Aanschuifringen ontwerpen

Ontwerp je aanschuifring online voor de beste prijs

Aanschuifringen

Aanschuifringen worden ook wel side ringen genoemd. Deze ringen zijn perfect om leuke combinaties mee te maken met verschillende aanschuifringen. De ringen zijn over het algemeen leek geprijsd waardoor je voor een leuke prijs meerdere ringen kunt combineren.

Heeft u bijvoorbeeld een trouwring of verlovingsring en u wilt er weer eens wat anders mee dan zijn aanschuifringen de perfecte oplossing. Plaats een of twee aanschuifringen naast uw trouwring en uw ring ziet er gelijk veel voller uit. Zeker als u aanschuifringen neemt met allemaal kleine diamantjes en u plaatst deze ernaast dan lijkt uw ring gelijk veel duurder eruit te zien. Zeker mooi voor een speciaal moment om bijvoorbeeld uw 10 jarig huwelijk te vieren.

Heeft u een verlovingsring met een grote zetting in het midden dan kan het mooier zijn om aanschuifringen speciaal door ons te laten vervaardigen zodat ze perfect aansluiten aan uw ring. Neem contact op en wij doen u vlijblijvend een offerte.

Heeft u zelf al ergens mooie aanschuifringen gezien en deze staan niet op onze site, laat het ons weten en wij vervaardigen ze speciaal voor u. De prijs zult u zeker interessant vinden.