Platina oorbellen ontwerpen

Ontwerp je platina oorbellen online voor de beste prijs

Platina Ringen

Diamondsbyme heeft een groot assortiment aan ringen van platina. Platina ringen zijn enorm populair onder trouwringen of als verlovingsring. Veel stellen die het ja woord gaan geven kiezen voor ringen van het edelmetaal platina.

Platina is het meest exclusieve edelmetaal voor ringen. Doordat platina zeldzamer is dan bijvoorbeeld goud, liggen de prijzen van platina ringen hoger. De prijs is het zeker waard, aangezien een ring van platina nooit van kleur zal veranderen. Ook is er geen enkel zuur dat invloed heeft op platina. Daarnaast kan iedereen het dragen (ook al bent u allergisch) en door het harde edelmetaal blijft uw ring lang mooi. Een echte investering dus!

De perfecte witte kleur van platina is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een ring van platina is erg exclusief en wordt daarom vaak uitgekozen als trouwring of verlovingsring. Maar uiteraard als ring voor iedere dag is deze ook prefect! Zo zijn ringen van platina goed te combineren met iedere outfit en stijl. De prachtige witte kleur van de platina ring is goed samen te stellen met verschillende edelmetalen, zoals diamant of saffier. Op onze website kunt u zelf uw platina ring samenstellen met de edelmetalen. U kunt kiezen uit verschillende zettingen en modellen. Neem gauw een kijkje en laat u betoveren!