Diamanten kettingen

Solitaire
Solitaire
Edelsteen
Edelsteen
Initial
Initial
Hart
Hart
Exclusief
Exclusief
Fantasie
Fantasie
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Diamant ',
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Ecologisch verantwoorde sieraden
Ontdek ons brede scala aan kettingen of ontwerp zelf de juiste hanger!

Diamanten kettingen zijn een schitterend halssieraad om je nek. Diamant is namelijk de hardste edelsteen ter wereld en glanst op-en-top. Voordat zo’n ketting met diamanten hanger zo schitterend glanst, moet de diamant wel eerst vakkundig geslepen worden. Het slijpen van een diamant kan alleen met een andere diamant en deze techniek vergt jarenlange training. Al met al een kostbaar proces: alles voor de prachtigste diamanten kettingen. Niet voor niets zijn diamonds a girl's best friend.

Halssieraad met eerlijke diamanten

Diamanten worden gevonden in Zuid-Afrika, Azië, Oeral, Australië en in Amerika. Bij DiamondsByMe werken we met conflictvrije stenen voor onze diamanten kettingen en overige sieraden. Deze komen uit eerlijke en legale handel. Bevat jouw halssieraad een diamant die groter is dan 0.30 karaat? Dan ontvang je bij de ketting met diamant een officieel certificaat. Dit certificaat is opgesteld door experts op het gebied van edelsteenkunde. Het laat precies zien wat de kwaliteit van de diamant is. Eigenschappen zoals afmeting, kleurgraad en gewicht vind je erin terug.

Een ketting met diamant: wit, zwart of bruin

De witte diamant kent iedereen wel. Maar ken je haar ‘zusjes’ ook? De zwarte diamant en de bruine diamant? Deze stenen glinsteren net zo mooi in diamanten kettingen, ondanks hun donkere kleur. Ze zijn namelijk ook in vlakken geslepen. De zwarte diamant heeft een mysterieuze uitstraling. De donkere kleur staat prachtig in diamanten kettingen. En ook de bruine diamant schittert volop. Deze aardse kleur is wat minder hard dan de zwarte diamant en doet daarom warm aan. Uiteraard is een "witte" diamant nog steeds onze favoriet!

Ketting met diamanten hanger

Onze diamanten kettingen zijn uiteenlopend. We hebben ze met brede hangers, waarbij de hanger het kettinkje echt onderbreekt. Deze brede hangers zijn toch heel subtiel. Simona bijvoorbeeld: de hanger volgt de lijn van de hals en is over de hele breedte bezet met edelstenen. Het diamanten collier Breanne is ook subtiel en heeft iets weg van een infinity hanger. Het edelmetaal is gevlochten en het collier valt net zoals de Simona op een mooie, vloeiende manier om je nek. Een collier met dezelfde stijl is Circles 1. Hierbij zijn twee cirkels met elkaar verbonden. Met dit ontwerp kun je een diepe betekenis geven aan de ketting met diamant. De cirkels symboliseren bijvoorbeeld jouw relatie met een speciaal persoon: voor altijd verbonden. En voor als je deze boodschap onmiskenbaar wilt overbrengen aan je geliefde, dan zijn de diamanten kettingen Heart 3 of Love natuurlijk perfect.

Ga je liever voor een ketting met diamanten hanger die echt opvalt? Naast subtiele hangertjes hebben we ook grote hangers. Key 1 bijvoorbeeld. Dit diamanten collier heeft de vorm van een sleutel en is helemaal bezet met diamanten. Dit maakt hem enorm kostbaar. Uniek is dat je dit diamanten collier helemaal personaliseert in onze configurator. Maak de hanger uniek door te gaan voor twee soorten edelsteen en twee soorten goud. Zo kun je een combinatie maken met geelgoud, rose goud, witgoud of platina. Wil je wel een langwerpig model, maar geen sleutelvorm, dan is het diamanten collier Vicki misschien wat voor jou. Liever iets moderns of vintage? Kijk dan eens naar de hangers Alyssa, Zola, of Tammie. Wil je meer info over diamanten kettingen. dan helpen onze diamantexperts je graag verder. Neem contact met ons op!