Platina saffier ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Platina ringen met saffier

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Saffier ', Platina ',
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design

Het zeldzame platina is een perfecte basis voor platina ringen met saffier. Het fonkelende nachtblauw van een kostbare saffier steekt perfect af tegen de maanwitte, stijlvolle kleur van het platina. Een platina ring is een must-have voor vele vrouwen. Bovendien is een platina ring met blauwe saffier het perfecte cadeau voor het vieren van je saffieren huwelijk (45 jaar). Veel mensen halen deze mijlpaal niet; daarom is een dergelijk jubileum extra de moeite waard om te vieren met een kostbaar en duurzaam geschenk. DiamondsByMe heeft een uitgebreide collectie exclusief ontworpen ringen, die volledig naar smaak kunnen worden aangepast door onze vakmensen.

Wat is platina?

Platina wordt soms verward met witgoud, deze twee edelmetalen zijn echter helemaal niet verwant aan elkaar. Witgoud is een goud-legering, terwijl platina een op zichzelf staand, zeldzaam edelmetaal is. Nog zeldzamer dan goud. Doordat platina zo schaars is, en van nature sterk, ligt de prijs van dit edelmetaal hoog. Het witgrijze platina, ook wel ‘het metaal zonder zwakheden’, zal nooit van kleur veranderen. Bovendien is het metaal ijzersterk. Het smeltpunt ligt op een niveau van wel 1772 graden. Door deze kwaliteiten is het edelmetaal zeer populair voor het ontwerpen van exclusieve sieraden. Een platina ring blijft namelijk een leven lang mooi. Onze goudsmeden keuren al onze platina sieraden op kwaliteit. Bij goedkeuring wordt een kwaliteitsteken ingeslagen.

Saffieren in verschillende kleuren

De saffier is verkrijgbaar in iedere kleur, behalve in het rood. De meest kostbare en tevens ook meest populaire saffier is de blauwe saffier. De steen wordt onder andere gevonden in India, Sri Lanka, Myanmar, Australië, Thailand, Tanzania en Amerika. De korenbloemblauwe saffieren uit Kasjmir, India, behoren tot de meest kostbare edelstenen ter wereld. De overige kleuren, ook wel Fancy saffieren genoemd, zijn iets voordeliger geprijsd. Met uitzondering van de uiterst zeldzame oranjeroze Padparadja saffier.

Ontwerp zelf een unieke platina ring met saffier

DiamondsByMe heeft een exclusieve collectie ringen ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Naast verlovingsringen en trouwringen zijn de sieraden uit onze collectie in verschillende stijlen verkrijgbaar. Van strak en modern, tot sierlijk en klassiek. Je kunt de ringen aanpassen naar eigen inzicht. Zo kies je zelf het edelmetaal: platina, goud of zilver. Of een combinatie van edelmetalen. Wij staan open voor alle persoonlijke wensen. Ook biedt DiamondsByMe de revolutionaire mogelijkheid een compleet eigen ring te ontwerpen via een consult. Onze 3D-tekenaars helpen je hier graag mee. ‘Designed by you, crafted by us’.

DiamondsByMe voor vakmanschap en kwaliteit

Bij DiamondsByMe staat liefde voor het ambacht centraal. Onze vakmensen zorgen dat zij op de hoogte zijn van de laatste innovaties en technieken binnen het goudsmedenvak. Wanneer je een mooie platina ring of ander sieraad bij ons bestelt doen wij onze uiterste best al jouw wensen te vervullen. Wij bieden onze klanten:

  • Unieke, persoonlijke sieraden tegen een eerlijke prijs;
  • Ambacht en vernieuwende technieken voor het beste resultaat;
  • Eerlijke edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit;
  • Ieder sieraad is maatwerk, geen massaproductie;
  • Levenslange garantie
  • 60 dagen retourrecht op alle orders (behalve wanneer het om speciale ontwerpen gaat).