010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Aanschuifringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Aanschuifring ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Iedere vrouw is uniek, en jouw stijl mag absoluut gezien worden! Een prachtige ring laat jouw persoonlijkheid zien, juist wanneer deze ring helemaal door jou ontworpen is. Vooral bijzonder is het om een speciaal moment in je leven te laten symboliseren door het samenstellen van een unieke, persoonlijke ring. Dat is precies waar DiamondsByMe voor staat! Op onze website heb je de keuze uit het grootste aanbod van ringen, die allen in ons eigen atelier ontworpen zijn. Deze mooie designs kun je helemaal naar jouw stijl en budget aanpassen. Klassiek, exclusief, trendy of liever vintage? Alle stijlen vind je bij ons ongetwijfeld terug.

De aanschuifringen van DiamondsByMe zijn eveneens veel gevraagd en verkrijgbaar voor de beste prijs. Ook deze verfijnde ringen vervaardigen onze ambachtelijke goudsmeden met oog voor kleinste detail. In onze webshop vind je ongetwijfeld de aanschuifring, waarmee wij jouw sieraden collectie compleet kunnen maken. Uiteraard kun je ook de aanschuifring helemaal naar jouw eigen voorkeur en design aanpassen. Aanschuifringen zijn trouwens ook prachtig als herinnering aan een bijzondere gebeurtenis! Heel persoonlijk is het om een letter of vingerafdruk te verwerken in je ring… de mogelijkheden zijn onbeperkt. Laat je verrassen door de uitgebreide collectie aanschuifringen van DiamondsByMe in goud, platina, rose goud en witgoud.!

Ook is het mogelijk om zelf een unieke ring te ontwerpen, en jouw eigen idee en ontwerp om te zetten tot een perfect design. Onze vakkundige edelsmeden en gepassioneerde sieradenontwerpers ondersteunen jou hier graag bij om tot in het kleinste detail die ring te ontwerpen die helemaal bij jou past. Want wat is er mooier dan een schitterend sieraad te ontwerpen, waarin precies de persoonlijkheid van de drager weerspiegeld wordt? Dat is onze uitdaging waar wij voor gaan!

jouw persoonlijkheid en jouw ontwerp

samengesmolten met ambachtelijke perfectie en pure passie

tot jouw eigen, unieke ring

Zelf je ring samenstellen

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie ringen, die je helemaal naar eigen wens kunt aanpassen! Je vindt hierbijvoorbeeld de solitaire ring, een klassieke ring met een enkele steen, die iedere vrouw zal aanspreken. Wanneer je liever een ring met meerdere edelstenen samenstelt, heb je de keuze uit bijvoorbeeld de 3 steens ring of de ring met zijstenen. Bij de 3 steens ring zijn de drie edelstenen van eenzelfde grootte. Deze ring geeft door middel van de drie stenen het verleden, heden en de toekomst weer, heel persoonlijk en heel symbolisch! De ring met zijstenen heeft één grote edelsteen en kleinere diamantjes aan beide kanten. Onze ervaring is dat je een speciaal effect krijgt wanneer je een andere kleur kiest voor de grootste edelsteen dan voor de kleine edelstenen.

Ben je op zoek naar een bijzondere ring met een grote edelsteen en kleinere steentjes eromheen, kijk dan eens naar onze prachtige halo-ringen. De kleine edelstenen rondom de grotere steen zorgen voor een bijzondere schittering, waardoor het lijkt alsof je één grote edelsteen hebt. Erg geliefd is ook de Pavé ring, waarbij meerdere kleine stenen naast of door elkaar gezet worden. Bij de alliance ring, ook wel eternity ring genoemd, worden edelstenen in een gelijke setting en grootte naast elkaar geplaatst.

Platina, goud of zilver

Heb je een model gevonden dat helemaal bij jouw persoonlijke stijl past? Dan kun je allereerst kiezen uit het edelmetaal: kies je platina, goud of zilver? Ieder edelmetaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, daarom is het belangrijk goed te bedenken welk metaal je kiest en de hoeveelheid karaat goud of sterling zilver. Je kunt natuurlijk op allerlei manier ringen combineren, hiervoor is de aanschuifring bij uitstek geschikt. DiamondsByMe vindt het van groot belang dat we jou een prachtig sieraad kunnen overhandigen, waar zowel jij als wij echt trots op kunnen zijn. Dat is wat ons drijft. DiamondsByMe gebruikt eerlijk goud in onze gouden sieraden. Wij zijn lid van de Responsible Jewellery Council, waaruit blijkt dat wij staan voor gebruik van eerlijke materialen. Zo creëren we een prachtige schuifring voor jou, dat in alle opzichten schittert! Ook is het mogelijk om je eigen goud te verwerken in jouw ring, bijvoorbeeld van een erfstuk, waardoor je jouw ring een extra bijzondere waarde kunt geven als herinneringssieraad.

Ring met diamant

Net als aan onze andere bijzondere edelstenen, hechten wij veel waarde aan onze kostbare diamanten die in de diamanten ring geplaatst worden. Daarom plaatsen wij alleen diamanten, die door ons heel zorgvuldig geselecteerd zijn bij de allerbeste diamantairs in Antwerpen. Iedere diamant vanaf 0.30 crt wordt bij ons aangeboden met een GIA of HRD-certificaat een heeft de specificaties XXXN. Deze geeft jou de zekerheid, dat jij de ring met diamant hebt ontvangen in die kwaliteit waarvoor je betaald hebt. Uiteraard zijn al onze diamantringen conflictvrij, dat wil zeggen dat de diamanten op een eerlijke manier gewonnen en gekocht zijn.

Unieke ring ontwerpen

Heb jij een geheel eigen ontwerp, voor jouw persoonlijke ring, stuur ons dan een berichtje en onze edelsmeden helpen je graag om jouw idee helemaal om te zetten naar een prachtige, unieke ring. De ambachtelijke edelsmeden van DiamondsByMe werken met veel passie en met de nieuwste technieken om voor jou het perfecte sieraad samen te stellen. Doordat we het ontwerp van jouw ring, als eerste juwelier ter wereld, op onze 3D printer zowel digitaal als in een dummy kunnen laten zien, heb jij tijdens het proces helemaal de controle over het ontwerp en kun jij zien of de ring met eventueel een aanschuifring helemaal bij jouw past.

Gegarandeerd laagste prijs

Door deze modernste technieken zijn wij bij DiamondsByMe in staat om met uiterste precisie prachtige sieraden te ontwerpen en voor jou te personaliseren in de hoogste juwelierskwaliteit. Tegelijkertijd zijn onze ringen altijd 30% goedkoper dan bij een andere juwelier en kunnen ze al binnen 12 werkdagen geleverd worden! En mocht je toch niet tevreden zijn, binnen 30 dagen mag je de aanschuifring retourneren, met uitzondering van eigen ontwerpen.