010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Rose goud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Verras haar met een zelf ontworpen design

Bij een tot in de puntjes voorbereid aanzoek, hoort een verlovingsring die perfect past bij jou en je aanstaande verloofde. Het is dus helemaal niet zo gek als je al een tijdje op zoek bent naar de perfecte verlovingsring. Het kost de meeste mensen zelfs een paar maanden voordat ze eruit zijn welke ring het gaat worden. Wij helpen je graag om dit keuzeproces een beetje te vereenvoudigen en te zorgen dat je een unieke, bijzondere verlovingsring vindt. Misschien is een verlovingsring van rosé goud iets voor je aanstaande. Goud wordt al duizenden jaren gebruikt om sieraden mee te maken. Er wordt ook niet voor niets gezegd “Met goud geef je aan dat je van elkaar houdt”. Geen wonder dat veel mensen dus voor goud kiezen als ze een verlovingsring kopen.

Puur, 24-karaats goud is niet echt geschikt om verlovingsringen mee te maken, omdat het erg zacht is. Wij werken met 9 , 14 en 18-karaats goud. Het gehalte van goud wordt bepaald door het toevoegen van andere metalen. Roodgoud krijgt bijvoorbeeld zijn kleur door de toevoeging van koper. Hoe hoger het kopergehalte, hoe sterker de rode kleuring.

Roodgoud: mooi bij warme huidtinten

Een handgemaakte rosé gouden verlovingsring is altijd uniek, straalt warmte uit en past heel goed bij mensen met warme huidtint. Of de ondertoon van iemands huid warm is, kun je zien door te kijken naar de aderen onder iemands huid. Bij je pols of elleboog zijn deze bijvoorbeeld goed zichtbaar. Zijn de aderen niet blauwig maar eerder wat groenig van kleur? Dan heeft de huid een warme ondertoon.
Bij mensen met een warme huidtint accentueert een rosé gouden verlovingsring hun natuurlijke schoonheid.

Verlovingsring van rosé goud met diamant

Diamanten staan schitterend bij rosé gouden verlovingsringen. Een of meer diamanten geven een roodgouden verlovingsring extra cachet en maken hem extra bijzonder. Hoeveel diamanten je in de ring wilt laten zetten en van welke kwaliteit de stenen moeten zijn, bepaal je zelf. Je kunt gaan voor een klassieke rosé gouden verlovingsring met één diamant, maar een verlovingsring met meerdere diamanten of 3 andere edelstenen is vaak ook erg mooi.

Solitair verlovingsring: de echte klassieker

De meest gekozen aanzoeksring is nog altijd de solitair verlovingsring of de solitair pave ring: de klassieke gouden ring met een schitterende diamant. Het is niet zo gek dat veel mensen hun keuze hierop laten vallen, want de schittering van de diamant maakt je rosé gouden verlovingsring net even meer bijzonder. De diamant in een klassieke solitair verlovingsring is meestal kleurloos, maar bij rosé goud kunnen diamanten met een kleurtje ook heel stijlvol zijn.

Verlovingsring met diamant

Past een moderne solitair verlovingsring beter bij je aanstaande, of wil je graag een verlovingsring met meerdere diamanten? Dan zijn onze verlovingsringen met meer dan één diamant, of met gekleurde diamanten iets voor jullie.
Gekleurde diamanten heten Fancy Diamonds en ze zijn er in de kleuren geel, rood, blauw bruin en zwart. Vooral het gebruik van zwarte diamanten is de afgelopen jaren steeds meer een trend geworden. Als je een verlovingsring voorziet van een zwarte diamant, krijgt de ring een mysterieuze uitstraling.

Verlovingsring 3 stenen

Met een rosé gouden verlovingsring met drie edelstenen benadruk je de symboliek van jullie aanstaande huwelijk: de 3 stenen zijn een ode aan jullie verleden, heden en gezamenlijke toekomst. Een verlovingsring met 3 stenen is dus meer dan zomaar een ring: het is het symbool voor jullie liefdevolle relatie.

Bij het maken van de keuze welke drie stenen je in de ring wilt laten zetten, is het goed om in je achterhoofd te houden dat niet alleen diamanten goed passen bij een rosé gouden verlovingsring. Er zijn ook andere edelstenen die heel mooi kunnen staan, zoals rookkwarts of citrien. In onze kennisbank lees je meer over de edelstenen die je in je ontwerp voor een verlovingsring met 3 stenen kunt gebruiken.

"Alessandro en ik hadden al jarenlang een lange afstandsrelatie. Ik woonde in Italië voor mijn werk, en Alessandro pendelde op en neer tussen Duitsland en Nederland. Begin april gingen we samen naar TimeWarp, een groot technofestival in Mannheim. Toen Alessandro me afhaalde van het vliegveld stond hij daar met 8 goede vrienden van ons waaronder mijn broer. Ik was verbaasd, en nog meer toen Alessandro op zijn knieën ging en drukte me een flyer mijn handen. Het leek een line up helemaal ontworpen in TimeWarp stijl. Tussen alle bandaankondigingen stond “Ludmila, Marry Me!”. Natuurlijk zei ik ‘ja’ en terwijl onze vrienden juichten, schoof hij een supermooie rosé gouden verlovingsring met 3 diamanten aan mijn vinger. Later vertelde hij me dat hij deze verlovingsring zelf had ontworpen; zo supergaaf! Nu moeten we onze trouwdatum nog vastleggen, maar ik weet nu al dat ik deze ring nooit meer af ga doen."

Ludmila werd door Alessandro ten huwelijk gevraagd in festival stijl. Hij ontwierp voor haar een rosé gouden verlovingsring met 3 stenen.