010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design

Een gouden ring met diamant, is a girl's best friend. Er zijn oneindig veel mooie ringen voor vrouwen verkrijgbaar: van subtiele en elegante dames ringen - tot opvallende en exclusieve. En dat is nog niet alles. Want ook binnen één ontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos. Door zelf de edelmetalen en edelstenen te kiezen, stel je bij DiamondsByMe hele unieke dames ringen samen. Bij ons is the sky the limit.

Gouden dames ringen voor speciale momenten

Voor vrouwen zijn ringen dé perfecte manier om speciale momenten in het leven te vieren. Denk aan het bereiken van een bijzondere leeftijd, zoals de achttiende, eenentwintigste, vijftigste of zestigste. Maar denk ook aan belangrijke diploma's - het behalen van certificaat, bachelor of master - en mijlpalen zoals een relatie, huwelijk of geboorte. Dames ringen doen het altijd goed. Bij DiamondsByMe hebben we ze in alle prijsklassen van gouden dames ring goedkoop tot extravagant duur. Onze bijzondere gouden ringen voor vrouwen laten stuk voor stuk zien dat je trots bent en van haar houdt. Een gouden ring met steen zoals een gouden ring met diamant, gouden ring met saffier, gouden ring met robijn of gouden ring met smaragd maakt iedere vrouw blij! Wil je helemaal iets speciaals dan kun je natuurlijk ook een gouden ring ontwerpen bij DiamondsByMe, zo krijg je een bijzondere persoonlijke gouden ring!

Verschillende ringen dames

Bij DiamondsByMe hebben we de dames ringen goud voor je onderverdeeld in verschillende stijlen. Zo hebben we moderne ringen, edelsteen ringen en exclusieve ringen. Op zoek naar een gouden trouwring voor een vrouw? Deze dames ringen zijn perfect voor een verloving of bruiloft. Zoek je een ring die je herinnert aan vroegere tijden, neem dan een kijkje bij onze Vintage ringen. Voor bijzondere mijlpalen zijn de memoire ringen en aanschuif ringen perfect. Gouden aanschiufringen zijn dunne gouden ringen die je naast je andere geschikte 14 karaat gouden ringen kunt dragen om deze nog luxer en breder te laten ogen. Wil je een mooie 14k gouden ring kopen voor een vrouw met vooral veel edelsteentjes? Dan zijn onze fonkelende pave ringen of halo ring goud een geweldige optie. Voor dames ringen die anders dan anders zijn, neem je een kijkje bij onze fantasie ringen. En wil je haar laten weten dat je gek op haar bent? Doe dit dan met onze hart ringen. Laat ze graveren met een bijzondere tekst of datum om ze extra speciaal te maken. De boodschap is dan zeker niet te missen..

Mooiste gouden ringen voor vrouwen in de juiste maat

Je hebt uit alle dames ringen goud één hele mooie gekozen maar welke ringmaat moet je bestellen? Een tip om achter de juiste maat voor dames ringen te komen, is door een ring van jezelf op te meten. Neem er één die je goed past, leg hem plat op tafel en leg de liniaal eroverheen. Bij het opmeten gaat het om de doorsnede van de binnenkant van de ring. Als deze binnenkant bijvoorbeeld 18 millimeter is, dan is dit de juiste ringmaat voor jou.

Je ringmaat bepalen met een gratis maatset

Kom je er niet uit? Geef dan tijdens de bestelling van jouw gouden damesring aan dat je de ringmaat niet weet. Dan sturen wij je een gratis maatset toe. Ons advies is om je ringmaat vervolgens in de avond te bepalen. Je vingers zijn dan iets dikker dan 's ochtends. Heb je je ring besteld, en blijkt dat hij toch niet goed past? Dat hij toch nog te groot of te klein is? Dan passen we dit bij DiamondsByMe voor je aan.

Dames ringen te strak of te los: ring verkleinen of vergroten
Een ring die je dagelijks draagt, kan na verloop van tijd soms ongemerkt strakker of losser gaan zitten. Je vingers zijn misschien dikker of dunner geworden. Zit een van jouw dames ringen heel los en ben je zelfs bang om hem te verliezen? Of zit de ring zo strak dat je hem nauwelijks meer afkrijgt? Dan is de ring verkleinen of vergroten verstandig. Gladde dames ringen zonder stenen kunnen met maximaal anderhalve maat vergroot of verkleind worden, dames ringen met een edelsteen vaak met maximaal één maat. Helaas is een ring verkleinen of vergroten geen optie bij dames ringen die rondom helemaal zijn bezet met edelstenen. In zo'n geval moet de ring opnieuw gemaakt worden.

Behouden van mooie gouden ringen voor vrouwen: tips

Mooie ringen voor vrouwen fonkelen vaak volop dankzij hun kostbare edelmetaal en edelstenen. Om dames ringen lang mooi te houden, doe je er goed aan om er zorgvuldig mee om te gaan. Bijvoorbeeld wanneer je haarlak en parfum gebruikt. Deze cosmetische middeltjes maken je ring er niet mooier op. Ook is het verstandig om je ring af te doen als je gaat zwemmen of schoonmaken, of draag handschoentjes zodra je aan de slag gaat met schoonmaakmiddelen.

Van tijd tot tijd je zilveren of gouden ring schoonmaken
Dat parels en zilveren ringen na enige tijd iets verkleuren, is helaas normaal. Maar afgezien van verkleuring, kan het zijn dat dames ringen na een tijdje vies worden. De mooie edelstenen in je ring worden dof en verliezen die mooie glans. Dit komt door bijvoorbeeld huidvet, zeep, boter of olie. Van tijd tot tijd je zilveren of 14k gouden ring dames schoonmaken is dus een goed idee.

Dompel je dames ringen in een lauwwarm sopje met een zacht, vloeibaar afwasmiddel. Met een zachte tandenborstel kun je elke zilveren en gouden ring schoonmaken. Hierna spoel je ze onder warm stromend water af en droog je de dames ringen met een zachte, niet-pluizende doek. Is een van de ringen hierna nog niet in optimale shape? Probeer dan een speciale sieradenreiniger - te koop bij een juwelier of goudsmid - of laat de ring door een juwelier reinigen. Je zult zien: na zo'n welkome poetssessie fonkelen jouw dames ringen weer als vanouds!

14 karaat gouden ringen

Standaard staan onze afgebeelde ringen ingesteld op het meest gebruikte 14 karaat goud. Maar bij elk type gouden damesring heb je de mogelijkheid om te kiezen voor of 9 karaat gouden ringen en ook voor 18 karaat gouden ringen. De prijs is mede afhankelijk van het karaat goud dat je kiest bij de door jouw gewenste gouden damesring. Ook bij bv een gouden verlovingsring heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende karaat typen.