Platina oorbellen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Platina oorbellen

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Platina ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Platina oorbellen

Platina oorbellen. Ze zijn perfect om speciale momenten in het leven mee te vieren. Oorbellen van dit zuivere edelmetaal blijven namelijk altijd mooi. Bij DiamondsByMe stel je jouw platina oorbellen helemaal zelf samen. Combineer het platina met jouw favoriete edelsteen en kom zo tot een paar platina oorbellen dat echt uniek is.

De pracht van platina oorbellen

Platina is nog zeldzamer dan goud. Om deze reden ligt de prijs van dit zuivere edelmetaal hoger. Maar dan heb je ook wat. Want bijzonder aan platina is de hoge dichtheid. Het smeltpunt ligt op maar liefst 1772 graden en het metaal kan niet oxideren. Platina is ‘het metaal zonder zwakheden’. De van nature witte kleur zal nooit verkleuren.

Hypoallergene oorbellen

Maar misschien wel de meest unieke eigenschap is dat platina een zuiver edelmetaal is. De kans dat je een allergische reactie ontwikkelt op je platina oorbellen is dan ook bijzonder klein. Dit in tegenstelling tot zilveren oorbellen. In zilver zit soms koper of nikkel verwerkt. Met een nikkelallergie of metaalallergie is de kans groot dat je deze oorbellen niet kunt verdragen. Dit uit zich meestal in een rode huid met bultjes. Met platina oorbellen heb je deze problemen niet. De perfecte ‘hypoallergene oorbellen’ dus voor mensen met een metaalallergie.

Platina oorbellen met de mooiste stenen

Het witte van platina oorbellen combineert fantastisch met verschillende edelstenen. In de configurator probeer je gemakkelijk verschillende opties uit: topaas, smaragd, peridoot, citrien, rookkwarts, rhodoliet, granaat, robijn of aquamarijn. Maar ook diamant, saffier en amethist staan erg speciaal. Laat de designer in jou spreken!

Platina met diamant oorbellen

Platina met diamant. Het is misschien wel de ultieme combinatie voor exclusieve oorhangers. Ultiem omdat het om zo’n beetje de twee zeldzaamste materialen ter wereld gaat: platina en diamant. Diamant is zelfs het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Je betaalt dus wat voor hypoallergene oorbellen van platina met diamant, maar dan heb je ook oorhangers die er écht uitspringen en hun waarde altijd behouden.

Saffieren oorbellen in blauw, geel of roze

Wil je juist kleur in je diamanten oorbellen, overweeg dan eens de edelsteen saffier. Bij DiamondsByMe werken we met drie prachtige kleuren: blauw, geel en roze. Van deze drie kleuren is blauw - de kleur van de hemel - de meest bekende. Kwalitatieve blauwe saffieren herken je aan de hoge intensiteit van het blauw. Deze intensiteit is zelfs bepalend voor de prijs van de steen en de saffieren oorbellen.

Oorhangers met amethist

Wil je gaan voor platina oorhangers met amethist? Over deze paarse steen was vroeger al veel te doen. Zo dacht men in het verleden dat je door het dragen van deze steen niet dronken kon worden – het Griekse woord voor deze steen ‘amethystos’ betekent namelijk ‘niet dronken’. En ook dacht men dat deze paarse steen je zou helpen tegen verleiding en geesten. Verder zou amethist inspireren tot nieuwe gedachtes. Ook Leonardo Da Vinci had zo zijn gedachten over deze steen: amethist zou je volgens hem slimmer maken en je verstand reiniger van negatieve gedachten. Wij laten ons graag meevoeren door deze – meestal – romantische ideeën. Het maakt het dragen van oorhangers met amethist extra bijzonder.

Platina oorbellen naar eigen ontwerp

Of je nu voor oorhangers met amethist of diamant gaat, voor saffieren oorbellen of platina oorbellen zonder edelsteen - bij ons is de keuze aan jou! En dat maakt je platina hypoallergene oorbellen extra speciaal. Natuurlijk weten we dat het best spannend is om zo’n grote aankoop online te doen. Bij sieraden draait het immers allemaal om smaak. Daarom is het bij ons mogelijk om voor tien euro een 3D-geprinte dummy van jouw platina oorbellen te bestellen. Zo krijg je thuis een realistische indruk van het ontwerp. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw platina oorbellen? We helpen je graag.