010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Creolen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Creool ',
Levenslange garantie
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Creolen zijn ronde oorringen. Bij DiamondsByMe hebben we ze in allerlei designs. Van smal tot breed en met hangertje of zonder. We hebben gladde, glanzende creolen en ook creolen die bezet zijn met fonkelende edelstenen. Het design dat jij mooi vindt, perfectioneer je bij DiamondsByMe helemaal naar eigen smaak. Kies het edelmetaal en de edelstenen. Designed by you, crafted by us.

Creolen: ronde oorbellen

Creolen zijn een andere naam voor oorringen. Deze oorbellen hebben een ronde vorm als een ring. Meestal zit er in het edelmetaal aan de onderkant of achterkant een scharniertje. Met deze scharnier klik je de oorring open en zo kun je hem makkelijk in doen. Het gedeelte dat door het oor wordt gestoken, is meestal een stuk dunner dan de rest van de creool. Heb je de oorbel in, dan klik je de creool dicht en zit hij stevig vast.

Speciale oorringen met een hangertje

Wij proberen ons assortiment zo veelzijdig mogelijk te maken, zo hebben we naast onze standaard creolen, creolen met hanger en creolen met steentjes in allerlei kleuren. Een hangertje heeft meestal de vorm van een druppel, ovaal of ster. In de hangertjes is meestal één grote edelsteen verwerkt die rondom is bezet met kleine edelstenen. Zo’n hangertje maakt creolen tot hele speciale oorringen. De oorbellen fonkelen hierdoor volop. Voor een speciale avond, zijn deze speciale oorringen met een bedeltje perfect.

Persoonlijke zelfgemaakte oorringen

Onze creolen zijn schitterend. Maar jij maakt ze zelf nóg schitterender. Met onze configurator ontwerp je heel eenvoudig zelfgemaakte oorringen. Kies het edelmetaal en zie de creolen op je beeldscherm evolueren. Sommige creolen hebben zo’n ingenieus ontwerp, dat je zelfs kunt kiezen voor meerdere kleuren goud of meerdere soorten edelstenen. Laat de ontwerper in jezelf naar boven komen en probeer allerlei variaties. De uitstraling van bijvoorbeeld jouw zelfgemaakte diamanten creolen is dan uniek en persoonlijk. Je vindt ze bij geen enkele andere juwelier! Heb je zelf een idee voor creolen? Laat het ons weten en wij ontwerpen graag jouw eigen creolen oorbellen!

Luxe gouden creolen

De gouden creolen maken we bij DiamondsByMe altijd van eerlijk goud. Bij het bestellen kies je zelf voor het goudgehalte. Dit gehalte wordt uitgedrukt in karaat: 9, 14 of 18. Het hoogste goudgehalte is 24 karaat. Dit pure goud is echter te zacht om speciale oorringen van te maken. Daarom kies je bij ons voor 9, 14 of 18 karaats goud. Omdat 14 en 18 karaats meer goud bevatten dan 9 karaats, zijn deze gouden creolen wat prijziger. Wil je weer eens iets ander dan zijn op dit moment oorringen met hanger de trend. Hierbij kun je eenvoudig een hanger om de oorring schuiven en eventueel met meerdere hangertjes wisselen.

Rosé goud, geelgoud of witgouden creolen

Bij sommige gouden creolen is het mogelijk om voor twee kleuren te gaan. Bij DiamondsByMe werken we met drie kleuren goud: geelgoud, witgoud en rosé gouden creolen, tevens kunnen we platina creolen voor u vervaardigen. Je kunt ze combineren zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld geelgoud bij witgouden creolen, het is een prachtige match. Maar ook witgoud en roodgoud combineren super met elkaar. Het is een kwestie van smaak! Door op deze manier twee kleuren goud te kiezen, passen jouw zelfgemaakte oorringen straks overal bij: je gouden, zilveren of rosé gouden ringen of kettingen.

Online oorringen: een realistische indruk met een 3D-print
Jouw droom creolen zijn maar een paar klikken weg! Maar we weten bij DiamondsByMe dat het best lastig is om online oorringen te kopen. Want zo’n investering wil je graag eerst even in het écht zien. Daar hebben we wat op gevonden. Bij DiamondsByMe gebruiken we de nieuwste technieken, en daar hoort 3D-printen bij. Voor €10,- inclusief verzendkosten printen we een perfecte replica van jouw creolen. Deze ontvang je binnen één week al thuis. Zo krijg je een realistische indruk. Pas als jíj ze perfect vindt, gaan wij ze vervaardigen. Een 3D-print is niet alleen mogelijk bij onze online oorringen, maar bij al onze sieraden. Dus ook bij onze schitterende oorknopjes, oorhangers en exclusieve ringen.