010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Levenslange garantie
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Ecologisch verantwoorde sieraden

  De meest kostbare elementen uit de natuur, gepassioneerd en vakkundig verweven tot een unieke trouwring, die jullie unieke relatie weerspiegelt. Het meest waardevolle symbool, beide om te koesteren, lief te hebben en te laten schitteren!

  De grote dag nadert! De dag waarop jullie “Ja, ik wil!” tegen elkaar zeggen en laten zien dat jullie liefde voor elkaar voor eeuwig is. Hoe mooi is het om jullie liefde op deze dag te laten bezegelen met het ultieme symbool voor de eeuwige liefde: de ring. Net als de trouwring oneindig is, zonder begin- of eindpunt, laat je zien dat ook jullie liefde voor altijd zal zijn.

  Bijzondere trouwringen

  Het uitkiezen van de juiste trouwringen set is echter niet zo gemakkelijk. Juist omdat jullie je trouwring voor het leven willen dragen en jullie verbintenis met elkaar daarin wilt laten zien! Hoe mooi is het om dan juist niet een standaard ring te kiezen om jullie unieke liefde te bezegelen, maar echte exclusieve trouwringen! DiamondsByMe heeft een enorme keuze uit trouwringen, die wij graag met jullie naar wens personaliseren. Zo kunnen jullie kiezen uit de soort edelmetaal, bijvoorbeeld de kleur van het goud, maar ook de edelstenen, de inscripties en stijl. Wil je een elegante ring of juist een eigentijdse ring? Ben je beperkt aan een bepaald budget? Je vindt bij ons trouwringen voor ieder budget en altijd voor de beste prijs!

  Trouwringen samen ontwerpen

  Nu kunnen we ons voorstellen dat jullie al ideeën hebben voor een trouwring en je eigen trouwring zou willen ontwerpen. Helemaal mooi, want dit is precies waar DiamondsByMe enthousiast van wordt en jullie graag bij helpt! Je trouwring zelf ontwerpen vinden wij het leukste wat er is en we staan jullie er graag in bij. Ruwe ideeën worden door onze gespecialiseerde sieradenontwerpers omgezet tot een zeer gedetailleerde schets en met moderne technieken verwerkt tot een 3D afbeelding van jullie eigen unieke trouwring. Speciale edelstenen, bijzondere herinneringen, geloften, vingerafdrukken en symboliek kunnen er in mee genomen worden, zodat jullie een prachtige ring creëren, die jullie eigen verhaal zal vertellen. Als eerste juwelier ter wereld, kunnen we een afdruk maken van jullie ontwerp met onze speciale 3D printer, zodat jullie precies kunnen zien of de ring in werkelijkheid er ook zo uit zal zien zoals verwacht. De kleinste details, die het vaak nog extra speciaal maken, kunnen we daarna nog aanpassen. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp, gaat onze goudsmid op ambachtelijke wijze met veel passie en zorgvuldigheid jullie ring smeden, polijsten en bijwerken totdat precies die schitterende trouwring is ontstaan, waarvan jullie gedroomd hebben. We vinden het heel bijzonder om met jullie dit speciale symbool van jullie unieke relatie met elkaar samen te kunnen creëren. Een meesterstuk voor het leven!

  Vinden jullie het moeilijk om zelf een ring vanuit het niets te ontwerpen? Geen probleem, je eigen trouwring ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Samen met onze gepassioneerde sieradenontwerpers van DiamondsByMe plaatsen wij dagelijks nieuwe, prachtige designs van trouwringen op de website, die jullie helemaal naar eigen wens kunnen aanpassen. Op onze site kun je kiezen om een set trouwringen aan te passen of onafhankelijk van elkaar een trouwring man of trouwring vrouw samen te stellen.

  Trouwringen uit platina, goud of zilver

  Bij al onze trouwringen heb je de keuze uit alle soorten edelmetaal: platina trouwringen, trouwringen goud, trouwringen rose goud, trouwringen witgoud of zilveren trouwringen. Platina is het sterkste en meest duurzame materiaal, dat jarenlang zijn glans behoudt. Wist je dat platina de schittering van diamant versterkt? Een ander voordeel is dat een platina trouwring hypoallergeen is, waardoor de kans op een allergische reactie op de trouwring erg klein is.
  Bij het uitzoeken van trouwringen wordt er vaak gekozen voor goud, omdat een gouden trouwring symbool staat voor liefde en een lang leven. Prachtig toch? Het goud dat verwerkt wordt in onze sieraden is eerlijk goud. DiamondsByMe werkt namelijk alleen met eerlijk gewonnen materialen, zowel het goud als de edelstenen. We zijn hier trots op! We leveren unieke trouwringen in 18, 14 en 9 karaat goud, dit geeft de hoeveelheid puur goud weer dat verwerkt is in de ring.
  Zilver staat bekend om zijn lichte uitstraling en kan eveneens mooi gecombineerd worden met diamanten of andere edelstenen. Ook bij een beperkt budget is dit absoluut een mooie keuze. Mocht je huid snel reageren op zilver, maar je wilt toch liever een trouwring in deze kleur, dan raden wij de witgouden trouwring aan.
  Op onze website zie je ook veel ontwerpen van trouwringen, waarin meerdere edelmetalen verwerkt zijn. Dat is ook mogelijk! Zelf je trouwring ontwerpen maakt jullie ringen nog persoonlijker!

  Het team van DiamondsByMe is steeds op zoek naar de mooiste edelstenen, die we graag verwerken in jullie trouwring. De keuze van de juiste edelsteen is heel belangrijk, ook omdat jullie de ring dagelijks willen dragen. De edelsteen moet daarom tegen een stootje kunnen en niet snel breken of gevoelig zijn voor krassen. De diamant is de hardste en tegelijkertijd de prachtigste edelsteen, echt een steen waar je je leven lang van kunt genieten. Ook robijn en saffier zijn bijzondere, harde edelstenen.
  Edelstenen kunnen je trouwring ook een symbolische betekenis meegeven. Zo staat saffier bijvoorbeeld voor liefde, trouw en eerlijkheid. Een robijn zou passie, hartstocht, energie en kracht geven. Een diamant staat symbool voor ware, eeuwige liefde. Zo zie je dat ook de betekenis van een edelsteen je trouwring een extra dimensie mee kan geven!

  Trouwringen kopen met diamant

  Zoals bij al onze edelstenen, verwerken wij alleen de beste diamanten in onze sieraden. Daarom hebben wij nauw contact met de beste diamantairs in Antwerpen, die voor ons alleen de mooiste en zuiverste diamanten selecteren. Zoals gezegd vinden wij eerlijke handel van groot belang, wij kopen daarom alleen conflictvrije diamanten in. Iedere diamant vanaf 0.3crt leveren wij standaard met een officieel certificaat GIA, HRD of iGi met de standaard specificaties XXXN. Dit unieke rapport geeft jullie levenslange garantie op de echtheid van de diamant. Zo koop je dus je diamanten trouwringen met zekerheid!

  Persoonlijke trouwringen

  Naast de keuze voor het edelmetaal en de edelsteen kunnen jullie je trouwring nog verder personaliseren door speciale inscripties, jullie trouwring met vingerafdruk of hartslag of andere gravures. In onze webshop vind je hiervan al vele ontwerpen. Wij verwerken graag jullie eigen ideeën met uiterste precisie in de trouwring. Hoe prachtig is het om jullie eigen, unieke liefdesverhaal te vereeuwigen in jullie trouwring! Wil je jullie trouwringen ontwerpen samen met ons dan staan we uiteraard voor jullie klaar!

  Betaalbare trouwringen
  Met de modernste technieken, gecombineerd met ambachtelijk vakwerk zorgen wij voor sieraden in juwelierskwaliteit en tegelijkertijd voor een snelle levering. Ook zijn hierdoor onze sieraden altijd 30% goedkoper dan bij een andere juwelier. We zijn er trots op, jullie persoonlijke trouwringen in ongeveer 12 werkdagen te kunnen leveren. Jullie eigen trouwring, met liefde en passie vervaardigd door het team van DiamondsByMe, een ring voor het leven!