010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Diamanten trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Diamant ',
  Gegarandeerd de laagste prijs
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure

  Diamanten trouwringen zijn perfect om elkaar eeuwige trouw mee te beloven. Diamonds are forever. Deze kostbare steen behoudt haar schoonheid altijd en verliest haar kleur en glans nooit. Bij DiamondsByMe hebben we fantastische diamanten trouwringen. Deze personaliseer je helemaal naar eigen smaak, want bij ons kan je jullie eigen trouwringen ontwerpen. Jullie relatie is immers uniek, en jullie trouwringen met diamant verdienen ook niets minder dan dat.

  Diamant is de hardste edelsteen ter wereld. Door hem zo te slijpen dat hij licht perfect weerkaatst, glanst hij op-en-top. Dit maakt diamanten trouwringen populair. Het slijpen op zich is wel een precies werkje: het slijpen van een diamant kan alleen mét diamant. Het vergt jarenlange training voordat iemand deze techniek onder de knie heeft. Pas als een diamant perfect is geslepen, krijgt de diamant ‘vuur’. En dát is nou net wat de diamant zo fantastisch maakt. De steen is haar prijs dubbel en dwars waard. Alle diamanten trouwringen zijn daarom zo speciaal.

  Eerlijke diamanten met certificaat

  Bij DiamondsByMe werken we niet alleen met eerlijk goud, maar ook met eerlijke diamanten. Onze diamanten zijn conflictvrij en komen uit legale handel. Ga je bij ons jullie diamanten trouwringen kopen met daarin edelstenen die groter zijn dan 0.30 karaat? Dan ontvang je bij de ringen een officieel certificaat. Deze bevat informatie over de kwaliteit van de steen, de grootte en de zuiverheid. Over het algemeen geldt: hoe witter de diamant, hoe zuiverder, hoe beter en dus duurder.

  Eigen trouwringen ontwerpen

  Uniek is dat je bij DiamondsByMe jullie diamanten trouwringen niet uit een catalogus uitzoekt. Onze online configurator maakt jullie eigen trouwringen ontwerpen mogelijk! En dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Want alles draait om wat jullie mooi vinden. Er komt geen designer aan te pas – die zijn jullie zelf. Je kunt onze diamanten trouwringen in alle edelmetalen krijgen; witgoud, geelgoud, rose goud en platina.

  Stap voor stap eigen trouwringen ontwerpen
  Hoe jullie perfecte trouwringen met diamant eruitzien, bepaal je zelf. Het ontwerpen is heel eenvoudig. Klik de verschillende edelmetalen en edelstenen aan en zie hoe de diamanten trouwringen op het beeldscherm evolueren. Stap voor stap kan je zo jullie eigen trouwringen ontwerpen. Blijft het lastig om online zo’n grote beslissing te maken? Bestel dan van beide ringen een 3D-geprinte dummy. Dan printen wij de ringen in kunststof en krijg jij een realistische indruk.

  Gender neutrale trouwringen

  Omdat je bij DiamondsByMe je eigen diamanten trouwringen kunt ontwerpen, kan je alle kanten op. Willen jullie samen graag gaan voor gender neutrale trouwringen? Ook deze ontwerp je naar eigen smaak. Vaak zijn deze ringen wat meer ingetogen. Zo’n trouwring heeft niet meteen een grote diamant in een grote zetting. Gender neutrale trouwringen zijn eerder glad. Bijvoorbeeld met een mat oppervlak, of met een combinatie van twee kleuren goud. Onze matte, strak vormgegeven ringen met één diamant in het midden zijn prachtige opties die niet meteen doen denken aan een typische vrouwen- of mannen trouwring. En neem ook eens een kijkje bij onze speciale vingerafdruk trouwringen met diamanten. De vingerafdruk in het edelmetaal kan op verschillende manieren worden verwerkt. Het maakt de ring extra persoonlijk en ook hier geldt: ze zijn gender neutraal. Bovendien kunnen van elke trouwringen set, de ringen afzonderlijk van elkaar besteld worden. Wil je twee identieke ringen, dan is dit dus geen enkel probleem.

  Diamanten trouwringen kopen

  Hoe je ze ook het liefst hebt - een trouwringen met diamant die echt opvallend fonkelt of juist een paar subtiele gender neutrale trouwringen - jullie diamanten trouwringen kopen doe je online bij DiamondsByMe! Dan ben je verzekerd van ringen die niemand anders heeft. Gepersonaliseerd en dus helemaal uniek. Blijkt jullie eigen trouwringen ontwerpen toch lastig? Wil je graag advies, of heb je een vraag aan onze diamantexperts? Wij helpen je graag! Neem contact op.