Creolen

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Creool ',
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Creolen

Creolen zijn ronde oorringen. Bij DiamondsByMe hebben we ze in allerlei designs. Van smal tot breed en met hangertje of zonder. We hebben gladde, glanzende creolen en ook creolen die bezet zijn met fonkelende edelstenen. Het design dat jij mooi vindt, perfectioneer je bij DiamondsByMe helemaal naar eigen smaak. Kies het edelmetaal en de edelstenen. Designed by you, crafted by us.

Creolen: een ringvormige oorbel

Creolen zijn een andere naam voor oorringen. Deze oorbellen hebben een ronde vorm als een ring. Meestal zit er in het edelmetaal aan de onderkant of achterkant een scharniertje. Met deze scharnier klik je de oorring open en zo kun je hem makkelijk in doen. Het gedeelte dat door het oor wordt gestoken, is meestal een stuk dunner dan de rest van de creool. Heb je de oorbel in, dan klik je de creool dicht en zit hij stevig vast.

Speciale oorringen met een hangertje

Soms hebben creolen een hangertje of bedeltje aan de onderkant. Dit hangertje heeft meestal de vorm van een druppel, ovaal of ster. In de hangertjes is meestal één grote edelsteen verwerkt die rondom is bezet met kleine edelstenen. Zo’n hangertje maakt creolen tot hele speciale oorringen. De oorbellen fonkelen hierdoor volop. Voor een speciale avond, zijn deze speciale oorringen met een bedeltje perfect.

Persoonlijke zelfgemaakte oorringen

Onze creolen zijn schitterend. Maar jij maakt ze zelf nóg schitterender. Met onze configurator ontwerp je heel eenvoudig zelfgemaakte oorringen. Kies het edelmetaal en zie de oorbel op je beeldscherm evolueren. Sommige creolen hebben zo’n ingenieus ontwerp, dat je zelfs kunt kiezen voor meerdere kleuren goud of meerdere soorten edelstenen. Laat de ontwerper in jezelf naar boven komen en probeer allerlei variaties. De uitstraling van jouw zelfgemaakte oorringen is dan uniek en persoonlijk. Je vindt ze bij geen enkele andere juwelier!

Luxe gouden creolen

De gouden creolen maken we bij DiamondsByMe altijd van eerlijk goud. Bij het bestellen kies je zelf voor het goudgehalte. Dit gehalte wordt uitgedrukt in karaat: 9, 14 of 18. Het hoogste goudgehalte is 24 karaat. Dit pure goud is echter te zacht om speciale oorringen van te maken. Daarom kies je bij ons voor 9, 14 of 18 karaats goud. Omdat 14 en 18 karaats meer goud bevatten dan 9 karaats, zijn deze gouden creolen wat prijziger.

Roségoud, geelgoud of witgouden creolen

Bij sommige gouden creolen is het mogelijk om voor twee kleuren te gaan. Bij DiamondsByMe werken we met drie kleuren goud: geelgoud, witgoud en roodgoud. Je kunt ze combineren zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld geelgoud bij witgouden creolen, het is een prachtige match. Maar ook witgoud en roodgoud combineren super met elkaar. Het is een kwestie van smaak! Door op deze manier twee kleuren goud te kiezen, passen jouw zelfgemaakte oorringen straks overal bij: je gouden, zilveren of roségouden ringen of kettingen.

Creolen zilver met edelsteentjes

Platina en witgouden creolen zijn prijzig: goud en platina zijn immers de duurste edelmetalen ter wereld. Dus zoek je een paar betaalbare oorbellen die net zo mooi wit zijn als die platina of witgouden creolen die je hebt gezien? Dan zijn glanzende creolen zilver perfect! Al in het verre verleden was zilver een veelgebruikt edelmetaal voor sieraden – en nog steeds. Dit edelmetaal is relatief zacht en laat zich goed omvormen tot prachtige zilveren creolen. De beste kwaliteit zilver heeft het keurteken 925. Dat is dan ook de kwaliteit die we bij DiamondsByMe gebruiken voor het maken van de mooiste zilveren creolen.

Online oorringen: een realistische indruk met een 3D-print

Jouw droomcreolen zijn maar een paar klikken weg! Maar we weten bij DiamondsByMe dat het best lastig is om online oorringen te kopen. Want zo’n investering wil je graag eerst even in het écht zien. Daar hebben we wat op gevonden. Bij DiamondsByme gebruiken we de nieuwste technieken, en daar hoort 3D-printen bij. Voor €10,- inclusief verzendkosten printen we een perfecte replica van jouw creolen. Deze ontvang je binnen één week al thuis. Zo krijg je een realistische indruk. Pas als jíj ze perfect vindt, gaan wíj ze vervaardigen. Een 3D-print is niet alleen mogelijk bij onze online oorringen, maar bij ál onze sieraden. Dus ook bij onze schitterende oorknopjes, oorhangers en exclusieve ringen.