010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rolex stijl heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Rolex stijl ring ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Wat denkt u van een mooie gravure?
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Een Rolex horloge is altijd al een statussymbool geweest. Het straalt succes uit en luxe. Het zelfvertrouwen van mannen lijkt door het dragen van een Rolex omhoog te gaan, net als het zelfvertrouwen van vrouwen omhoog lijkt te gaan bij het dragen van een mooie, dure verlovingsring. Een Rolex wordt ook wel een mannelijke verlovingsring genoemd. Nu bestaan er ook herenringen in de stijl van Rolex.

Een Rolex herenring kun je herkennen aan de band met de iconische geribbelde zijkanten die doet denken aan de schakel van het beroemde horloge. Deze ring wordt ook wel een Rolex schakel ring genoemd. Deze herenringen zijn in verschillende varianten beschikbaar, zoals een Rolex zegelring. Deze ringen zijn uiterst geschikt om een korte tekst in te laten graveren. Wil je je initialen of familiewapen in de ring laten graveren? Of past een pinkring in de Rolex stijl meer bij jou? Alles is mogelijk bij DiamondsByMe! Bij DiamondsByMe kun je zelf een unieke Rolex stijl herenring samenstellen, geheel naar eigen smaak.

Waarom een Rolex herenring?

Een Rolex herenring van goud, zilver of platina straalt net als de horloge een bepaalde status en succes uit. Het is een echte mannenring. Stoer en robuust. Heb je een mooi, duur horloge welke je graag in het zonnetje wilt zetten? Met een schitterende Rolex-achtige herenring kun je het horloge mooi completeren. Zo matchen de sieraden aan je hand en pols en hanteer je een bepaalde krachtige, mannelijke stijl.
Dus een herenring in Rolex stijl:

  • Straalt status en succes uit
  • Is een echt mannelijke, robuuste, stoere ring
  • Is een mooie aanvulling op een schitterend (Rolex) horloge

Stel je eigen herenring samen

Natuurlijk kun je de herenring in Rolex stijl bij DiamondsByMe geheel zelf samenstellen. Zo kun je de centersteen, de grootte van de steen en het metaal kiezen. Je kunt kiezen voor goud, zilver of platina. Verder kun je bij de meeste Rolex style ringen ook een aparte kleur metaal kiezen voor de middelste baan van de ringband. Zo kun je een mooie fantasie ring samenstellen met verschillende kleuren, geheel naar eigen smaak. Je kunt de ring van zilver, goud of platina dus geheel aanpassen aan de kleur en stijl van je horloge voor een matchend geheel. Als je goud als materiaal kiest kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Rolex ring van 14k, 18k of 9k. Ale edelstenen zijn uiteraard ook verkrijgbaar zoals diamant en zelfs lab grown diamant.

Rolex stijl pink ring

Een Rolex style ring wordt ook vaak gedragen als pink ring. Historisch gezien is de pinkring een symbool van klasse. Studenten uit betere families kregen bij het afstuderen vaak een pinkring cadeau. Het was dan ook een teken van klasse en prestatie. In de 19e en 20e eeuw werd de pink ring een symbool voor de stijlvolle gangsters en later werd de pink ring populair onder de jongere generaties. Een Rolex-achtige pink ring staat dus voor een bepaalde rebelsheid met stijl.


Rolex style ring met zegel

De meeste Rolex stijl herenringen hebben een zegel. De zegelring is van traditioneel gezien de chique ring voor mannen. Het werd vaak gedragen door mannen uit de bovenklasse, adel en aristocratie. Van oudsher wordt er vaak een familiewapen in een zegelring gegraveerd, maar tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor iemands initialen of voor een andere unieke, persoonlijke gravure. Dit wordt meestal gedaan in een lagensteen.

Wil je de klasse van een Rolex terugzien in een ring? Dan is de Rolex stijl herenring dé ring voor jou! Het is een mannelijk, robuust en stijlvol statussymbool. Stel bij DiamondsByMe je eigen Rolex herenring samen. Lukt het niet om de ring van je dromen hier samen te stellen in onze sieraden configurator? Laat dan je eigen Rolex ring style ontwerpen door onze ringontwerpers!

Ontwerp je eigen unieke Rolex style ring

Heb je zelf een idee voor een Rolex herenring? Onze sieradenontwerpers werken je idee uit en maken de ring van je dromen! Hoe werkt het?

  1. Je bespreekt je idee met onze ontwerpers (via telefoon, e-mail of afspraak)
  2. We maken een zeer gedetailleerde 3D-tekening van je eigen unieke Rolex ring
  3. Naar wens kunnen we de afbeelding met onze 3D printer omtoveren tot een gedetailleerde, tastbare 3D Dummy ring van grijs kunststof
  4. Als je 100% tevreden bent met het ontwerp gaat onze ambachtelijke goudsmid je unieke ring smeden, polijsten en tot in de puntjes bijwerken
  5. Je ontvangt de ring van je dromen!