Dames ringen met saffier ontwerpen

Ontwerp je ring met saffier online voor de beste prijs

Ringen met Saffier

Ringen met Saffier zijn erg geliefd in de modewereld. De edelsteen Saffier is prachtig in combinatie met verschillende edelmetalen. De saffier is een steen die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De blauwe kleur is de meest bekende kleur. De saffieren die door Diamondsbyme aangeboden worden, zijn perfect geslepen en hebben hierdoor de perfecte kleur en slijpvorm. De edelsteen saffier is transparant en schittert prachtig!

De saffier is een steen die tot de korund familie behoort en die, behalve in rood, in alle kleuren verkrijgbaar is. Saffieren in andere kleuren noemen wij vaak fancy saffieren waarbij de kleur blauw de meest bekende kleur is.

Combineer en ontwerp uw eigen sieraad met andere edelstenen uit de korund familie zoals gele en roze saffier. Alles is mogelijk met onze configurator.

Een van de meeste bekende verlovingsringen met saffier is die van Kate Middleton en Princess Diana. Op zoek naar een ander edelmetaal of ander sieraad? Neem een kijkje op onze website en laat u betoveren door al het moois!