010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Onze winkel

Onze Showroom

DiamondsByMe is een internationaal opererend bedrijf met kantoren op verschillende locaties. Ons Nederlandse hoofdkantoor bevindt zich ten zuiden van Rotterdam, in Rhoon. Op deze locatie ben je van harte welkom voor een privébezoek in onze showroom met een DiamondsByMe expert. In verband met beschikbaarheid dien je vooraf een afspraak te maken.

Het bespreken van sieraden is iets zéér persoonlijks. Het is tenslotte een aankoop welke je jarenlang met plezier wilt dragen. Het kan zijn dat je het een eng idee vindt om een sieraad online te bestellen, en dit liever doet in een persoonlijk onderhoud. Tijdens je bezoek maak je kennis met ons bedrijf en bespreek je in een ontspannen sfeer het sieraad van je dromen. De experts van DiamondsByMe staan je bij met professioneel advies, en laten je kennis maken met de unieke collectie en mogelijkheden.

Wij geloven in duurzaam ondernemen en hebben ervoor gekozen geen voorraad te houden. Dit betekent dat het sieraad op bestelling vervaardigd wordt en niet elk sieraad te bezichtigen is. Het niet houden van een dure voorraad is ook voordelig voor u als klant omdat dit één van de redenen is dat wij onze sieraden tegen scherpe prijzen kunnen bieden. Na uw afspraak is het om deze reden niet mogelijk het juweel meteen mee te nemen.

Zodra jouw sieraad klaar is verzenden wij deze verzekerd naar het door jou opgegeven adres. Óf je komt op afspraak jouw sieraad afhalen in Rhoon.

Maak nu een afspraak met een van onze experts, maak kennis met onze hoogwaardige edelstenen en edelmetalen, en vind het sieraad van je dromen!

HOOFDKANTOOR RHOON
(Alleen op afspraak en op basis van beschikbaarheid)

Rijsdijk 146
3161 EW Rhoon, Nederland

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Update 17 januari 2022: In verband met de versoepelde maatregelen is de showroom momenteel beperkt open voor afspraken. Wilt u een afspraak inplannen, neem dan contact met ons op. Ook voor het ophalen en afgeven van sieraden vragen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar +31 10 747 0000.Onze Kantoren
KANTOOR ANTWERPEN

(alleen op afspraak)

Antwerpen, Railway Station
Pelikaanstraat 3 box 2020 in, Antwerpen, 2018, BelgiëKANTOOR LONDEN
(alleen op afspraak)

Mappin House
Oxford Street, Londen
Greater London, W1W 8HF
EngelandKANTOOR DUSSELDORF
(alleen op afspraak)

Dusseldorf, Koenigsallee 106
Koenigsallee 106
Dusseldorf, Nordrhein-Westfalen
40215, GermanyKANTOOR PARIJS
(alleen op afspraak)

Paris Champs Elysées
12/14, rond-point des Champs Elysées, Parijs
75008, FrankrijkKANTOOR NEW YORK
(alleen op afspraak)

New York, New York City - Wall Street
14 Wall Street, 20th Floor, New York City
New York
10005, Amerika