Witgouden oorbellen ontwerpen

Ontwerp je witgouden oorbellen online voor de beste prijs

Witgouden Oorbellen

Bent u op zoek naar mooie gouden oorbellen die wit van kleur zijn? Oorbellen van witgoud zijn dé oplossing! Witgouden oorbellen zijn tijdloos, klassiek en erg populair! Diamondsbyme gebruikt enkel witgoud die palladium als bijzet heeft. Hierdoor heeft u langer plezier van uw mooie witgouden oorbellen. Door de toevoeging van palladium, verkleurt uw ring van witgoud niet. Tevens heeft u ook geen last van allergieën

Goud is een prachtig edelmetaal wat al sinds het verre verleden gebruikt wordt voor sieraden. Niet voor niets wordt er gezegd “met goud geef je aan dat je van elkaar houdt”.

Oorbellen van wit goud is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden, zoals een liefdesverklaring, trouwdag of jubileum.

Heeft u uw perfecte paar oorbellen nog niet gevonden? Stel bij ons dan uw eigen paar witgouden oorbellen samen die u geheel zelf kunt stylen door de toevoeging van unieke steentjes, parels, edelstenen of diamanten. Door de exclusiviteit van onze zettingen voegt u meteen nog meer waarde toe aan uw sieraad. Durf creatief te zijn en wees de ontwerper van uw eigen persoonlijke oorbellen en draag als eerste het unieke paar van uw creatie.