010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Halo ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Halo ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs
Een uniek sieraad voor ieder budget

Wanneer je op de knieën voor je grote liefde, dan doe je dat het liefst met een verlovingsring die je geliefde op slag betovert. Zoek je een unieke, schitterende ring voor het bezegelen van een van de meest magische momenten in jullie leven, kies dan voor een Halo ring. Bij DiamondsByMe pas je elke verlovingsring aan naar eigen smaak. Voor een extra persoonlijk aanzoek, ontwerp je zelf een geheel eigen verlovingsring. Onze goudsmeden toveren elk ontwerp tot een unieke Halo verlovingsring. Een exclusief diamanten sieraad ontworpen door de liefde van haar leven, welke vrouw droomt hier niet van?

Wat is een Halo ring?

De naam ‘Halo’ komt van het Grieks en staat voor de lichtgevende krans om bijvoorbeeld de zon of maan. Ook het lichtgevende aureool om het hoofd van engelen wordt aangeduid als Halo. De schitterende edelstenen in de Halo verlovingsring stralen eenzelfde betoverend effect uit. De Halo ring heeft rondom de middensteen één of twee rijen edelstenen.

Hoe kies je de perfecte Halo ring?

Een unieke verlovingsring ontwerpen lijkt op het eerste gezicht misschien niet eenvoudig. Het helpt om eerst vast te stellen welke edelmetalen en edelstenen je wilt gebruiken voor een geheel eigen droomring.

Diamanten en edelstenen

De diamant of edelsteen die jij kiest voor je unieke Halo ring is het pronkstuk van het sieraad. De edelsteen die staat voor een verlovingsring is de diamant. Een Halo ring met diamant is dan ook de meest gekozen verlovingsring. De hardste, duurzaamste edelsteen die er bestaat, een prachtig symbool voor eeuwige liefde. Een Diamant kan in verschillende vormen geslepen worden. De ronde slijpvorm komt het meeste voor, maar een hartvorm of princess geslepen Diamant is ook prachtig. Naast de traditionele Diamant kun je uiteraard ook kiezen voor een persoonlijke edelsteen. Bijvoorbeeld de geboortesteen van je aanstaande, zoals een rozenrode Robijn, een groene Smaragd of een zeeblauwe Topaas. Uiteraard is een combinatie van edelstenen ook mogelijk.

De kleur van het edelmetaal vormt de basis voor je ring. De meest gebruikte edelmetalen voor Halo ringen zijn goud, witgoud en platina. Goud is fameus om haar herkenbare goudgele kleur. Veel mensen kiezen echter voor een witgouden verlovingsring, omdat hier diamanten het mooiste in uitkomen. Het zeldzame materiaal Platina heeft ook een schitterende, witte kleur en krast minder snel. Vind je het lastig een keuze te maken, neem dan een stiekem een kijkje bij de sieraden van je geliefde. Zo krijg je een goede indruk van haar smaak en stijl. Uiteraard kunnen wij je ook persoonlijk van advies voorzien.

Op de website van DiamondsByMe vind je uitgebreide informatie over edelmetalen, diamanten en stijlen. Schuw bij twijfel niet persoonlijk contact met ons op te nemen. Wij hebben liefde voor ons vak en delen onze kennis en adviezen graag.

Innovatieve technieken

Heb je goed nagedacht over hoe je Halo verlovingsring eruit moet zien, dan ontwerpen we via een online consult samen jouw droomring. Onze tekenaar schetst een ontwerp op basis van jouw ideeën en wensen. Het ontwerp wordt vervolgens in 3D getekend en gegoten om te kijken of de verhoudingen kloppen. Met onze speciale 3D-techniek printen we een dummy van de ring, zodat jij exact kunt zien hoe de ring eruit komt te zien. Tevreden? Dan gaat onze goudsmid aan de slag met het maken van jouw ring.

Wie is DiamondsByMe?

DiamondsByMe is een jong, ambitieus web bedrijf dat staat voor exclusiviteit, maatwerk en vernieuwing. Wij combineren het eeuwenoude ambacht van goudsmid met moderne baanbrekende technologieën. Wij werken enkel met vakmensen en streven naar perfectie. De wens van de klant staat voorop. The sky is the limit. Samen met onze ambachtelijke goudsmeden begeleiden wij je gedurende het hele ontwerpproces. Als geen ander begrijpen wij dat bij één van de meest intieme, persoonlijke momenten in je leven, kwaliteit en exclusiviteit voorop staan. Geen massaproductie, maar productie in eigen huis. Wij werken niet met bulkvoorraden, maar geloven in bestelling on demand, innovatie en duurzaamheid. DiamondsByMe staat met trots voor haar unieke, handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit.

Wat bieden wij:

  • Ontwerp jouw eigen, exclusieve ring
  • Gratis verzending
  • 60 dagen retourrecht
  • Ambachtswerk; gebruik van innovatieve technieken
  • Milieuvriendelijk; gebruik van eerlijke materialen
  • Gebruik van edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs
  • Ieder sieraad op maat gemaakt, geen massaproductie
  • Levenslange garantie op jouw sieraad. Lees meer over de voorwaarden

Aan welke hand draag je een verlovingsring?

Wanneer je de perfecte Halo ring hebt ontworpen, dient deze natuurlijk om de juiste vinger geschoven worden. Dit hangt meestal af van tradities en cultuur. Ben je gelovig, dan gaat de verlovingsring bij katholieken aan de rechterhand, bij protestanten aan de linkerhand. Als je getrouwd bent dan verhuist de ring naar de andere hand. Dit vanwege het geloof dat je rechterhand in verbinding staat met het hart. Tegenwoordig zie je dat mensen steeds vaker praktische afwegingen meenemen. Zoals ben je links- of rechtshandig? Mensen dragen de ring dan om de hand die ze minder gebruiken, zodat de ring langer mooi blijft.