010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Lady Diana ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Lady diana ',

De Lady Diana verlovingsring is iconisch. Diana kreeg deze ring toen ze zich in 1981 verloofde met prins Charles. De ring werd niet speciaal ontworpen, zoals je zou denken. Diana koos de ring uit een selectie van ringen die juwelier Garrard of Mayfair aan haar presenteerde. Na haar tragische dood, ging de ring naar haar zoons William en Harry. Diegene die zich het eerst zou verloven, zou de ring krijgen. Dat bleek prins William. Want in 2010 nam hij de saffier verlovingsring, tijdens een reis in Kenia, mee in zijn rugzak en vroeg hij Kate Middleton ten huwelijk. Inmiddels is de ring wereldberoemd en staat hij bekend als de ‘Lady Diana verlovingsring’ of de ‘Kate Middleton ring’.

Een witgouden diamanten verlovingsring

De Lady Diana verlovingsring is een hele kostbare. Hij is gemaakt van witgoud. Bovenop prijkt een blauwe steen: een 12-karaats Ceylon saffier. De saffier verlovingsring is rondom bezet met veertien diamanten. Deze diamanten zijn briljant geslepen en fonkelen volop. De combinatie van het witgoud, de diamanten en het blauwe saffier, maken de verlovingsring Lady Diana een lust voor het oog. Niet vreemd dat de Lady Diana verlovingsring nog vaak wordt gespot aan de hand van Kate.

Verlovingsring prinses Diana met blauwe saffier

Bij DiamondsByMe vind je allerlei modellen van de verlovingsring witgoud diamant. Ga jij voor een verlovingsring witgoud met saffier en diamant, exact zoals de verlovingsring Lady Diana? Houd dan vast aan het ontwerp met de blauwe saffier. De saffieren van DiamondsByMe hebben een perfecte blauwe kleur en slijpvorm. Natuurlijk kun je ook een variant op de Lady Diana verlovingsring ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een andere edelsteen. Wat dacht je van een gele saffier, rode robijn, groene peridoot, zwarte diamant of paarse amethist? Met een andere edelsteen behoud je de prachtige uitstraling van de Lady Diana verlovingsring, maar geef je hem wel een persoonlijk tintje.

Een Lady Diana verlovingsring voor elk budget

Liever een Lady Diana verlovingsring met die luxe uitstraling – maar dan voor een wat lagere prijs? Bij DiamondsByMe stel je de ring zelf samen zodat hij binnen jouw budget past. Het edelmetaal en de edelstenen zijn naar wens aan te passen. Dus vervang bijvoorbeeld de diamanten rondom de blauwe saffier voor lab-grown diamanten. Een lab-grown diamant is goedkoper dan een diamant. Deze diamanten hebben exact dezelfde kenmerken als een diamant maar de prijs is wel een stuk aantrekkelijker. Natuurlijk kun je ook het witgoud vervangen door zilver. Op deze manier past de Lady Diana verlovingsring binnen elk budget!

De Lady Diana verlovingsring altijd dragen

Ga je liever all the way, met een kostbare verlovingsring witgoud diamant en saffier? Weet dan dat je verloofde de verlovingsring altijd kan blijven dragen. Zelfs na het huwelijk, met een trouwring erbij. Een moderne trouwring is namelijk de aanschuifring. Deze smalle ring is perfect te matchen bij de Lady Diana verlovingsring. Ga bijvoorbeeld voor een speciaal vervaardigde witgouden trouwring die naadloos aansluit op de Lady Diana verlovingsring.

Verlovingsring prinses Diana personaliseren

Om de Lady Diana verlovingsring helemaal te personaliseren, kun je de ring bij DiamondsByMe laten graveren. Dit mag een tekst zijn van maximaal 15 tekens (afhankelijk van de ring): letters én spaties tellen mee. Net genoeg ruimte voor ‘ik hou van jou’. Of ga voor jullie namen of een speciale datum. Door stap voor stap een gepersonaliseerde verlovingsring prinses Diana te ontwerpen bij DiamondsByMe, creëer je een unieke ring die wij met liefde maken. Zo wordt jouw aanzoek wel héél speciaal.