Witgouden Creolen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Witgouden creolen

Oorstekers Oorstekers
Oorhangers Oorhangers
Creolen Creolen
Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Klassiek Klassiek
Modern Modern
Filteren
',
Geselecteerde filters Witgoud ', Creool ',
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen

Er zullen maar weinig dames niet blij zijn met mooie oorbellen. Sieraden zijn echter persoonlijk en vaak ook stijlafhankelijk: ze moeten bij je passen. Oorringen als cadeau geven, kan daarom soms lastig zijn. Witgouden creolen vormen altijd een goede keus. Of je als koper of ontvanger hiervan nu een moderne of klassieke stijl hebt, houdt van vintage of trendy: deze oorbellen staan bij iedereen mooi. Het witgoud vormt een tijdloze basis en dankzij de ruime keuze uit verschillende stijlen, hangers en stenen die wij je bieden, is ervoor iedere vrouw een ideaal paar samen te stellen.

De oorsprong van creolen

De oorsprong van creolen verdient zeker uitleg. Deze oorringen kennen een bijzondere geschiedenis. De creool is een speciaal type oorbel in de vorm van een ring. Hij kent zijn oorsprong in twee separate momenten in de geschiedenis. Zeelieden droegen eeuwen geleden een gouden creool als een soort verzekering. Mocht een zeevaarder schipbreuk leiden, te komen overlijden en gevonden worden, dan gold zijn creool als betaling aan degene die hem vond, zodat een begrafenis bekostigd kon worden.

Een latere, tweede oorsprong van creolen vond plaats in de Black Power beweging. In de jaren zestig en zeventig werden deze oorringen in Amerika een symbool van verzet en trots in de Afro-Amerikaanse cultuur.

Witgouden Creolen : Altijd mooi

Creolen kennen aldus een bijzondere en voor sommigen zelfs emotionele ontstaansgeschiedenis. Daarom kan het dragen hiervan voor sommige mensen een diepere betekenis hebben. Natuurlijk mag je ook van deze oorringen genieten omdat je ze gewoon mooi vindt. Ze zijn uitgegroeid tot een stijlvolle accessoire. Witgouden creolen met diamant kunnen door iedereen, jong en oud worden gedragen. Witgouden creolen behoren tot de meest veelzijdige sieraden omdat je zelf kunt kiezen in welke stijl je ze wilt dragen en waar je de nadruk op wilt leggen. Het oorringetje zelf zorgt voor een neutrale basis. Je kunt het hierbij laten of met behulp van hangers en stenen zorgen voor een look naar jouw keuze.

Moderne creolen

Hoewel het zeker mogelijk is om een klassieke look te creëren met witgouden creolen, zijn het in deze hoedanigheid voornamelijk moderne oorringen. Zonder hangers of edelstenen passen ze zelfs in een minimalistische look. Deze moderne oorringen zijn dan ook populair onder jongere dames, maar dat betekent absoluut niet dat ze niet geschikt zijn voor hogere leeftijden of dames die zich graag klassiek kleden. De eenvoudige basis en het neutrale, draagbare, maar zeer fraaie witgoud maken van deze oorbellen echte kameleons: ze passen in vrijwel elke look. Helemaal van deze tijd zijn de creolen met Lab grown diamant. Deze diamanten worden op een ecologische wijze gemaakt en dus helemaal van deze tijd.

Unieke creolen dankzij eigen ontwerp

Wij bieden je altijd een ruime selectie aan witgouden creolen, zodat de kans zeer groot is dat je in ons assortiment een paar vindt dat perfect bij je past. Wij garanderen je de hoogste kwaliteit witgoud. De kwaliteit is dermate hoog dat wij levenslange garantie hierop kunnen bieden. bijzonder scherpe prijzen dankzij onze unieke in-house formule en ouderwets vakmanschap met de voordelen van de nieuwste technieken. Wil je een stapje verder gaan, dan is het mogelijk om jouw eigen witgouden creolen te ontwerpen. Je kunt bij ons een eigen ontwerp aanleveren of samen met ons werken aan jouw ideale, op maat gemaakte en 100% unieke exemplaar. Nadat wij samen met jou het ontwerp hebben gerealiseerd, krijg je een realistische weergave van het ontwerp via email toegestuurd. Het is zelfs mogelijk om voordat wij jouw ontwerp gaan vervaardigen eerst een 3d dummy te laten maken zodat je zeker weet dat je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp.