Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina oorbellen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Platina ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie

Platina oorbellen. Ze zijn perfect om speciale momenten in het leven mee te vieren. Oorbellen van dit zuivere edelmetaal blijven namelijk altijd mooi. Bij DiamondsByMe stel je jouw platina oorbellen helemaal zelf samen. Combineer het platina met jouw favoriete edelsteen en kom zo tot een paar platina oorbellen dat echt uniek is.

Platina is nog zeldzamer dan goud. Om deze reden ligt de prijs van dit zuivere edelmetaal hoger. Maar dan heb je ook wat. Want bijzonder aan platina is de hoge dichtheid. Het smeltpunt ligt op maar liefst 1772 graden en het metaal kan niet oxideren. Platina is ‘het metaal zonder zwakheden’. De van nature witte kleur zal nooit verkleuren.

Hypoallergene oorbellen

Maar misschien wel de meest unieke eigenschap is dat platina een zuiver edelmetaal is. De kans dat je een allergische reactie ontwikkelt op je platina oorbellen is dan ook bijzonder klein. Dit in tegenstelling tot zilveren oorbellen. In zilver zit soms koper of nikkel verwerkt. Met een nikkelallergie of metaalallergie is de kans groot dat je deze oorbellen niet kunt verdragen. Dit uit zich meestal in een rode huid met bultjes. Met platina oorbellen heb je deze problemen niet. De perfecte ‘hypoallergene oorbellen’ dus voor mensen met een metaalallergie.

Platina oorbellen met de mooiste stenen

Het witte van platina oorbellen combineert fantastisch met verschillende edelstenen. In de configurator probeer je gemakkelijk verschillende opties uit: topaas, smaragd, peridoot, citrien, rookkwarts, rhodoliet, granaat, robijn of aquamarijn. Maar ook diamant, saffier en amethist staan erg speciaal. Laat de designer in jou spreken! De edelstenen zijn in alle type oorbellen beschikbaar zoals creolen, oorhangers en oorstekers.

Platina met diamant oorbellen

Diamanten platina oorbellen. Het is misschien wel de ultieme combinatie voor exclusieve platina oorbellen. Ultiem omdat het om zo’n beetje de twee zeldzaamste materialen ter wereld gaat: platina en diamant. Diamant is zelfs het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Je betaalt dus wat voor hypoallergene oorbellen van platina met diamant, maar dan heb je ook oorhangers van platina die er écht uitspringen en hun waarde altijd behouden.

Saffieren oorbellen in blauw, geel of roze

Wil je juist kleur in je diamanten oorbellen, overweeg dan eens oorbellen met saffier. Bij DiamondsByMe werken we met drie prachtige kleuren: blauw, geel en roze. Van deze drie kleuren is blauw - de kleur van de hemel - de meest bekende. Kwalitatieve blauwe saffieren herken je aan de hoge intensiteit van het blauw. Deze intensiteit is zelfs bepalend voor de prijs van de steen en de saffieren oorbellen.

Platina oorbellen naar eigen ontwerp

Of je nu voor oorhangers met amethist of diamant gaat, voor saffieren oorbellen of platina oorbellen zonder edelsteen - bij ons is de keuze aan jou! En dat maakt je platina hypoallergene oorbellen extra speciaal. Natuurlijk weten we dat het best spannend is om zo’n grote aankoop online te doen. Bij sieraden draait het immers allemaal om smaak. Daarom is het bij ons mogelijk om voor tien euro een 3D-geprinte dummy van jouw platina oorbellen te bestellen. Zo krijg je thuis een realistische indruk van het ontwerp. Heb je al ergens anders oorbellen gezien of heb je een eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op, we ontwerpen graag samen met jou de perfecte platina oorbellen.