010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Verlovingsringen met smaragd

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Smaragd ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Een huwelijksaanzoek: een prachtige mijlpaal in het leven van jou én je vriend of vriendin. Het is een moment dat je je voor de rest van je leven zult herinneren - een moment dat je waarschijnlijk zo goed mogelijk wilt regelen. Het voorbereiden van een mooi huwelijksaanzoek begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Bij DiamondsByMe vind je de mooiste zilveren, gouden en witgouden verlovingsringen. Onze ringen zijn echter véél meer dan alleen een sieraad. Bij DiamondsByMe kun je je eigen sieraad ontwerpen, zodat de verlovingsring perfect bij de stijl, persoonlijkheid en uitstraling van jouw geliefde past. Pas onze luxe platina, zilveren, gouden en witgouden verlovingsringen zelf naar wens aan, en kies de edelsteen die het beste bij jouw partner past. Bij DiamondsByMe vind je de mooiste edelstenen van saffier tot robijn en van citrien tot amethist. Ga je voor een gouden verlovingsring met een robijn, of combineer je die gouden verlovingsring liever met een groene edelsteen, zoals de smaragd? Aan jou de keus!

Eén van de meest intense, fascinerende edelstenen is zonder twijfel de smaragd. Deze prachtige, groene edelsteen staat ook wel bekend als de steen van de liefde, eenheid en partnerschap. Een mooie gouden verlovingsring met deze groene edelsteen is de perfecte manier om een succesvol huwelijk te beginnen! Bij DiamondsByMe kun je deze indrukwekkende groene edelsteen zelf combineren met verschillende edelmetalen. Hou je van witgouden verlovingsringen, of heb je liever een zilveren, platina of gouden verlovingsring?

Alles over de smaragd

De smaragd is een van de populairste edelstenen, en niet zonder reden: deze edelsteen heeft een indrukwekkende groene kleur en een klassieke uitstraling. De naam ´smaragd´ komt van het Griekse woord “smaragdos”, wat “groene steen” betekent. In het Engels staat deze groene edelsteen ook wel bekend als emerald. In de geschiedenis van de mensheid werd deze groene edelsteen vaak als heilig gezien. Men geloofde dat de smaragd helende krachten had en geluk bracht. Een historische figuur die bekend stond om het dragen van deze groene edelsteen is Cleopatra, koningin van het oude Egypte. De smaragd is vooral prachtig in combinatie met een van onze witgouden verlovingsringen.

Breng de smaragd tot leven met je eigen ontwerp

Hoe mooi de smaragd of emerald ook is, deze groene edelsteen komt pas écht tot zijn recht op een mooi sieraad, zoals een gouden verlovingsring. Of, nog beter: een gouden verlovingsring aan de hand van je partner! Deze gouden verlovingsring zal voor de rest van je leven een tastbare herinnering blijven van je huwelijksaanzoek en de liefde die jij en je partner voor elkaar voelen. Bij DiamondsByMe bepaal jij hoe dit tastbare symbool voor jullie liefde er uiteindelijk uit komt te zien. Wij zorgen ervoor dat de verlovingsring volledig aan jouw wensen voldoet en past bij de stijl en persoonlijkheid van je partner. Hoe mooi een ring ook is: een verlovingsring komt pas echt tot leven wanneer hij perfect bij de drager past.

Kies het mooiste edelmetaal en de mooiste slijpvorm

Witgouden verlovingsringen, platina verlovingsringen, zilver: we hebben het allemaal. Past een gouden verlovingsring het beste bij je partner, of ga je toch voor platina? Vooral witgouden verlovingsringen zijn erg populair in combinatie met een emerald. Na het kiezen van het edelmetaal, is het zaak om de slijpvorm van de emerald te kiezen. Zo kan deze groene edelsteen rond, vierkant, rechthoekig, ovaal, peervormig of hartvorming geslepen worden. De combinaties zijn eindeloos.

Smaragd van de hoogste kwaliteit, handgemaakt voor jou en je partner

Voor je partner wil je niks minder dan de allerhoogste kwaliteit. Dat snappen we helemaal! Daarom vind je bij DiamondsByMe smaragd/emerald van hoge kwaliteit. Vakmanschap, kwaliteit en maatwerk staan centraal bij DiamondsByMe. Wij investeren tijd en moeite in het maken van een ring die perfect bij jouw wensen aansluit. Twijfel je tussen de zilveren en de witgouden verlovingsringen? Wij helpen je met plezier verder! Bij DiamondsByMe zul je geen grootschalige, externe massaproductie aantreffen: we streven ernaar om al onze klanten te voorzien van een persoonlijk sieraad van hoge kwaliteit. Bij DiamondsByMe vind je stijlvolle, tijdloze ontwerpen met een klassieke uitstraling die niet afhankelijk zijn van de tijdelijke modetrends, zoals prachtige witgouden verlovingsringen of tijdloze gouden verlovingsringen.

De klant staat centraal

Bij DiamondsByMe staat de klant centraal. Of je nou kiest voor een gouden verlovingsring of een oogje hebt op een van onze witgouden verlovingsringen, of je nou een smaragd wilt of een andere edelsteen: onze vakmensen staan altijd voor je klaar. Onze verlovingsringen worden met de hand gemaakt, met gebruik van de allernieuwste artikelen. Ieder sieraad wordt volledig op maat gemaakt. Onze witgouden verlovingsringen zijn dus stuk voor stuk uniek! Uiteraard is onze productie zo milieuvriendelijk mogelijk en maken we gebruik van eerlijke grondstoffen. De verzending is geheel kosteloos.