Filter
Over DiamondsByMe

Over DiamondsByMe

Ontstaan uit pure liefde voor het goudsmidsvak

"Mijn naam is Remco Broekhuis, ik ben eigenaar van DiamondsByMe.
DiamondsByMe is een online platform welke is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Al jaren ben ik gepassioneerd goudsmid en sieraden designer. Ik vind niets mooier dan de dag te beginnen met het ontwerpen en maken van de mooiste sieraden. Elke dag maken mijn team en ik bijzondere sieraden die vaak een leven lang of misschien wel langer gedragen zullen worden. Vanuit het succes van mijn twee juwelierszaken ben ik gaan kijken naar welke mogelijkheden er nog meer lagen. Hierbij moest het online ontwerpen van een sieraad door de klant zelf centraal staan. De vele positieve reacties die we krijgen van klanten geven wel aan dat we op de goede weg zijn."

DiamondsByMe is de eerste Nederlandse website waar jij zelf een eigen sieraad kunt samenstellen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken in het goudsmid vak. Het is nu voor jou mogelijk om zelf een keuze te maken tussen de verschillende edelmetalen en edelstenen.

 

 

 

 

 

Ons team van ontwerpers is elke dag bezig om nieuwe sieraden te ontwerpen. De sieraden worden gemaakt door echte goudsmeden, die nog ambachtelijk te werk gaan. Door de combinatie van moderne technieken met het oude ambacht, kunnen de mooiste sieraden worden gecreëerd. Voor het ontwerpen maken wij gebruik van tekenprogramma’s op de computer, waardoor het mogelijk is om een sieraad visueel te maken.

Een groot deel van de sieraden die we maken komt van eigen ontwerpen van klanten. Omdat wij met 3D techniek werken kunnen we u eerst digitaal het ontwerp laten zien en wanneer u nog niet geheel overtuigd bent kunnen we zelfs eventueel een print maken met onze 3D-printer. Het geprinte sieraad kun je zelf vasthouden en bekijken, zodat je precies weet hoe het sieraad eruit gaat zien. In deze fase van het proces kun je nog wijzigingen doorgeven om het sieraad helemaal naar wens te maken. Wanneer het ontwerp door jou wordt goedgekeurd, kan het daadwerkelijke sieraad geproduceerd worden.

De edelstenen in onze sieraden zijn afkomstig van legitieme bronnen. Wij bieden een breed assortiment voor de helft van de reguliere prijs aan. Ook is het bij DiamondsByMe mogelijk om een edelsteen uit een oud sieraad te herplaatsen in een nieuw sieraad. Wij wensen je veel plezier op de website van DiamondsByMe. Laat je inspireren en verrassen door onze vele en unieke mogelijkheden!