Gouden dames ringen met saffier ontwerpen

Ontwerp je gouden ring met saffier online voor de beste prijs

Gouden ringen met Saffier

Gouden ringen met saffier zorgen voor een royale indruk. De meest bekende kleur van saffier is die in de kleur blauw. De intensiteit van de kleur blauw geeft het goud de prachtige schittering die ervoor zorgt dat u een prachtig pronkstuk om uw vingers heeft. De schoonheid van een blauwe saffier is ongeëvenaard. Een saffier is een unieke edelsteen, geen enkele saffier is hetzelfde.. Geef uw gouden ring een unieke, veelzijdige uiterlijk en kies voor een blauwe saffier.

De blauwe saffier is in combinatie met goud gemakkelijk te combineren met andere verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een gouden ring met blauwe saffier die omringd wordt door heldere diamanten, of juist door prachtige stenen in verschillende tinten zwart. U kunt altijd spelen met het ontwerpen van uw eigen gouden ring met saffier. DiamondsByMe biedt u een ruime keus uit verschillende kleuren saffier die allen een prachtige intensiteit hebben en perfect geslepen zijn.

Iedere ring in onze collectie kunt u voorzien van een saffier, klik op een model dat u mooi vind en kies een saffier als edelsteen. U kunt zo zelf combineren en ontwerpen tot u het gewenste ontwerp heeft gevonden. Ook de kleur van het goud kunt u zelf kiezen. De combinatie van witgoud met saffier vinden wij een perfecte combinatie.

Een gouden ring met saffier is tevens een prachtig huwelijksgeschenk. De saffier staat voor geluk, voorspoed, kracht en status en geeft uw gouden ring hierdoor de juiste betekenis voor het huwelijk. Door de uniekheid van de saffier voelt uw wederhelft zich de meest speciale persoon op aarde.