Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Ringen met saffier

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Saffier ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Een ring met een edelsteen is een prachtig bezit of geschenk, maar de ene steen is de andere niet. Bijna iedereen zal bekend zijn met diamanten, maar wat weet je van de andere edelstenen? Bij ons kun je ringen met allerlei soorten stenen krijgen, waaronder ringen met saffier. Daarom is het interessant en nuttig om meer van deze edelsteen te weten te komen, want een saffier ring heeft enkele unieke en zeer aantrekkelijke kenmerken.

Wat ringen met saffier onderscheidt

Wij schreven zojuist al dat een saffier ring specifieke kenmerken heeft. Dit heeft te maken met de edelsteen zelf. Saffier wordt in enkele landen verspreid over diverse continenten gewonnen: in Amerika, maar ook in Tanzania en meer oostelijk in onder andere Australië, Thailand en Sri Lanka. Het aantrekkelijke aan deze edelsteen is dat hij, met uitzondering van de kleur rood, in vrijwel elke kleur te verkrijgen is.

De steen laat zich ook goed bewerken: middels verhitting verdwijnen eventuele onzuiverheden en wordt de kleur intenser. Bij ringen met saffier heb je dus niet alleen een grote keuze uit het aantal kleuren, maar ook uit de intensiteit hiervan. Zoek je een absolute eye-catcher om je vinger, of ga je voor een meer ingetogen kleur? Met een saffier ring is het allebei mogelijk.

De betekenis van saffier

Wist je dat er een duidelijke betekenis van saffier is? Meerdere zelfs. Dit is altijd leuk om te weten, want deze kennis geeft jouw saffier ring een verhaal en daarmee extra emotionele waarde. Deze edelsteen is de geboortesteen van de maand september en vormt daarmee een prachtig geschenk voor iemand die in deze maand geboren is. De bekendste kleur is de kenmerkende blauwe saffier. Deze heeft de hoogste intensiteit en wordt daarom ook de saffier van de hemel genoemd. Verder behoort deze edelsteen toe aan de sterrenbeelden stier en maagd. Nu je de betekenis van saffier kent, kun je waarschijnlijk gerichter op zoek naar de ring die bij jou past.

Dat komt goed uit, want wij bieden je ontzettend veel soorten ringen met saffier. Niet alleen beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie; wij bieden je ook allerlei mogelijkheden qua edelmetaal (goud, rose goud, witgoud, zilver en platina) en vorm/zetting van de steen. Je kunt dus naar hartenlust configureren. Mocht je desondanks niet de ring kunnen vinden die je zoekt, dan kunnen wij de saffier ring van jouw dromen voor jou, of samen met jou, ontwerpen: 100% uniek en op maat gemaakt door onze ervaren vaklieden. Wij bieden als enige online retailer in Nederland deze service en garanderen de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen (dankzij een in-house formule).

Ringen met saffier van de Britse royals

De leden van de Britse koninklijke familie hebben een lange historie met een voorkeur voor ringen met saffier. Wellicht bekend is de typische Lady Di ring van saffier. Prinses Diana stond bekend om haar verfijnde smaak en elegante stijl en daartoe behoorde ook een prachtige saffier ring. De traditie leeft voort, want tegenwoordig is de Kate Middleton ring een ware trend aan het worden: veel dames willen net zo'n ring om de vinger als het nieuwe stijlicoon van de royal family. Wij kunnen je absoluut helpen bij het vervaardigen van zo'n Lady Di ring van saffier of Kate Middleton ring van saffier. Neem voor vragen, welke dan ook, contact met ons op en wij helpen je graag verder.