010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Tennisarmbanden

Slavenarmbanden
Slavenarmbanden
Tennisarmbanden
Tennisarmbanden
Schakelarmbanden
Schakelarmbanden
Cuban link armbanden
Cuban link armbanden
Rolex style armbanden
Rolex style armbanden
Filteren
Geselecteerde filters Tennisarmband ',

Wat is een tennisarmband? Een tennisarmband is een stijlvol en elegant polssieraad met fijne schakeltjes en een symmetrisch patroon van diamanten of andere edelstenen. Een tennisarmband wordt ook wel een eternity bracelet genoemd. En een tennisarmband met alleen diamanten wordt ook wel simpelweg een diamanten armband genoemd. Vroeger bestond een tennisarmband alleen uit een gouden armband met een aaneenschakeling van diamanten, maar tegenwoordig bestaan er veel verschillende varianten. Bij DiamondsByMe kun je geheel naar eigen wens je tennisarmband samenstellen. Zoek je een ander type armband? Bij DiamondsByMe kun je ook kiezen voor andere armbanden zoals de 3 kleuren gouden armband of armband met tekst.

Waarom een tennisarmband bij DiamondsByMe?
 • Snelle levertijd, al binnen 12 werkdagen
 • Gratis verzending
 • Prijs ligt 30% lager dan bij andere juweliers
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit
 • Geen conflict diamanten
 • Exclusieve tennisarmband online samenstellen
 • Niet goed, geld terug!
 • Mogelijkheid om eigen tennisarmband te laten ontwerpen
Waar komt de naam tennisarmband vandaan?

In de jaren ’70 werd de term ‘tennisarmband’ populair dankzij tennis legende Chris Evert, die tijdens haar wedstrijden een diamanten schakelarmband droeg. Waarschijnlijk vonden mensen dit zo extravagant en opmerkelijk, dat haar armband een ‘tennis armband’ werd genoemd. Het woord bleef bij mensen hangen en vervolgens werden symmetrische diamantenarmbanden door het volk omgedoopt tot ‘tennisarmbanden’.

Waarom een tennisarmband?

Wil je geen zware juwelen dragen maar toch wat extra glitz and glam geven aan je outfits? Dan is de tennis armband het polssieraad voor jou! Een tennisarmband is namelijk licht en flexibel, maar ook sprankelend en chique. Perfect voor actieve vrouwen die heerlijk vrij willen bewegen, maar toch stijl en klasse willen uitstralen! Verder kan een tennisarmband een perfecte aanvulling zijn van je sieraden set.

 • Licht en flexibel
 • Subtiel maar oogverblindend mooi
 • Geven een outfit een elegante en sprankelende twist
 • Stevig maar delicaat
 • Perfecte aanvulling van je sieraden set

Wil je toch een ander type armband? Bij DiamondsByMe hebben we ook de 3 kleuren gouden armband en een armband met tekst. Bij DiamondsByMe ben je altijd aan het juiste adres als je persoonlijke, schitterende armbanden zoekt!

Trends in tennisarmbanden

De traditionele tennisarmband diamant in witgoud of platina blijven het populairst. De sprankelende kleurloze diamanten in combinatie met de lichte kleur van witgoud en platina zorgen voor een klassieke, chique uitstraling. De kleurloze diamanten komen in witgoud en platina het beste tot hun recht. Een tennisarmband diamant is en blijft sprankelend mooi!

Toch wordt er tegenwoordig steeds vaker voor geelgoud en rosé goud gekozen. Geelgoud is tijdloos, terwijl rosé goud wat opvallender en ongewoon is. Een roodgouden tennisarmband is dus perfect voor de vrouwen die het nét iets anders willen.

Verder is het ook een trend om wat meer kleur toe te voegen aan een tennisarmband. Bij DiamondsByMe kun je zelf je favoriete kleuren edelstenen kiezen en een persoonlijke, unieke armband samenstellen. Zo kun je niet alleen een tennisarmband diamant samenstellen maar ook een extravagante tennisarmband laten maken door twee verschillende kleuren edelstenen te selecteren en voor een aparte kleur metaal te kiezen. Ook gouden armbanden met tekst zijn erg populair bij DiamondsByMe.

Jouw unieke tennisarmband

De klassieke tennisarmband diamant heeft een witgouden of platina band en is bezet met diamanten, maar tegenwoordig zien we dus steeds meer kleur in de armbanden terug. Vrouwen kiezen steeds meer voor een moderne en speelse tennisarmband in plaats van de klassieke, chique stijl.

Bij DiamondsByMe kun je geheel zelf je eigen tennisarmband samenstellen. In onze sieraden configurator kun je zelf het type edelsteen, de grootte van de steen en het type metaal kiezen. Op deze manier kun je een speciale, unieke tennisarmband samenstellen die niemand anders heeft! Kun je de tennisarmband van je dromen niet terugvinden op onze website? Laat ons weten wat je zoekt en wij ontwerpen je eigen tennisarmband!