Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met diamant

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Diamant ',
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Een uniek sieraad voor ieder budget
Verras haar met een zelf ontworpen design

Een gouden ring met diamant is het ultieme symbool om je liefde voor elkaar te bevestigen. Diamanten en goud worden al eeuwenlang samen gebruikt, waardoor prachtige sieraden worden gemaakt met behulp van twee van de zeldzaamste natuurlijke materialen ter wereld. Tegenwoordig worden gouden diamanten ringen gegeven voor geschenken, trouwerijen en verlovingsringen omdat ze, in tegenstelling tot zilver, dagelijks kunnen worden gedragen met minimale slijtage, maar ook veel minder duur zijn dan platina. Onze gouden ringen met diamant zijn verkrijgbaar in drie prachtige kleuren, elk met behoud van dezelfde duurzame kwaliteiten, goud is het perfecte materiaal om een prachtige ring te maken die de natuurlijke edelstenen die u kiest extra laat opvallen.

Diamanten en goud

In zijn pure vorm biedt goud een schitterende gele glans, maar is te zacht om te dragen en wordt daarom gemengd met andere metaallegeringen, wat resulteert in een edelmetaal dat zijn prachtige, natuurlijke kleur behoudt maar ook sterk en duurzaam is, ideaal voor ringen die je een leven lang wilt dragen. Rose- en witgoud worden op dezelfde manier gemaakt, waarbij de legeringen worden vervangen door koper of zilver om het prachtige, trendy roze of witte goud te maken. Goud is een perfecte keuze voor alle soorten sieraden, omdat het niet zal bezoedelen, en redelijk slijtvast is.

Door geel, wit of rosé goud te kiezen, creëer je een gouden ring met diamantjes met een eigen karakter. Witgouden diamanten ringen zijn een stijlvolle keuze en sieren de luxe van vergane dagen. Terwijl de geelgouden diamanten ring een traditionele keuze is. Als je een ring aan je collectie wilt toevoegen, bekijk dan eens onze diamond eternity rings-collectie. Voor de avonturiers werkt een rosé gouden diamanten ring buitengewoon goed. Het rosé goudgoud geeft een modern uiterlijk aan zowel moderne als klassieke ring ontwerpen. Als u echt een exclusieve ring wilt hebben die bijna niet zal slijten en ook zijn prachtige witte kleur behoudt dan kiest u voor een platina diamanten ring.

DiamondsByMe biedt een selectie van prachtige gouden diamanten ringen voor elke gelegenheid, gemaakt om te voldoen aan de grootste en kleinste budgetten voor een breed scala aan stijlen en smaken. We gebruiken alleen duurzaam goud en diamanten als leden van de Responsible Jewellery Council, zodat uw gouden diamanten ring van de hoogste kwaliteit is en toch ethisch is geproduceerd.

De mooiste gouden diamanten ringen voor vrouwen

Diamanten ringen zijn het ultieme symbool van liefde, toewijding en trouw, vaak gekozen om samen een leven te vertegenwoordigen. Onze gouden ring dames met diamant voor vrouwen kan worden aangepast om een uniek sieraad te vormen, gemaakt van geel, rosé of witgoud, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van je of je geliefde. Met een breed scala aan diamant vormen, kwaliteit en maten om uit te kiezen, kunt u ervoor zorgen dat u een langdurige, mooie en exclusieve ring krijgt die u dagelijks kunt dragen.

Naast trouw- en verlovingsringen is een gouden diamanten ring ook het perfecte cadeau voor een speciale verjaardag, jubileum of als een attent, sentimenteel gebaar. Onze basisstijlen met diamanten ringen variëren van klassiek tot extravagant, met diamanten in verschillende kleuren en maten voor elk budget. Als u niet precies kunt vinden wat u zoekt, hebben we ook een sterk aanbevolen maatwerkservice, waarmee u de meest unieke diamanten ringen voor vrouwen kunt maken tegen een eerlijke prijs.

Goudkleurige pavé ringen

Een van onze favoriete ringstijlen voor dames is de Pavé-ring. Pavé betekent dat het oppervlak van een gouden ring met diamantjes volledig is volgezet met bijvoorbeeld diamanten zodat het lijkt alsof het een grote diamant is. Op die manier zal de ring schijnen op welke manier je hem ook draait. Je zult natuurlijk begrijpen dat vooral diamanten perfect werken met deze ringen. Het aantal diamanten zal je ring nog helderder laten schijnen, waardoor het een prachtige blikvanger is. Enkele van onze meest populaire pavé ringen zijn de Chantay, de Emanuelle en de Clair.

Wilt u wat anders dan anderen?

Als je je gedachten op een gouden diamanten ring richt, dan ben je er nog niet. Want niet alleen biedt DiamondsByMe u een verscheidenheid aan diamantkleuren zoals zwarte en bruine diamant, maar wij banen ook de weg voor de in het laboratorium gekweekte diamant.

Lab-grown diamanten raken steeds meer verbonden met de juwelenindustrie. En nu bieden we een selectie prachtige Lab grown diamanten ringen. De in het lab gegroeide diamant is in alle opzichten hetzelfde als een natuurlijke diamant, het enige verschil is dat hij in een laboratorium werd gekweekt. De natuurlijke diamant heeft natuurlijk miljoenen jaren nodig om gevormd te worden. De in het laboratorium gekweekte diamant wordt binnen een paar weken gekweekt. De in het laboratorium gegroeide diamant is echter een echte diamant, die 100% dezelfde kenmerken heeft als de natuurlijke diamant. Oh, en hebben we al gezegd dat omdat minder middelen worden gebruikt bij het maken van een door het lab gemaakte diamant, deze edelsteen minder duur is dan de natuurlijke diamant? Iets om te overwegen ...

Ga nu je gang en start je ontwerpavontuur hier bij DiamondsByMe. Ontwerp online uw eigen gouden ring met diamant, en onze ambachtelijke goudsmeden maken hem met de hand voor u. Binnen enkele weken zul je je eigen unieke sterretje dragen!