010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Exclusieve ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Exclusief ',
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Het ene cadeau of bezit is het andere niet. Neem nu exclusieve ringen: hier mag je bijzonder hoge eisen aan stellen op het gebied van vormgeving, materiaalgebruik, afwerking, duurzaamheid en service. Ben je op zoek naar aparte ringen van de hoogste kwaliteit of zoek je exclusieve ringen voor dames? Kijk dan eens in ons assortiment of, als je echt een originele ring wenst, behoort een ring laten ontwerpen door ons ook tot de mogelijkheden. Onze missie is om exclusiviteit bereikbaar te maken en hiervoor hanteren wij een unieke formule. Aparte handgemaakte sieraden zijn dichterbij dan je denkt.

Exclusieve ringen middels een unieke formule

Exclusieve ringen scheppen een bepaalde verwachting. Aparte ringen vormen een bezit of geschenk om trots op te zijn, om te koesteren. Wij begrijpen als geen ander dat dit geen sieraad is dat je zomaar even aanschaft: aan de aanschaf gaan vaak dagen, zo niet weken van nadenken en vergelijken vooraf. Je zoekt de juiste partij voor het kopen van een originele ring. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de mooiste, exclusieve damesringen.

Als enige online partij in Nederland kun je bij ons zelf een exclusieve ring laten ontwerpen. Wij beschikken over ruime ervaring en de beste vakmensen die werken volgens het oude ambacht in combinatie met nieuwe technieken. Wij stellen alles in het werk om niet alleen de mooiste sieraden te ontwerpen, maar ook om de hoogste kwaliteit en beste service te bieden. Wat wij je altijd bieden:

  • Aparte handgemaakte sieraden
  • Een ring laten ontwerpen
  • Vele soorten edelmetalen en edelstenen
  • Gratis verzending
  • Eerlijke productie en materialen
  • De scherpste prijzen omdat wij alles in eigen huis beheren en produceren

Originele ring naar jouw wens

Bij het laten vervaardigen van exclusieve ringen hoort ook een stuk beleving en service. Daarom werken wij graag met je samen. Hoe je jouw originele ring ook wilt hebben: wij verzorgen het voor je. Samen maken wij een prachtige ring op basis van een bestaande ring uit onze collectie, of helemaal ‘vanaf nul’. Met onze aparte handgemaakte sieraden ben je gegarandeerd van exclusiviteit. Dankzij onze formule kan iedereen beschikken over een originele ring, want exclusieve ringen voor dames kunnen vervaardigd worden in allerlei variaties en materialen, met bijbehorende prijzen. Exclusiviteit hoeft geen fortuin te kosten, maar uiteraard bieden wij ook zeer uitgebreide mogelijkheden voor de ruimere portemonnee. Wat je budget ook is en welk type ring je ook kiest: een ring laten ontwerpen door ons resulteert altijd in een prachtproduct waar jij of de gelukkige ontvanger elke dag weer van kan genieten. Kijk ook eens bij onze exclusieve verlovingsringen, een verlovingsring kan ook een speciale ring zijn voor een bijzonder moment.

Informeer naar de mogelijkheden

Je vindt bij ons exclusieve ringen in alle soorten en voor alle gelegenheden: of het nu gaat om trouwringen, exclusieve ringen voor dames, voor heren of aparte ringen voor een bijzondere gebeurtenis. Je hebt altijd een meer dan ruime keuze uit materialen (goud, witgoud, roodgoud, zilver of platina) en edelstenen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Kom je er niet helemaal uit? Vraag ons gerust om advies. In ons omvangrijke assortiment kun je alvast inspiratie opdoen. Heb je een vraag of een concreet idee en wil je een ring laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar.