Dames ringen met diamant ontwerpen

Ontwerp je ring met diamant online voor de beste prijs

Ringen met Diamant

Het kopen van een ring met diamant is een bijzondere gebeurtenis. Vaak koopt u zo'n ring als een blijvende herinnering aan een speciale gebeurtenis. U bent dan ook op zoek naar een speciaal sieraad wat uniek is en bij iedere gelegenheid gedragen kan worden.

Op onze website bieden wij een breed scala aan verschillende type ringen. Van verlovingsringen tot Memoire ringen en van trendy tot klassiek. Als u een ring heeft gevonden waarvan u het ontwerp mooi vind kunt u zelf de ring gaan samenstellen. U kunt kiezen voor geelgoud of witgoud of eventueel zelfs voor het exclusieve platina. Bij vele ringen met diamant kan ook de grootte van de diamant aangepast worden. Zo kunt u zelf configureren tot u een ring vind welke aansluit aan uw budget.

Standaard bieden wij twee kwaliteiten diamant aan. VS1/E en SI/G. Beide diamanten zijn op het oog van mooie kleur en kwaliteit waarbij de VS1/E de beste kwaliteit is. Voor een uitgebreide uitleg hierover verwijzen wij u naar onze kennisbank. Bent u goed op de hoogte van de verschillende kwaliteiten van diamant dan kunt u ook bij onze diamant selector kijken voor een diamant van de kwaliteit die u graag wilt hebben. Deze diamant kan dan automatisch weer verder ontworpen worden in ons ringen assortiment. Zo Configureert u de perfecte ring met diamant.

Zo kunt u een ring gebruiken voor Kerst, een diner of een gala. Uiteraard zijn diamanten ringen ook geschikt voor een huwelijk of om uw vriendin ten huwelijk te vragen. Met een schitterende diamanten ring zegt ze zeker ja!

Vind u de aankoop van een diamanten ring toch wat spannend, neem dan contact met ons op of bezoek een van onze winkels voor een uitgebreid advies.