Filter
Zelf ontwerpen

Zelf ontwerpen

Wil je net iets anders dan op de site? ontwerp je eigen ring!

Op de website zijn er vele modellen te vinden, die ook door jou te personaliseren zijn. Wil je hem net iets breder of smaller? Dat is uiteraard mogelijk! Heb je zelf een heel ander ontwerp in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op.

Middels een online consult kunnen wij samen jouw droomring ontwerpen. Tijdens dit consult wordt er door onze tekenaar een schets gemaakt op basis van jouw ideëen en wensen. Elk ontwerp wordt daarna eerst in 3D getekend en gegoten om te kijken of de verhoudingen kloppen zoals op de tekening. Met onze 3D-techniek kunnen wij een dummy van de ring printen, waardoor jij exact kunt zien hoe de ring er uit komt te zien! Goed gekeurd? Dan gaat onze goudsmid aan de slag met het maken van jouw ring!

Een sieraad namaken

Een sieraad namaken is bij ons ook mogelijk. Veelal is een foto van het sieraad al voldoende voor ons om een perfecte look-a-like te tekenen. Het sieraad wordt eerst 3D getekend, zodat je goed kunt zien of de tekening overeenkomt met het gewenste sieraad. Heb je ergens anders een mooi sieraad gezien, maar vind je de prijs te duur? Vraag een offerte bij ons aan.

Sieraden van oud goud

Alle sieraden die wij verkopen op onze website, kunnen ook vervaardigd worden uit eigen goud! Het sieraad wordt eerst 3D geprint, waarna ze via een aparte gieting gegoten worden in eigen edelmetaal. Wij kunnen dus elk goud gebruiken om het sieraad te gieten in ieder gewenst model! Bespreek gerust de mogelijkheden en kosten met ons.

Gedenk- en herinneringssieraden

Wil jij een bijzondere, blijvende herinnering aan een overleden geliefde, familielid, een vriend of een vriendin? Het is mogelijk om bij ons een klein beetje as in onze sieraden te plaatsen. De meeste modellen zijn hiervoor geschikt. Het plaatsen van de as gebeurt door een kleine holte te maken in het sieraad, waarna deze holte dicht gesoldeerd wordt. Hierna is het as voor eeuwig in het sieraad verwerkt. Op deze manier kun jij een herinnering voor altijd bij je blijven dragen. Niet alleen het verwerken van as is mogelijk, maar ook het verwerken van een haarlok en vingerafdruk. Neem contact met ons over de mogelijkheden.

Het hele proces

In onderstaande videos worden de vier stappen van het hele proces NA het onlince consult aan je uitgelegd!


1. Het ontwerp proces
Nadat een ontwerp op papier is geschetst, gaat onze 3D designer aan de slag om dit ontwerp op de computer uit te werken.


2. Het 3d printen
Na het 3D ontwerpen wordt het sieraad geprint op een 3D printer. Deze print zo precies dat we een perfecte afdruk krijgen van ons ontwerp.


3. Het gietproces
Nadat er een afdruk in gips gemaakt is wordt het sieraad in goud gegoten.


4. De afwerking
Als het sieraad is gegoten dan is het uiteraard nog niet klaar. De afwerking van sieraden vergt oog voor detail!

Wilt u nog meer zien dan kunt u in onderstaande video van 15 minuten het gehele proces zien.