010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Vintage ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Vintage ',
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs
Een uniek sieraad voor ieder budget

prachtig bezit of geschenk voor de rest van je leven

Je bent op zoek naar een prachtig cadeau. Of het nu voor jezelf of voor een ander (bijvoorbeeld een geliefde, dierbare of familielid) is, één ding staat voor jou vast: het moet iets zijn met waarde. Iets bijzonders dat niet alleen mooi is om te kopen of te schenken, maar dat ook over een jaar van nu en liefst nog veel langer iets blijft om trots op te zijn. Heb je ooit wel eens aan Vintage ringen of antieke ringen gedacht?

De unieke charme van Vintage ringen

Sieraden zijn natuurlijk altijd fantastisch om te bezitten of cadeau te geven. Wie wordt er nu niet blij van een prachtige romantische fantasie ring? Het mooie aan sieraden is dat je deze altijd in jouw stijl en smaak (of die van de gelukkige ontvanger) kunt vinden. Wij gaan hierin overigens nog een stap verder: bij ons kun je jouw eigen sieraden ontwerpen. Soms is de keuze echter al duidelijk. Sommige sieraden beschikken over een unieke aantrekkingskracht en dat geldt in het bijzonder voor Vintage ringen (daarom laten ook zoveel mensen een gouden ring vermaken, zodat deze gedragen kan blijven worden).

Of het nu gaat om een prachtige klassieke auto, een horloge uit het begin van de twintigste eeuw, een oude soulplaat of de vulpen waarmee je opa schreef: de meeste mensen zijn gek op Vintage. En terecht. Hoewel niets zo persoonlijk is als smaak, hebben Vintage ringen en antieke ringen in enkele opzichten een streepje voor op meer moderne varianten. Denk maar eens aan de volgende punten:

  • Vintage ringen hebben de toets der tijd met glans doorstaan
  • Ze waren vroeger mooi, zijn nu mooi en zullen dat in de toekomst ook blijven
  • Ze worden met de juiste zorg alleen maar mooier met de tijd
  • Ze zijn geschikt voor alle leeftijden
  • Ze zijn niet onderhevig aan modegrillen of trends

Wat er allemaal mogelijk is met Vintage ringen

Wat zie je voor je als je denkt aan een Vintage ring? Je denkt wellicht aan antieke ringen, ouderwetse ring, handgemaakte gouden ringen of een romantische ring met de uitstraling en klasse van vervlogen tijden. Dergelijke ringen kunnen onze kundige smeden absoluut voor je vervaardigen, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Kijk ook eens bij onze vintage verlovingsringen. Een verlovingsring kan ook gewoon een mooi sieraad zijn voor een speciale gelegenheid

Als wij onze Vintage ringen maken, betekent dit dat je kunt rekenen op een ring met een tijdloze, klassieke uitstraling die tot stand is gekomen met behulp van een combinatie van ouderwetse ambacht én de nieuwste technieken. Met andere woorden: je krijgt niet alleen een ring met een tijdloze uitstraling, maar ook eentje die een leven lang (of langer) meegaat. Een ideale combinatie van een Vintage uitstraling met hedendaagse kwaliteit.

Wij vervaardigen niet alleen nieuwe ringen, maar kunnen je zeker ook van dienst zijn met Vintage ringen die je wellicht al bezit. Zo kunnen wij jouw gouden ring vermaken zodat hij fijn blijft om te dragen, of wellicht wel kan worden geschonken aan iemand anders of de volgende generatie. Heb je een vraag over wat er mogelijk is met bestaande Vintage look ringen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Het hoeft niet duur te zijn

Je denkt wellicht dat zo’n Vintage ring erg duur is, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Dankzij onze unieke formule kun jij zelf jouw eigen antieke ring samenstellen of zelfs zelf ontwerpen. Aangezien wij niet werken met tussenpersonen en wij alles in eigen huis beheren, kunnen wij je de hoogste kwaliteit én de scherpste prijzen bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij kunnen je bestaande Vintage ring aanpassen, een luxe en unieke ring ontwerpen, maar je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld goedkope witgouden ringen. Ook bij deze ringen geldt dat je kunt rekenen op sublieme kwaliteit.

Heb jij een idee dat je graag met ons wilt bespreken of heb je een eigen ontwerp? Een vraag? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.