010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Unieke verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Uniek ',
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Jezelf verloven, de keuze maken voor het aangaan van een eeuwige verbintenis, dat moet je vieren. En niet alleen vieren, je wilt het ook markeren en wel met een unieke ring.
Een nieuwe stap in je leven maken, een nieuw hoofdstuk zelfs, dat doe je als het goed is ‘once in a lifetime’. Je maakt je partner daarom enorm blij wanneer je eindelijk dat kleine doosje uit je broekzak haalt. De emotie en de verrassing van dat moment, dat wil je bezegelen met een unieke relatiering. Natuurlijk kun je kiezen voor een klassiek, meer standaard ontwerp. Maar je kunt ook voor een speciale keuze gaan. Iets wat nog niet bestaat. Want dat symboliseert precies jouw unieke aanstaande. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Twee kleuren verlovingsringen

Kies je voor een unieke ring, dan kun je de keuze maken voor het gebruik van twee kleuren in je verlovingsring. Met andere woorden, een unieke verlovingsring met twee of meer banen, van verschillende kleuren edelmetaal. Geel goud en witgoud bijvoorbeeld. In principe zijn alle metalen met elkaar te combineren, naar jouw unieke smaak en wens, tot een mooie ‘twee kleuren verlovingsring’.
Eigenlijk zeggen we bij DiamondsByMe: niets is te gek en alles is mogelijk. Zo combineer je gemakkelijk twee kleuren in je verlovingsring:

  • goud met witgoud;
  • roodgoud met witgoud;
  • meerdere banden in een verlovingsring;
  • mat of glanzend metaal;
  • diverse edelstenen zoals diamant, saffier, topaas of smaragd.

Een witgouden verlovingsring

Maak je de keuze voor een witgouden verlovingsring, dan is dat is best bijzonder. Je hoort het niet al te vaak he? Met de keuze voor een witgouden verlovingsring heb je een duurzaam product te pakken. Duurzaam, want witgoud is sterk en blijft ook mooi met weinig slijtage. Een unieke witgouden verlovingsring heeft ook net wat meer elegantie en glamour-uitstraling. Zeker in combinatie met één diamant (solitaire verlovingsring) of meerdere kleine diamantjes of andere edelsteentjes (alliance of memoire verlovingsring). Ook in dit geval is alles mogelijk. Jij maakt het ontwerp van je witgouden verlovingsring bij DiamondsByMe en dat concept, dat is al vernieuwend op zich.

Prijs verlovingsring

De prijs van een verlovingsring varieert natuurlijk. Eigenlijk past er bij elk budget een unieke ring met altijd een hoge kwaliteit. Alles is mogelijk. Van simpele, persoonlijke ontwerpen met een aantrekkelijke prijs van je verlovingsring, tot complexe ontwerpen met meerdere materialen en stenen in een wat hoger prijssegment. Bij elke portemonnee past een mooie, unieke ring om je verloving uitgebreid te vieren. DiamondsByMe bied je een hoge kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs van je verlovingsring. En dat zie je terug in een gunstige offerte die we graag aan je voorleggen.

Een persoonlijke keuze: dat is het fijnst!

DiamondsByMe geeft je de mogelijkheid een eigen unieke verlovingsring te ontwerpen. En dat betekent de meest persoonlijke keuze van je sieraad. We maken daarbij gebruik van ‘het nieuwe ambacht’. De vakmensen van DiamondsByMe voegen oorspronkelijke, originele goudsmid-technieken samen met de modernste technologie op het gebied van sieraden. Dit gecombineerd met jouw persoonlijke keuze zorgt voor een resultaat dat helemaal op maat is gemaakt. Dat is de perfecte weerspiegeling van jullie unieke relatie. Kijk eens bij onze verschillende types verlovingsringen zoals de solitaire ring, entourage ring en halo ringen en zie wat jouw persoonlijke voorkeur is.
Tijdens het tot stand brengen van jouw persoonlijke ring werken we steeds samen. Dat wil zeggen, je hebt steeds zicht op het proces en kan inspringen en als je dat wil.

Milieuvriendelijk en bovendien eerlijk

Tijdens het realiseren van alle ontwerpen gebruiken we milieuvriendelijke materialen met een eerlijke achtergrond. Ook dat past bij innovatie vinden wij.
DiamondsByMe is aangesloten bij de Responsible Jewellery Council (RJC). De RJC controleert het gebruik van eerlijk gewonnen edelmetalen en goede mensen- en arbeidsrechten bij de winning van grondstoffen. Zo werken wij het liefst, op een eerlijke manier. Bovendien verzenden we je persoonlijke, unieke ring (of ringen) helemaal gratis. Dit doen we altijd aangetekend en verzekerd. Klinkt aantrekkelijk toch?