010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Zelf ontwerpen

Ontwerp zelf je ring

Turn your dreams into a unique piece of jewelry with DiamondsByMe!

Heb je zelf een idee of schets en wil je daar samen met onze designers een prachtig sieraad van laten maken? Dan ben je bij DiamondsByMe aan het juiste adres, we helpen je graag om met het juiste advies en onze kennis jouw droomsieraad te realiseren!


Het zelf ontwerpen proces


siereden-zelf-ontwerpen

1. Bespreek jouw idee met een expert


Lees meer

circle

2. Jouw ontwerp in 3D visualiseren


Lees meer

3. De goudsmid gaat jouw sieraad vervaardigen

Lees meer

circle3

4. Ontvang jouw persoonlijke sieraad


Lees meer


1. Bespreek jouw idee met een expert


In de eerste fase van het zelf ontwerpproces werken wij nauw met jou samen om jouw droomsieraad zo goed mogelijk te begrijpen. Bij voorkeur ontvangen we een duidelijke schets of enkele afbeeldingen die dichtbij jouw droomontwerp liggen. Dit hoeft uiteraard geen gedetailleerd meesterwerk te zijn omdat onze designers middels contact met jou naar het ontwerp toe gaan werken. Enkele vragen die je kan verwachten van onze ontwerpers:

● Van welk materiaal wil je het sieraad gemaakt hebben?
● Wil je het sieraad laten maken met eigen steen?
● Welke edelstenen heb je in gedachte?
● Hoe breed zou je de ringband willen?
● Wil je het sieraad laten graveren?

Aan de hand van alle gekregen informatie, delen wij een schatting van de kosten als onze meestergoudsmeden jouw persoonlijke ontwerp daadwerkelijk gaan vervaardigen. Deze prijs kan altijd een klein beetje afwijken omdat een ontwerp tijdens het ontwerpproces nog wordt aangepast kan worden. In dit geval delen wij altijd een nieuwe prijsopgave.
2. Jouw ontwerp in 3D - visualiseren


Tijd om jouw design tot leven te brengen! Indien je akkoord gaat met de vergoeding voor het ontwerpen in 3D kunnen onze gespecialiseerde designers aan de slag met het maken van een 3D tekening, een zogenoemde ‘render’, van jouw persoonlijke ontwerp. Op deze afbeelding(en) zie je het ontwerp tot in het kleinste detail in het gewenste materiaal. De prijs hangt af van de tijd die onze designers nodig hebben om jouw design te creëren. De 3D tekening zal na +/- 8 werkdagen via email naar jou worden verzonden.

Deze render zal een perfect beeld geven van hoe jouw sieraad er uiteindelijk uit komt te zien. Op basis hiervan kan je aangeven of het helemaal naar wens is, of dat er nog aanpassingen gedaan moeten worden.

Ben je helemaal tevreden? Dan kunnen we na jouw akkoord de ring ook 3D printen. Dit betreft een gedetailleerde grijze kunststof versie van de ring, in de juiste maat en met alle gewenste afmetingen van de stenen. Door deze dummy van slechts €15,- heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke ontwerp goed te bekijken én te passen voordat je hem daadwerkelijk bestelt en laat gieten in edelmetaal.
3. De meester goudsmid gaat jouw sieraad vervaardigen


Spannend! Jouw persoonlijke ontwerp wordt door onze meestergoudsmeden gemaakt! Je kunt er dan ook op vertrouwen dat jouw persoonlijke ontwerp bij onze goudsmeden in goede handen is. Wij werken met oog voor detail en precisie.

Wanneer er edelstenen speciaal besteld of gezocht moeten worden of wanneer er een (laser)gravure moet worden gemaakt kan dit natuurlijk langer duren dan de gebruikelijke 12 werkdagen. Dit zullen wij echter te allen tijde vooraf communiceren.
4. Ontvang jouw persoonlijke sieraad


Het moment dat jouw persoonlijke ontwerp bij jou wordt afgeleverd is erg dichtbij!

Ons team verpakt handmatig en met zorg jouw design in één van onze luxe DiamondsByMe ringdoosjes. Daarnaast ontvangt iedere je bij iedere aankoop bij DiamondsByMe naast het bijbehorend GIA certificaat voor diamanten vanaf 0.30 karaat een kwaliteitscertificaat. Op het kwaliteitscertificaat staan de belangrijke details van het sieraad zoals het metaal, gewicht, aantal edelstenen en soort edelstenen.

Wil je jouw sieraad volgen tijdens de bezorging? Dat kan via de track en trace code die via de email met jou is gecommuniceerd.

Heb je het sieraad binnen? Aarzel dan niet om te delen hoe het sieraad staat! We werken met veel liefde aan onze sieraden en zijn altijd benieuwd naar jouw reactie.

made with love. perfected by you. crafted by us.Werk samen met onze goudsmid


Met trots kunnen wij zeggen dat DiamondsByMe het grootste internetbedrijf voor sieraden is in Nederland, daarnaast hebben wij zelfs al verschillende vestigingen in het buitenland geopend.

Wij bieden een grote collectie sieraden op onze website aan. Al onze sieraden kunnen naar eigen stijl worden aangepast en samengesteld. Naast deze bestaande modellen is het bij Diamondsbyme ook mogelijk om een eigen sieraad te ontwerpen. Dus waarom zou je voor de speciale momenten in je leven geen uniek sieraad laten maken?

De designers en meestergoudsmeden van DiamondsByMe zijn echte vakmensen en zien het als een uitdaging om dát ene perfecte sieraad voor jou te ontwerpen. Wij zien het als een uitdaging om samen met de klant een persoonlijk sieraad te maken, waar emotie, passie en vakmanschap in zit.

Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe dit gehele proces in zijn werk gaat, hebben wij hierboven in het process beschreven.

Stap in het atelier

Heb je nog een vraag?

Geen nood, een sieraad zelf ontwerpen is spannend en wij snappen heel goed dat dit vragen met zich meebrengt.

Onze designers willen jou graag helpen en zijn te bereiken via onze chat, email of op 010-747 00 00.

Succes met het creëren van jouw ultieme droom sieraad.

“Voor speciale momenten wil je iets speciaals dragen. Wij kunnen daarvoor zorgen.”


Contactformulier