010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Verlovingsringen met zwarte diamant

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Zwarte diamant ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring

Voor een speciale gelegenheid als een verloving wil je natuurlijk een diamanten verlovingsring. Ken je ook de zwarte diamant? Deze zeldzame zwarte edelsteen vind je bijna nergens, maar bij DiamondsByMe kun je deze zwarte steen in je verlovingsring laten verwerken. Zo geef je met zwarte diamant betekenis aan je relatie. Een ring met een zwarte diamant: een uniek sieraad waarmee je samen je leven gaat delen.

Zwarte diamant: zeldzaam en bijzonder

De zwarte diamant is zeer zeldzaam. Deze zwarte steen, Carbonado genoemd, is slechts op twee plekken op aarde gevonden: in de Centraal-Afrikaanse Republiek en Brazilië. Zwarte diamant is net zo oud als de aarde en dit geeft de zwarte diamant betekenis, namelijk die van de eeuwige liefde. De zwarte steen ontstaat diep in de aarde, op circa 140–190 kilometer onder het aardoppervlak.

Hoe komt zwarte diamant aan zijn kleur?

De kleur van zwarte diamant ontstaat door de hoeveelheid imperfecties in de steen, ook wel insluitsels genoemd, die de steen volledig ondoorzichtig maken. Door de vele insluitsels wordt de zwarte diamant kwetsbaarder.
Diamanten verlovingsring met zwarte edelsteen

Veel jonge mensen die zich verloven kiezen voor onze verlovingsring witgoud met diamant. Een zwarte diamant is wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze, maar je hebt er wel iets heel aparts mee in handen. Je kunt de witte en zwarte diamant ook combineren tot een extra speciale verlovingsring witgoud met diamant, waarin de zwarte edelsteen extra tot zijn recht komt.

Bij DiamondsByMe heb je naast witgoud de keuze uit goud, roodgoud, zilver en platina als basismateriaal voor je diamanten verlovingsring met zwarte steen. De witte en/of zwarte steen kan hier op verschillende manieren in worden verwerkt door onze deskundige edelsmeden. Kies bijvoorbeeld voor een spanzetting, pootjeszetting of een gesloten zetting. Ook de pavé/multizetting behoort tot de mogelijkheden wanneer je kiest voor een ring met deze zwarte edelsteen.

Vorm van de zwarte diamant

Behalve de zetting van de stenen in een verlovingsring witgoud met diamant is ook de vorm van de zwarte steen belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Bovendien geeft de vorm van de zwarte diamant betekenis aan de ring. Je kunt bij DiamondsByMe kiezen uit verschillende vormen waarin de zwarte diamant geslepen wordt:

  • Ronde en ovalen vormen: rond, ovaal, bol, cussion of cabochon
  • Hoekige vormen: vierkant, smaragd of de driehoekige trillion
  • Puntige vormen, zoals peer- of marquisvormig
  • En natuurlijk hartvormig, het ultieme symbool van de liefde
Zwarte diamant betekenis

Veel mensen kennen de zwarte diamant betekenis toe. Een verlovingsring witgoud met diamant staat symbool voor eeuwige liefde, schoonheid, rijkdom en kracht. Een zwarte steen staat voor veiligheid, geborgenheid en rust. Een diamanten verlovingsring met een zwarte edelsteen is dus een perfect begin van een langdurige liefdesrelatie.

Bij DiamondsByMe geloven we dat iedereen een unieke verlovingsring verdient, of dat nou een simpel platina sieraad is of een sierlijke verlovingsring witgoud met diamant. Onze gespecialiseerde sieradenontwerpers gaan graag samen met jou aan de slag om een unieke diamanten verlovingsring met zwarte steen te creëren. Kies uit de ontwerpen op onze website of lever zelf een ontwerp aan, dat wij uitwerken tot jouw perfecte diamanten verlovingsring met zwarte edelsteen.

Vakmanschap en passie

Bij DiamondsByMe werken vakmensen met hart voor het maken van persoonlijke sieraden. Iedere verlovingsring witgoud met diamant wordt met liefde gemaakt en de zwarte edelsteen geslepen in de vorm die jij wilt. Wij maken onze sieraden in ons eigen atelier. We werken uitsluitend op bestelling en maken iedere ring met zwarte diamant op maat.

Topmaterialen

Voor de perfecte diamanten verlovingsring gebruiken onze innovatieve edelsmeden de beste materialen. Iedere zwarte diamant van DiamondsByMe is eerlijk gewonnen. Ook bij het inkopen van de edelmetalen houden we bij DiamondsByMe rekening met mens en milieu. Zo kun je je verlovingsring witgoud met diamant met een gerust hart aanschaffen zonder dat de zwarte diamant betekenis verliest.

Verlovingsring met zwarte diamant kopen bij DiamondsByMe

Bij DiamondsByMe stel je je verlovingsring eenvoudig samen, of maken onze ambachtelijke sieradenontwerpers en edelsmeden samen met jou de perfecte ring met zwarte diamant. Je betaalt geen verzendkosten en hebt 60 dagen retourrecht op je bestelling (tenzij het om een custom design gaat). Geef dus met een verlovingsring met zwarte diamant betekenis aan jullie liefde.