monogram ring ',
  Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!
  Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!
  Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

  Een prachtige ring kun je op veel plekken verkrijgen, maar er is altijd baas boven baas. Sommige mensen willen nét een stapje verder en met een monogram ring is dat heel goed mogelijk. Een herenring met monogram is extra speciaal, extra persoonlijk en dus een extra dierbaar bezit.

  Jouw nummer één adres voor de monogram ring

  Een mooie, kwalitatieve monogram ring maken, vereist ervaring en vakmanschap. Deze ingrediënten zijn bij ons volop aanwezig. Onze vaklieden combineren het oude ambacht met de nieuwste technieken en dit resulteert in sieraden die uitblinken qua kwaliteit. Dit tegen de scherpste prijzen, mede dankzij het feit dat wij werken met eerlijke materialen en alle processen in eigen huis beheren.

  Het unieke karakter van een herenring met monogram

  Een herenring met monogram laat je niet zomaar maken. Dit is per definitie een sieraad met een diepere betekenis, iets dat je herinnert aan een waardevol feit of belangrijke gebeurtenis. Daarom is een monogram ring bij uitstek de keuze voor wie op zoek is naar een ring met een persoonlijk karakter.

  Een monogram ring bestaat uit een combinatie van twee of meer letters of symbolen. Deze combinatie vormt iets persoonlijks, zoals je initialen of zelfs een logo. Monogrammen worden vaak gebruikt als een teken ter herkenning: zo maken genootschappen en bekende merken hier veel gebruik van. Een herenring met monogram straalt klasse uit en kan zeer persoonlijk van aard zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze monogram ringen kun je in alle edelmetalen laten maken. Zoals goud, witgoud, platina en rose goud.

  Wij kunnen nog veel meer bijzondere herenringen voor je ontwerpen. Onderstaand vind je enkele mogelijkheden waar je aan kunt denken.

  Zegelring met familiewapen maken

  Een familiewapen is iets om trots op te zijn. Het bindt jouw familie en definieert jullie afkomst en geschiedenis. Wij kunnen een zegelring met familiewapen maken. Een ring die je met trots kunt dragen en met even zoveel trots kunt overdoen aan de volgende generatie.

  Initialen in je ring graveren

  Een monogram ring kan uiteraard ook een tekst bevatten. Wij kunnen jouw tekst ring graveren met een persoonlijke, door jou te kiezen tekst. Een geboorte- of sterfdatum, naam of persoonlijke tekst: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  Een fraaie ring is een man zijn trots. Een ring met initialen is een fantastische manier om deze trots op een persoonlijke, maar subtiele manier uit te dragen.

  Ontzettend veel mogelijkheden

  Wie denkt dat een monogram ring qua vormgeving beperkt is, heeft het mis. Neem eens een kijkje in onze collectie met inspirerende voorbeelden. Je kunt uit deze omvangrijke collectie een herenring met monogram kiezen, maar deze ook helemaal aan jouw smaak aanpassen of zelfs de ring helemaal zelf ontwerpen (uiteraard met onze hulp, indien nodig).

  Wij bieden je zeer veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Denk naast de zojuist uitgelichte voorbeelden (en nog veel meer) ook aan de materiaalkeuze (goud, witgoud, roodgoud, zilver, platina) en de talloze soorten edelstenen die je in de monogram ring kunt verwerken.

  Ook het type ring is natuurlijk geheel aan jou. Ga je voor de traditionele ring aan de ringvinger, of kies je voor een pinkring? Duimringen voor de man blijven ook een unieke charme behouden.

  Wij begrijpen dat al deze opties het lastig kunnen maken om de juiste herenring met monogram te kiezen. Wij helpen je vanzelfsprekend ook op dit gebied. Samen komen wij tot de perfecte monogram ring voor jou. Neem contact met ons op als je vragen hebt: wij beantwoorden deze graag en staan voor je klaar om samen een ring te creëren die je jouw leven lang met trots zult dragen.