010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Moderne ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Modern ',
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget

Waar moet een sieraad voor jou aan voldoen? Natuurlijk moet het mooi zijn, van goede kwaliteit, en moet het uitstraling bezitten. Maar zoek je ook karakter in een sieraad, bijvoorbeeld in een ring? Dan zijn moderne ringen jouw ding. Wie een verhaal, kenmerk of eigenschap kwijt wil in een ring, kan dit met een modern exemplaar perfect uiten. Moderne ringen zijn dan ook een prachtig bezit of geschenk voor alle leeftijden.

De veelzijdigheid van moderne ringen

Sommige mensen denken bij moderne ringen misschien aan extravagante, smaak- en trendgevoelige exemplaren, maar niets is minder waar. Met een moderne ring kun je net zo’n luxe, ingetogen uitstraling creëren als met een traditioneel exemplaar. Het leuke aan moderne ringen is dat je hiermee werkelijk waar alle kanten mee op kunt. Of je nu op zoek bent naar iets bijzonders voor jezelf, of een uniek cadeau voor een geliefde of iemand anders: dankzij de vele stijlen en mogelijkheden die hedendaagse ringen jou bieden, is ervoor iedereen het perfecte exemplaar te maken. Laat je eens inspireren door de onderstaande voorbeelden, of neem een kijk in onze uitgebreide collectie.

Wellicht heb je al een zeer goed beeld van de ring die je om je vinger wilt, of die je wilt schenken aan een gelukkige ontvanger. Heb je dit nog niet, dan hoef jij je geen zorgen te maken. In ons assortiment vind je talloze moderne ringen voor dames. Mocht je desondanks niet het exemplaar kunnen vinden dat je zoekt, dan kun je altijd bij ons terecht voor meer mogelijkheden; zo kunnen wij een 100% unieke ring op maat ontwerpen.

Exclusieve ringen

Bij exclusieve ringen denken veel mensen misschien aan klassieke exemplaren, bijvoorbeeld vintage gouden ringen met een diamant. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Exclusieve ringen kunnen ook zeer modern zijn. Exclusiviteit schuilt immers vaak in een uniek element of persoonlijke twist: juist met moderne ringen kun je qua vormgeving alle kanten op, waardoor exclusiviteit gegarandeerd is.

Moderne ringen met edelsteen

Wij schreven het zojuist al: met een moderne ring kun je alle kanten op. Eén van de mogelijkheden is om de ring te combineren met een klassiek element, zoals een fraaie edelsteen. Op die manier heb je het beste van twee werelden: een eigentijdse, onderscheidende ring met een klassieke steen. Moderne ringen met edelsteen zijn voor wie waarde hecht aan het nu én aan traditie een uitstekende keuze.

Ben je op zoek naar een gouden ring voor dames met steen, maar wil je wel een moderne en juist geen klassieke variant? Dit kan. Een dergelijke ring wordt door velen misschien wel gezien als het meest klassieke exemplaar, maar wij zullen je laten zien dat dit ook anders kan. Of je nu op zoek bent naar een ingetogen of opvallende ring: qua vormgeving van zowel de ring als de steen kunnen wij alle kanten op.

Ontwerp je eigen ring met steen

Waar ben je naar op zoek? Vertel het ons en wij maken het voor je. Wij beschikken namelijk over ervaren vakmensen die werken volgens het oude ambacht in combinatie met de modernste technieken. Ontwerp een ring met steen, lever het ontwerp bij ons aan en wij zullen het voor je vervaardigen. Mocht je de ring zelf niet kunnen ontwerpen, dan helpen wij je hier graag bij. Onze missie is om voor iedereen de perfecte ring te vervaardigen.