010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Pavé solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Pavé solitaire ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Ken jij onze Solitaire pavé ringen al? Hoewel jij je er misschien niet meteen een beeld bij vormt, zal deze ring met diamant of edelsteen je zeker bekend voorkomen. Het is een smalle of brede ring met steen. De edelsteen ring is zo vormgegeven dat de steen prominent in het midden geplaatst is. De zijkanten van de ring zijn hierbij versierd met kleinere steentjes, om de edelsteen in het midden nog beter uit te laten komen. Natuurlijk kun je bij DiamondsByMe verschillende soorten pavé solitaire ringen bestellen.

Ben jij op zoek naar een mooie pavé solitaire verlovingsring met diamant voor de vrouw van je dromen? Of kiezen jullie samen een verlovingsring uit? Schouderringen zijn een goede optie om jullie verlovingsring nog persoonlijker te maken. Bij DiamondsByMe kun je het ontwerp helemaal zelf samenstellen. Kies je voor een ring met diamant of heeft een gekleurde edelsteen jullie voorkeur?

Een edelsteen ring: welke edelsteen kiezen?

Misschien hebben jullie al een keuze gemaakt uit de pavé solitaire ringen en wordt het een klassieke ring met diamant. Wil je een gepersonaliseerde verlovingsring van DiamondsByMe, dan kun je echter ook gemakkelijk voor een andere edelsteen gaan. In ons overzicht vind je veel verschillende edelstenen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een saffier. Deze edelsteen is in veel kleuren beschikbaar, hoewel de blauwe saffier de bekendste is. Natuurlijk kun je ook voor een robijn gaan, een edelsteen in de kleur van de liefde. De groene smaragd is een steen die een bijna mythische klank heeft. Ook Cleopatra droeg deze edelsteen graag. Vroeger dacht men dat de steen geluk bracht. Misschien brengt een edelsteen ring met smaragd ook vandaag de dag nog wel geluk? Kijk eens in ons overzicht welke edelstenen nog meer mogelijk zijn in schouderringen. Tegenwoordig hebben we ook verlovingsringen met lab-grown diamant, deze diamanten zijn exact hetzelfde als diamant maar de prijs is veel interessanter.

Een ring met 3 stenen

Het aantal stenen in solitaire pavé ringen kan natuurlijk een mooi symbool vormen. Een ring met 3 stenen zorgt voor een mooie balans in de ring. Dat is echter niet de enige reden om voor een ring met 3 stenen te kiezen. Alle goede dingen komen in drieën, zegt men wel eens. Drie is een heilig getal en kan verwijzen naar de goddelijke drie-eenheid. Een mooi symbool als jullie ook in de kerk trouwen. Je kunt een ring met 3 stenen natuurlijk ook als symbool zien wanneer jullie in blijde verwachting zijn of al een klein gezinnetje hebben wanneer jullie gaan trouwen. Dan staat de ring met 3 stenen symbool voor de verbintenis die jullie nog dichter bij elkaar zal brengen.

Een brede ring met steen of juist een smalle ring?

Bij solitaire pavé ringen zie je vaak dat ervoor een brede ring met steen is gekozen. Dit is bedoeld om de edelsteen in de ring beter uit te laten komen. Vooral wanneer je voor schouderringen met een grotere steen kiest, is een brede ring een goede keuze. Bovendien komt bij een brede ring met steen het gebruikte edelmetaal naar voren. Kies jij voor een gouden, platina, zilveren of witgouden verlovingsring? Ook daarin heb je volop de keuze bij DiamondsByMe. Ons motto is niet voor niets: ‘Sky is the limit!’

Kies zelf de vorm van de steen

Vorm bepaalt veel en dat geldt ook bij pavé solitaire ringen. Bij een edelsteen ring zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Voor een verlovingsring is de hartvorm altijd een goede keuze, maar je kunt ook voor een klassieker model gaan voor je edelsteen ring. Maak een keuze uit de vormen die wij aanbieden, zoals smaragd, marquise, cabochon, vierkant, trillion of ovaal.

Edelsteen ring of ring met diamant: verschillende soorten zettingen

Wil jij verder kijken naar pavé solitaire ringen tijdens je zoektocht naar de perfecte verlovingsring? Dan is er nog een ding waar je over na kunt denken. Er zijn namelijk diverse soorten zettingen mogelijk, of je nu voor een ring met 3 stenen kiest of voor een model met een grote middensteen en diverse kleinere steentjes. Kies bijvoorbeeld voor schouderringen met pavézetting, waarbij meerdere kleine steentjes zo dicht naast elkaar worden geplaatst dat ze wel één geheel lijken te vormen. Deze zetting is ook een succes bij een ring met diamant, omdat daarbij een heel bijzondere schittering ontstaat.

Schouderringen met een persoonlijk accent

Een verlovingsring hoort bij een bijzondere gebeurtenis en natuurlijk wil je dan ook een bijzondere ring. Kies je voor een edelsteen ring? Kijk dan snel naar de mogelijkheden die er zijn voor pavé solitaire ringen. DiamondsByMe is vernieuwend en dankzij onze vakmensen kun jij uitzien naar een professioneel eindresultaat. pavé solitaire ringen zijn niet alleen geschikt als verlovingsring. Een dergelijke edelsteen ring is ook een prachtig geschenk bij andere gelegenheden. Maak je eigen ontwerp en verras!