010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Pavé ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Pavé gezette ',
Levenslange garantie
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Je oriënteert je op de aankoop van een prachtige ring, voor jezelf of als geschenk voor een geliefde of dierbare. Daarbij is jouw oog gevallen op een pavé ring met diamant. Dit type ring is, geheel terecht, zeer populair. Het fraaie patroon van meerdere kleine steentjes zorgt voor een elegante uitstraling in combinatie met een grote draagbaarheid, zelfs naast een trouwring. Je zoekt hét perfecte exemplaar dat bij jou of de gelukkige ontvanger past. Bij ons vind je het sieraad waar je van droomt: kijk maar eens in ons uitgebreide assortiment. Alle ringen in ons assortiment kunnen volledig naar eigen wens worden aangepast qua metaalsoort en edelstenen. Daarnaast bieden wij als wereldwijd enige online partij de mogelijkheid om je eigen ring helemaal zelf te ontwerpen.

De perfecte pavé ring heeft een uniek ontwerp

Niets is zo persoonlijk als een sieraad. Smaak, stijl en karakter komen samen in een stuk vakmanschap dat een leven lang gekoesterd kan worden. Daarom neem je geen genoegen met minder dan perfectie en zoek je niet “een mooie ring”, maar de perfecte, unieke pavé ring.

DiamondsByMe is trots op een uniek concept dat ons onderscheidt van andere juweliers, ateliers en smeden. Bij ons ben je niet alleen gegarandeerd van vakmanschap en hoogwaardige productie in eigen huis: jij bepaalt wat wij voor jou maken. Wij combineren traditioneel ambacht en de laatste technieken waardoor wij een 100% op maat gemaakte en unieke pavé ring kunnen vervaardigen.

Bij ons blijft de keuze niet beperkt tot een vast assortiment: wij zijn ervoor degene die verder kijkt dan traditionele retail en massawerk: wij zijn liefhebbers die als geen ander begrijpen dat je op zoek bent naar een prachtig sieraad voor het leven: iets unieks dat niemand anders heeft. Bij ons bestaat geen keuzestress waarbij je twijfelt tussen ring a of ring b; wij gaan zo ver als jouw fantasie reikt.

Alle edelmetaal soorten, edelstenen en diamanten: the sky is the limit

Om je te helpen de juiste keuze te maken, kun je kiezen uit een ‘basisring’ in alle edelmetaal soorten en deze naar wens voorzien van alle mogelijke soorten edelstenen. Ook bieden wij de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren dat onze edelsmeden voor je vervaardigen. Zo weet je dat er een unieke ring om de vinger prijkt. Wat wij bieden:

 • Bestaande ontwerpen aanpassen of zelf een ontwerp maken
 • Keuze uit geen stenen of edelstenen zoals diamant of blauwe topaas
 • Van Vintage en klassieke ringen tot moderne of trendy ringen
 • In zilver, goud, rose goud, witgoud of platina
 • Voor alle gelegenheden: van liefde en trouwen tot jubileum of vriendschap

De edelsteen sieraden die wij vervaardigen, kennen vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Niet voor niets zeggen wij: designed by you, crafted by us. Of je nu gaat voor Antwerpse diamanten, blauwe topaas of een andere edelsteen van jouw keuze: onze edelsmeden staan voor je klaar. Uiteraard om de perfecte pavé ring voor jou te vervaardigen, maar ook om je van advies te voorzien of met je mee te denken. Wij zijn liefhebbers met passie voor de mooiste sieraden en hebben maar één missie: voor jou de pavé ring van je dromen maken.

Naast een onuitputtelijke hoeveelheid ontwerpen, metaalsoorten en edelstenen kan jouw ring ook worden voorzien van een uniek, persoonlijk element zoals een vingerafdruk of persoonlijke tekst.

Klassieke topkwaliteit, unieke service

Wij stellen alles in het werk om jou te voorzien van een pavé ring waar je de rest van je leven trots op kunt zijn (of een geliefde/dierbare de rest van haar leven mee kunt verblijden). Een sieraad laten vervaardigen bij ons levert niet alleen een one of a kind product op; wij bieden als enige webbedrijf ter wereld op maat gemaakte sieraden met onze unieke formule:

 • Ontwerp je eigen sieraden zonder benodigde vakkennis
 • De pavé ring wordt volledig in eigen huis vervaardigd door de beste edelsmeden
 • Wij hanteren gratis verzending en 60 dagen retourrecht (geldt niet voor custom made sieraden)
 • Wij leveren de hoogste kwaliteit edelsteen sieraden en edelmetalen
 • Wij werken niet met tussenpersonen en hanteren daardoor de scherpste prijzen
 • Wij bieden een levenslange garantie. Lees hier meer over

Start direct met het ontwerpen van jouw unieke pavé ring of neem contact met ons op voor vragen en/of advies. Wij kijken er naar uit om speciaal voor jou een uniek sieraad te mogen vervaardigen.