Ontwerp uw eigen sieraad

Als u op zoek bent naar persoonlijke en unieke sieraden, dan bent u bij de website van DiamondsByMe aan het goede adres. DiamondsByMe biedt u de mogelijkheid om zélf uw sieraden te ontwerpen. Ringen, oorbellen, colliers, hangers, armbanden, bedels, alles is mogelijk bij DiamondsByMe!

Alle sieraden kunt u via de website zelf samenstellen. Heeft u dé ideale ring of armband al in gedachte? Dan kunt u door middel van de configurator uw gedachte omzetten in iets fysieks! U ziet op onze site een model wat u mooi vind alleen de kleur van het metaal zou u anders willen hebben of u zou graag een andere edelsteen willen hebben. Dit kan. Met onze configurator kunt u eenvoudig de metalen aanpassen in de gewenste kleur en u heeft keuze uit wel 14 verschillende edelstenen zoals saffier, robijn, citrien en amethist. Voor de metalen kunt u kiezen uit goud, zilver, witgoud, rosé goud, platina en bicolor goud.

Ieder sieraad dat u kiest wordt met de hand gemaakt na uw bestelling. Hierom hebben wij ook 3 weken over het algemeen nodig om uw sieraad te vervaardigen. Het maken van een uniek sieraad is geen simpel proces. Onze goudsmeden staan voor perfectie en doen hun uiterste best om het perfect sieraad af te leveren.

DiamondsByMe hecht enorm veel waarde aan kwaliteit, maar wel tegen scherpe prijzen. Omdat wij geen voorraden hoeven te houden kunnen wij u een sieraad leveren voor een uitzonderlijke prijs.