010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design

Staat u op het punt de vraag te stellen? Op zo'n speciaal moment wil je haar ongetwijfeld een prachtige en unieke verlovingsring geven.

Een diamanten solitaire ring is een perfect juweel voor de klassieke, elegante bruid. De solitaire zetting symboliseert loyaliteit en eeuwige liefde. Meestal staat de edelsteen hoog op een eenvoudige band, waardoor de edelsteen een echte blikvanger is. Vooral wanneer men kiest voor een solitaire ring met diamant.

Wat is een solitaire ring?

Het woord zegt precies wat de solitaire ring is. Solitaire betekent single. Een diamanten solitaire ring is dus gezet met slechts één diamant. De stijl van een solitaire verlovingsring kan variëren. Er is de klassieke versie, met een eenvoudige band, waarop de diamant is geplaatst in een hoge, open omgeving, waardoor de helderheid en schittering van de steen optimaal worden benut, en er is bijvoorbeeld de vintage versie waarbij een band met allemaal kleine details versiert kan zijn.

Als u echter de voorkeur geeft aan een ring waarin de diamant lager is gezet, bieden wij uiteraard ook deze ringen aan. Klassieke, moderne of bijzondere ontwerpen. Ze zijn allemaal mogelijk voor je diamanten solitaire ring.

Een speciale verlovingsring gemaakt volgens uw wensen

Bij DiamondsByMe bieden we u de mogelijkheid om uw eigen traditionele verlovingsring te personaliseren. Je hebt de keuze uit de hierboven getoonde ringen, die je zelf kunt aanpassen. Met onze online configurator kunt je elke gewenste goudkleur kiezen; witgoud, roségoud en geelgouden solitaire ringen. Of je kunt het nog exclusiever maken door een platina solitaire ring te kiezen. U kunt ook kiezen uit verschillende geboortestenen en de grootte van de edelstenen. Kies bijvoorbeeld voor een solitaire ring met saffier, als je bruid in september is geboren. Maar voor wie een unieke verlovingsring verkiest, bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te laten maken. Stuur ons uw ontwerp en wij doen u een aanbod dat u niet kunt weigeren.

Onze goudsmeden hebben een enorme passie voor het ambacht dat sieraden maakt. Ze helpen je graag een prachtige klassieke solitaire ring te creëren voor deze speciale gelegenheid. Onze goudsmeden onderscheiden zich door hun vakmanschap, en staan klaar voor je om een persoonlijk en uniek sieraad voor u maken.

Onderscheidt zich door vakmanschap

Bij DiamondsByMe bieden we een persoonlijk tintje. Het gaat tenslotte om een ring waar je verloofde nog tientallen jaren van zal willen genieten. We geven u onze eerlijke mening over wat mogelijk is en we helpen u bij het selecteren van uw persoonlijke verlovingsring. Als u ervoor kiest om uw ring te laten ontwerpen, maken onze ontwerpers u een 3D-tekening op basis van uw voorkeuren. Na goedkeuring van het ontwerp wordt de ring met de hand gemaakt door onze ambachtelijke goudsmeden. Als je liever wilt zien hoe je ring eruit zal zien voordat je de eigenlijke ring bestelt, kunnen we je een plastic 3D-dummy sturen, gemaakt met de nieuwste 3D-printtechnieken. Dit geeft je een echt idee van hoe de ring eruit zal zien.

De diamant in je solitaire ring

Bij DiamondsByMe zijn we gespecialiseerd in het maken van sieraden die de tand des tijds doorstaan. Door materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken, weet je zeker dat je geliefde een sieraad draagt dat ze de rest van haar leven leuk zal vinden. De diamanten waarmee we werken zijn allemaal van XXXN-kwaliteit en worden geleverd met een GIA of HRD certificaat vanaf 0.30 crt in het ronde slijpsel. Meer over de diamantspecificaties kunt u leren in ons opleidingscentrum.

Maar we werken niet alleen met natuurlijk diamanten, we bieden u nu ook de mogelijkheid om uw diamanten solitaire ring te laten bezetten met een prachtige, in het laboratorium gemaakte diamant. De Lab grown diamant heeft alle specificaties van een natuurlijk diamant en het is in alle opzichten een echte diamant. Het groeiproces wordt echter snel vooruit gezet, waardoor het mogelijk is om een diamant te creëren binnen enkele weken, in plaats van miljoenen jaren. Het bestellen van een lab grown diamanten solitaire ring heeft zijn voordelen. De voordelen van lab grown diamanten, zijn dat ze meestal minder kosten dan de natuurlijke diamant. En omdat ze in een laboratorium worden gemaakt, veroorzaken ze een minder negatieve impact op het milieu. Dus beschouw deze mooie steen als een blijk van je liefde voor Moeder Aarde.

Diamond certificaat

Elk sieraad gemaakt door DiamondsByMe gaat vergezeld van een handgeschreven certificaat. Ronde diamanten van 0,3 karaat of meer worden geleverd met een GIA, een HRD certificaat met vermelding van alle bijzonderheden van de diamant in uw solitaire ring. Lab grown diamanten van 0,3 karaat en meer hebben een IGI-certificaat.

Als je ervoor kiest om bij DiamondsByMe te bestellen, weet je zeker dat je solitaire ring wordt gemaakt met conflictvrij materiaal. Genoeg redenen voor u om uw persoonlijke verlovingsring bij DiamondsByMe te bestellen! Laat je fantasie de vrije loop en maak je eigen diamanten solitaire ring!