010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Solitaire ringen met diamant

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ', Diamant ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Levenslange garantie

Diamonds are a girl’s best friend, Marilynn Monroe zong er al van. Verras jouw geliefde dan ook met een solitaire ring met diamant. Deze zijn er in alle soorten en maten, maar ga jij voor een echt persoonlijke verlovingsring? Realiseer dan nu jouw eigen ontwerp! Bij DiamondsByMe laat je jouw solitaire ringen met diamant maken, precies zoals jij het in gedachten hebt.

Een diamanten ring kopen: ga voor perfectie

Wil jij een diamanten ring kopen? Natuurlijk is dat een aankoop waarbij je even goed moet nadenken wat je precies wilt. Het is niet alleen een ring die elke dag gedragen wordt, maar een diamanten ring is ook kostbaar. Kies daarom voor een ring die echt bij jouw geliefde past. Jij weet precies wat ervoor nodig is om de perfecte match te maken, en zult zeker een mooie ring vinden in onze collectie. Een eigen design maken? Werk samen met onze ambachtelijke goudsmeden en creëer je eigen solitaire ringen met diamant. Dat maakt de verlovingsring nóg persoonlijker. Het perfecte geschenk om je geliefde mee te verrassen.

Een diamanten trouwring is symbolisch

Een diamanten trouwring staat natuurlijk symbool voor jullie liefde, maar het betekent nog veel meer. Kopen jullie een diamanten ring voor jullie huwelijk, dan kies je ook voor een ring die voor eerlijkheid en zuiverheid staat. Een diamant is namelijk erg zuiver, wat ook een van de redenen is voor de bijzondere schittering van deze edelsteen. Verder staat een diamanten trouwring symbool voor onveranderlijkheid. Hiermee laat je op symbolische wijze het vertrouwen in jullie relatie zien; dat deze net zo duurzaam is als de diamanten trouwring.

Solitaire ringen met diamant hebben een prachtige schittering. Misschien vraag je je nog af wat het verschil is tussen een diamanten of een briljanten ring. Wellicht heb je wel eens gehoord van ‘briljant geslepen’. Een briljanten ring is voorzien van een geslepen diamant. Briljant-cut of brilliant-cut is namelijk een manier om een diamant te slijpen. Bij deze slijpwijze wordt de diamant zo gevormd dat het licht optimaal wordt gereflecteerd. Daardoor krijgt een diamanten trouwring zo’n bijzondere glans. Wanneer je dus hoort of leest over een briljanten trouwring, betekent dit dus dat het om een ring gaat met een briljant geslepen ronde diamant.

Een diamanten solitaire ring kopen, wat kost dat?

Solitaire ringen met diamant zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Het hangt er bijvoorbeeld vanaf van welke soort edelstaal de ring gemaakt is. Kies je bijvoorbeeld voor een witgouden solitaire ring met diamant, dan betaal je meer dan wanneer je voor een geelgouden aanschuifring met aquamarijn kiest. Verder is de prijs afhankelijk van de manier waarop de steen van de diamanten trouwring geslepen is. Voor het vervaardigen van een mooie diamanten ring is bijzonder veel precisie nodig. Bij solitaire ringen met diamant draait namelijk alles om de verhoudingen, om de lichtinval zo perfect mogelijk te maken. De prijs van deze ringen hangt dus af van de eisen die je aan de ring stelt. Bij een solitaire ring is er maar 1 steen gezet, vind je een solitaire ring mooi maar zou je wat meer diamanten om de steen heen willen hebben kijk dan eens bij de solitaire pavé ring.

Zilver, goud, witgoud of een ander edelmetaal?

Een solitaire ring van goud blijft populair. Dat is ook geen wonder, want dit edelmetaal heeft een mooie glans en is erg kostbaar. Er zijn echter nog meer mooie edelmetalen. Twijfel je nog of je voor een solitaire ring van goud moet kiezen of toch voor een ander materiaal? Wellicht is platina dan een goede optie. Dit edelmetaal is nog zeldzamer dan goud. Perfect als jullie voor unieke ringen gaan om jullie liefde te vereeuwigen. Draagt de vrouw van jouw dromen graag meerdere ringen? Denk dan eens na over een ring of aanschuifring van witgoud met diamant. Hierbij gaat het om een legering van goud, vaak met palladium.

Eindeloos combineren met een aanschuifring van witgoud met diamant

Een aanschuifring is één van die solitaire ringen met diamant die talloze mogelijkheden biedt. Zo kun je een aanschuifring van witgoud met diamant eindeloos combineren met andere ringen. Jouw geliefde kan dan ringen van diverse edelmetalen met elkaar dragen. Ook kun je ervoor kiezen om een aanschuifring te combineren met een model met andere edelstenen. Wanneer je kiest voor een aanschuifring van witgoud met diamant als diamanten trouwring, is het ook gemakkelijker om bij latere gelegenheden passende ringen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld bij elk belangrijk huwelijksjubileum een nieuwe aanschuifring aan de reeks toevoegen. Een unieke manier om jullie leven samen te symboliseren. Uiteraard kun je een aanschuifring ook zelf vormgeven bij DiamondsByMe.

Solitaire ringen met diamant online bestellen

Wil jij een diamanten ring kopen? Solitaire ringen met diamant koop je vertrouwd online bij DiamondsByMe. Onze ambachtelijke goudsmeden staan graag klaar om jouw briljanten ring, aanschuifring van witgoud met diamant, solitaire ring van goud of welke andere persoonlijke ring dan ook voor je te vervaardigen. Met een persoonlijk accent kun je jouw geliefde nog meer verrassen tijdens het huwelijksaanzoek en bij jullie verloving. Bij DiamondsByMe ga je voor de hoogste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Begin nu met het ontwerpen van een unieke diamanten trouwring!