Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Saffier ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Gouden ringen met saffier zijn prachtig. Sommige zijn zelfs iconisch! Neem de Kate Middleton ring. Een kostbare witgouden ring met een grote saffier die is omringd door fonkelende diamanten. Bij DiamondsByMe ontwerp je je eigen gouden ring met saffier. Ga voor één die lijkt op de Kate Middleton ring – of ontwerp een hele unieke. Combineer onze gouden ringen met saffier met een kleur goud die jij mooi vindt en maak je ring persoonlijk. Bij DiamondsByMe is the sky the limit.

Gouden ringen met saffier: een lust voor het oog

Gouden ringen met saffier zijn niet voor niets zo gewild. Ze zijn een lust voor het oog. Saffier is een edelsteen met een hemelsblauwe kleur. Hij wordt gevonden in landen als Sri Lanka, Myanmar, Australië, Thailand, Tanzania en Amerika. Wist je dat saffier eigenlijk in iedere kleur verkrijgbaar is, behalve rood? Bij DiamondsByMe maken we dan ook niet alleen gouden ringen met saffier in het blauw, maar ook met gele saffier en roze saffier.

Toch is blauw de bekendste kleur van saffier. De intensiteit van deze blauwe kleur is belangrijk voor de steen. Hoe hoger, hoe duurder de steen en het sieraad. De saffieren van DiamondsByMe hebben een perfecte blauwe kleur en slijpvorm.

Bij DiamondsByMe ontwerp je álle sieraden naar wens. Dus al onze ringen kun je omtoveren tot gouden ringen met saffier. Ga voor platina, roségoud of witgoud. Eigenlijk past elke kleur goud prachtig bij deze blauwe edelsteen. Toch is er één ontwerp die wereldberoemd is als het gaat om gouden ringen met saffier: de entourage ring. Een ring met een grote saffier welke is omgeven door kleine steentjes.

De entourage ring is een type ring met een middensteen die is omringd door kleinere steentjes. Dat is dan ook meteen de entourage ring betekenis – entourage betekent letterlijk omgeven, omringen of insluiten. Bij een entourage ring wordt de grote middensteen soms zelfs door meerdere rijen steentjes omgeven! Bij elkaar geven deze stenen de ring een geweldige schittering. De ring valt echt op aan je vinger. En niet voor niets is hij zo mooi: de entourage ring is namelijk bijzonder moeilijk om te maken voor een goudsmid!

Kate Middleton ring: iconische entourage ring

Van alle entourage gouden ringen met saffier, is er één heel iconisch. De Kate Middleton ring, of Lady Diana ring. Het is een kostbare witgouden ring met een opvallende blauwe edelsteen, omringd door fonkelende diamanten. De steen is een 12-karaats Ceylon saffier en de veertien(!) diamanten hieromheen zijn briljant geslepen. Met deze ring die oorspronkelijk van Lady Diana was, vroeg Prins William tijdens een reis in Kenia Kate Middleton ten huwelijk. Hij had hem de hele reis mee in zijn rugzak. Een bijzondere ring dus, de Kate Middleton ring. Niet vreemd dat deze gouden ring met saffier nog regelmatig wordt gespot aan de hand van Kate.

Je eigen gouden ring met saffier online ontwerpen

Bij DiamondsByMe vind je allerlei gouden ringen met saffier. Sommige lijken door hun vorm of kleurencombinatie sprekend op de Kate Middleton ring. Maar natuurlijk kun je ook een heel ander ontwerp als uitgangspunt nemen. Je kunt al onze edelstenen ringen online namelijk zelf aanpassen: het edelmetaal en de edelsteen kun je veranderen. Meestal kun je zelfs kiezen voor een groter formaat van de steen en kun je de ring laten graveren met een boodschap of datum. Van alle gouden ringen met saffier die er zijn, is die van jou dan wel heel speciaal.