Witgouden verlovingsringen

Solitaire Solitaire
Solitaire pavé Solitaire pavé
Alliance Alliance
Halo Halo
Entourage Entourage
3 Steens 3 Steens
Vintage Vintage
Filteren
',
Geselecteerde filters Witgoud ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Wat is nu de mooiste verlovingsring? Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur, maar wat ons betreft behoren witgouden verlovingsringen absoluut tot de toppers. Voor sommigen misschien net iets beter draagbaar dan goud en nét even specialer dan zilver. Ben je op zoek naar een verlovingsring en wil je weten of een witgouden verlovingsring ook iets voor jou is en of deze bij jouw partner in de smaak valt? Lees dan verder, want wij geven je graag enkele inspirerende voorbeelden en vertellen hoe wij je kunnen helpen.

Wanneer wij het hebben over witgouden verlovingsringen, bedoelen wij uiteraard niet slechts één type ring. Witgoud is het edelmetaal waaruit de ring vervaardigd is, maar de ringen komen in alle soorten en maten. Hoe de ring er uit gaat zien, is geheel afhankelijk van de eigen smaak. Sommigen kiezen voor een zeer eenvoudige ring, anderen voor een uitbundiger exemplaar. Wat je ook kiest: wij hebben altijd de droomring voor een memorabel aanzoek.

Witgouden verlovingsring met diamant

Een fraaie steen doet voor sommigen toch nog nét wat meer. Een witgouden verlovingsring met diamant is daarom ook een uitstekende keuze. Ook als je niet "over the top" wilt gaan, kun je hier nog prima voor kiezen. Je kunt de ring zo subtiel of extravagant maken als je zelf wilt, onder andere door te variëren in de grootte en de zetting van de diamant.

Zoals voor een ring met steen geldt dat deze niet per definitie te opzichtig is, geldt ook voor een witgouden ring zonder steen dat je niet bang hoeft te zijn dat deze saai is. Ook zonder steen kan een ring namelijk prachtig in het oog springen. Qua vormgeving is er namelijk echt van alles mogelijk. Neem eens een kijkje in onze collectie en laat je inspireren.

Een persoonlijke verlovingsring voor een aanzoek om nooit te vergeten

Wij vroegen ons in de inleiding af wat nu de mooiste verlovingsring is. Dit zit 'm misschien niet eens zo in de vorm, maar vooral in de boodschap. Is de mooiste verlovingsring niet eentje met een persoonlijke boodschap? Bij ons kun je een persoonlijke verlovingsring laten maken. Deze vormt de spreekwoordelijke slagroom op de taart bij een aanzoek. Jouw persoonlijke verlovingsring kun je helemaal op maat laten maken. Kies uit één van de vele witgouden verlovingsringen en laat deze helemaal naar jouw eigen wens aanpassen, of ontwerp zelf een verlovingsring van witgoud (of andere variant) en laat dit ontwerp door ons uitwerken in een prachtige ring.

Een tussenweg is uiteraard ook mogelijk: onze experts helpen je met het ontwerpen van jouw droomring. Wat je wens ook is: wij kunnen deze voor je realiseren. Daarbij ben je bij ons altijd verzekerd van:

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit edelmetalen en edelstenen
  • De scherpste prijzen dankzij onze unieke in-house formule
  • Ervaren edelsmeden die werken volgens het oude ambacht met de nieuwste technieken
  • Eerlijke materialen

Ben je op zoek naar een witgouden verlovingsring met diamant of een witgouden ring zonder steen? Vertel ons waar je aan denkt en wij helpen graag om jouw wensen te realiseren.