Gouden dames ringen ontwerpen

Ontwerp je gouden ring online voor de beste prijs

Gouden ringen

Bent u al tijden op zoek naar die speciale ring maar u kunt hem nergens vinden? Bekijk dan eens ons overzicht van gouden ringen op DiamondsByMe. Vind u op onze website een model ring die u mooi vind, dan kunt u hem zelf configureren en ontwerpen.

U kiest het model en u start direct met het ontwerpen van uw eigen ring. De website toont vele verschillende ringen in allerlei variaties, van solitair tot memoire en van fantasie tot design ringen. Ook hebben we een speciale categorie voor verlovingsringen. Goud is een prachtig edelmetaal en wordt al jaren lang gebruikt voor sieraden. Goud is tijdloos, klassiek en exclusief.

Als u een gouden ring heeft gevonden dan kunt zelf de kleur van het goud bepalen en kiezen in welk gehalte goud u hem graag zou willen. Hierna kunt u bij veel ringen kiezen in welke grootte u de middensteen wilt hebben en welke edelsteen u graag zou willen hebben. We hebben keuze uit wel 14 edelstenen zoals diamant, saffier, robijn en amethist. Zo wordt het configureren wel erg leuk.

Een ring van goud is het ideale cadeau voor uw geliefde! Zo wordt er gezegd dat je met goud aangeeft dat je van elkaar houdt. Een beter cadeau voor Valentijnsdag, huwelijksaanzoek of liefdesverklaring vindt u zeker niet! De gouden ringen van Diamondsbyme zijn van uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs. Dat is nog eens een leuk cadeau om te geven!

Vele klanten zijn u voor geweest en hebben de meest bijzondere creaties ontworpen. Ervaar nu ook hoe het is om uw eigen sieraden te ontwerpen.