Witgouden oorhangers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorhanger ', Witgoud ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gegarandeerd de laagste prijs
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Levenslange garantie

Voor veel dames zijn oorhangers toch wel de mooiste sieraden voor in het oor. Het zijn klassieke oorbellen die in vele soorten en vormen verkrijgbaar zijn. Witgouden oorhangers vormen een prachtige brug tussen verleden en heden: een klassieke hanger met een eigentijdse uitstraling. Wat je smaak ook is; bij ons vind je altijd het perfecte exemplaar voor jezelf, of als cadeau voor een dierbare. Wij bieden je keuze uit diverse stijlen, met alle mogelijke soorten en kleuren stenen. Ben je op zoek naar een echt uniek bezit of geschenk, dan bieden wij je als enige online aanbieder in Nederland de mogelijkheid om zelf jouw witgouden oorhangers te ontwerpen. Het is mogelijk om helemaal zelf de hangers te ontwerpen en bij ons aan te leveren, maar uiteraard kun je ook samen met ons werken aan jouw ideale exemplaren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Oorhangers met edelstenen

Fraaie hangers worden natuurlijk extra mooi met de juiste steen. Voor oorhangers met edelsteen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jouw witgouden oorhangers voorzien van alle mogelijke edelstenen: diamant, lab grown diamant, blauwe topaas, peridoot, saffier, smaragd en nog veel meer. Wat is nu de beste steen voor jou? Dat is natuurlijk grotendeels afhankelijk van jouw smaak, maar meer kennis van de edelstenen kan je ook helpen met het kiezen van de juiste steen. Lees hier alles over onze edelstenen.

Waarom kiezen voor witgouden oorhangers?

Waarom zou je kiezen voor witgoud en niet voor een ander edelmetaal? Ook dit heeft natuurlijk grotendeels met smaak te maken, maar er zijn wellicht ook praktische en budgettaire redenen om te kiezen voor witgoud. Witgoud is voordeliger dan platina, maar wel net zo slijtvast als goud en het oogt net zo luxe als platina. Je krijgt dus bijzonder veel waar voor je geld. Omdat witgoud zowel sterk als zacht is, zijn sieraden van witgoud bijzonder goed te vormen. Dit resulteert erin dat je de keuze hebt uit ontelbare verschillende hangers, indien gewenst met bijzonder complexe en sierlijke vormen.

Wat is rhodineren?

Witgouden oorhangers kunnen na verloop van tijd een beetje gelig uitslaan. Dit is normaal. Om dit tegen te gaan, wordt er een laagje van rhodium aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de kleur langer behouden blijft. Na verloop van tijd kunnen sieraden echter gaan slijten, wat betekent dat dit laagje rhodium eraf gaat en de gelige kleur toch tevoorschijn komt. Ook dit is natuurlijk en bovendien helemaal niet erg: wij kunnen met een onderhoudsbeurt de originele kleur herstellen.

Wat zijn de vier c’s van diamant?

Je hebt er wellicht wel eens over gehoord en jezelf afgevraagd: wat zijn de vier c’s van diamant? Wij werken met louter de hoogste kwaliteit diamanten en dat betekent dat wij zeer strenge eisen stellen aan de zogenoemde “vier c’s”: cut, colour, clarity en carat weight. Cut staat voor de slijpvorm, colour uiteraard voor de diepte van de kleur, terwijl clarity alles zegt over de zuiverheid en carat weight aangeeft hoeveel karaats de diamant is (hoe hoger, hoe groter). Wil je precies weten van welke invloed deze vier c’s zijn op de diamant en aan welke hoge eisen onze diamanten voldoen? Lees dan deze pagina

Louter de hoogste kwaliteit

Wat voor onze diamanten en edelstenen geldt, geldt ook voor onze edelmetalen: bij ons mag je niets dan de hoogste kwaliteit verwachten. Onze sieraden worden vervaardigd door ervaren vaklieden en dankzij onze unieke in-house formule, mag je ook nog eens rekenen op de scherpste prijzen. Op de sieraden uit onze collectie geldt een zestig dagen retourservice en wij bieden onder bepaalde voorwaarden zelfs levenslange garantie.