010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Fantasie heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Fantasie ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!
Wat denkt u van een mooie gravure?
Levenslange garantie

Mannen met karakter kiezen voor ringen met karakter, dat is al eeuwenlang zo. Lange tijd was het in Nederland voor mannen gewoonte om alleen een trouw- of verlovingsring te dragen. In het oude Rome mochten alleen mannen uit de gegoede patriciërsklasse gouden ringen dragen, terwijl het plebs zich met ijzer tevredenstellen moest. Tegenwoordig zijn de tijden gelukkig veranderd en zijn de regels niet meer zo streng. Je hebt nu alle vrijheid om een mannenring te dragen die jij zelf mooi vindt. Veel modebewuste mannen beschouwen een fantasie herenring daardoor als een prachtige en stoere aanvulling op hun outfit.

Elegant, klassiek, eigentijds of juist stoer? DiamondsByMe maakt het mogelijk om je fantasie herenring helemaal zelf samen te stellen in een uniek design, dat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl! Alle ringen uit onze collectie zijn ontworpen in ons eigen atelier in Nederland. Je kunt deze ontwerpen allemaal helemaal naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld door te kiezen voor andere materialen of edelstenen. Op basis van onze ontwerpen kun jij zelf je eigen unieke fantasie herenring creëren, of je maakt gewoon een geheel eigen fantasie ontwerp. Heb je daar wat hulp bij nodig? Dan helpen onze sieraad designers je graag!

Ring met fantasielijnen

Je kunt bij ons een ring ontwerpen waarin stijlvolle fantasielijnen door het materiaal zelf gevormd worden, of de fantasielijnen verwerken in een gestileerde gravure. We kunnen allerlei geometrische of organische patronen voor je in het edelmetaal aanbrengen, een ook accenten met een andere kleur goud, edelstenen of emaille zijn mogelijk. Een ontwerp met fantasielijnen biedt oneindig veel mogelijkheden voor een persoonlijke en bijzondere mannenring.

Eigen ontwerp herenring

Een herenring is niet zomaar een ring. Voor veel mannen is de juiste ring een krachtig, persoonlijk statement. Met een fantasie herenring presenteer je jezelf. Wil jij jouw persoonlijke stijl en kracht tot uiting laten komen in een stoere en stijlvolle heren ring, maak dan een eigen ontwerp dat helemaal bij jou past. Kies voor een zegelring of een monogram ring als je er een eigen gravure op wilt hebben.
Gebruik onze online sieraad configurator om een unieke fantasie herenring te ontwerpen zoals er geen tweede bestaat. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat een handgemaakte ring naar eigen ontwerp onbetaalbaar is: omdat wij alleen op bestelling werken en geen voorraad aanhouden, liggen onze prijzen lager dan bij de meeste ‘gewone’ juweliers. De prijzen zie je ook meteen als je je ring ontwerpt in de configurator. Zo kun je dus een eigen ontwerp maken dat past bij jouw smaak en je budget.

Stoere mannenring

Een stoere mannenring met fantasielijnen is een modeaccessoire voor heren dat net even aparter is dan het geijkte horloge. Net als bij horloges, heb je keuze uit veel verschillende stijlen. Hoe uitgesprokener je kledingstijl, hoe opvallender en extravaganter je herenring kan zijn. In combinatie met een horloge kan een rolex heren ring trouwens ook heel mooi staan.

Je kunt een mannenring aan elke vinger dragen die je wilt. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een duimring of een pinkring!

“Ik deed vroeger altijd mijn best om zo min mogelijk op te vallen. Mijn klasgenootjes op de lagere en middelbare school hadden er een neus voor om alles wat afwijkend en anders was te bestraffen met eindeloze stromen flauwe opmerkingen. Helaas was ik vaak degene op wie ze hun pestlust botvierden. Om te voorkomen dat ik nog vaker het mikpunt van het geplaag werd, ging ik me zo onopvallend en grijs mogelijk kleden; ik hield me gedeisd, maakte mezelf onzichtbaar. Een ring dragen als jongen zou vragen om moeilijkheden zijn.
Toen ik ging studeren en verhuisde naar een andere stad werd het eindelijk anders: ik kon in alle vrijheid mezelf zijn, dragen wat ik wilde, mijn fantasie en creativiteit de ruimte geven. Ik begon mezelf en mijn eigen stijl te ontdekken. Het hielp daarbij dat ik wat groter en breder werd. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, droeg mooie kleren en merkte dat ik ook met sieraden stoer en mannelijk kon zijn. Zo heb ik een aantal hele mooie kettingen en hou ik van chique horloges. De ringen die ik heb, vind ik stuk voor stuk fantastisch. Mijn lievelingsexemplaar heb ik laten maken bij DiamondsByMe. Het is een witgouden ring, met fantasielijnen en het Keltische teken voor kracht dat ik ook als tatoeage op mijn bovenarm heb laten zetten. Ik heb de ring zelfontworpen, met een beetje hulp van de mensen van DiamondsByMe, die hem daarna snel en vakkundig voor me gemaakt hebben. Deze ring herinnert me er altijd weer aan dat het de vroegere pestkoppen uit mijn klas niet gelukt is mij klein te krijgen. Mooi toch!”

Frederiko heeft een ruime collectie fantasie heren ringen, die hij graag afwisselt. Zo zorgt hij de ring die hij draagt, perfect past bij zijn look van die dag.