Gouden dames ringen met diamant ontwerpen

Ontwerp je gouden ring met diamant online voor de beste prijs

Gouden ringen met diamant

De mooiste sieraden zijn gemaakt van goud en diamant. Dit kan een mooie simpele ring zijn met 1 grote diamant tot een exclusieve ring die volgezet is met diamanten. Met de configurator van DiamondsByMe heeft u het zelf in de hand.

DiamondsByMe heeft een groot assortiment in gouden diamanten ringen. Een diamanten ringen is vaak voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk of verloving. Onze collectie bestaat uit vele stijlen, van klassiek tot modern en van uitbundig tot design. Bij de meeste ringen kunt u zelf de grootte van uw diamant bepalen waardoor er voor ieder budget een juiste ring te vinden is. Bent u meer voor een witgouden ring dan een geelgouden ring? U past het eenvoudig aan op onze website zo weet u direct de prijs en hoe uw speciale ring eruit gaat zien.

Groeibriljant is al jaren een bekend fenomeen in Nederland. U koopt een ring en deze kunt u later weer inwisselen voor een grotere diamanten ring met bijbetaling. Koopt u een ring bij ons dan kunt u waarschijnlijk voor hetzelfde geld later nog een ring erbij kopen. Dus niet meer inwisselen maar gewoon twee ringen hebben. Vergelijk onze prijzen maar eens!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Alle gouden ringen met diamant worden gekeurd door de Waarborg Holland in Gouda. Ook de diamanten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle diamanten die wij aanbieden zijn conflictvrij en hebben een prachtige schittering. DiamondsByMe staat garant voor perfectie en biedt gouden ringen met diamant aan tegen de scherpste prijzen.