Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden ringen met robijn

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Goud ', Robijn ',
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Gouden ringen met robijn

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd "met goud geef je aan dat je van elkaar houdt".

Een ring van goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum.

Een robijn is een exclusieve edelsteen. De prijs is ongeveer vergelijkbaar met een saffier. De perfecte kleur van een robijn wordt ook wel duivenbloed rood genoemd. Robijn is in vele kwaliteiten verkrijgbaar. Op onze website leveren wij een perfect geslepen robijnen met een mooie kleur rood. Wilt u een robijn van uitzonderlijke kwaliteit? Neem dan met ons contact op en wij gaan voor u op zoek naar deze edelsteen.

Een ring met een robijn is een echte eyecatcher. De opvallende kleur zal ervoor zorgen dat iedereen naar uw ring zal kijken. Op onze site bieden wij vele type ringen aan waar u een robijn in zou kunnen plaatsen. Van een solitaire tot memoire ring, en van klassiek tot modern. Voor iedere stijl is wel een ring te vinden. Omdat er per ring minimaal 1500 mogelijkheden zijn met onze configurator wordt iedere ring met de hand door onze goudsmeden vervaardigd. Uw sieraad zal dan ook een uniek sieraad worden.

Ieder sieraad dat door ons wordt vervaardigd, wordt door de Waarborg Holland in Gouda gekeurd op het gehalte. De unieke stempel die zij in uw sieraad plaatsen garandeert u van het juiste gehalte edelmetaal.