Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden oorstekers

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Geselecteerde filters Oorsteker ', Witgoud ',
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs

Witgouden oorstekers of oorknopjes zijn van alle oorbellen de meest subtiele. Het ontwerp ontvouwt zich rondom de oorlel. De meeste witgouden oorstekers laten dan ook een elegante schittering zien – zonder toeters en bellen. Of je nu op zoek bent naar een knopje met één steentje, of een paar witgouden oorstekers die echt opvallen. Onze collectie biedt voor iedereen wel de perfecte witgouden oorstekers.

Witgouden oorstekers kenmerken zich door hun subtiele ontwerp. De meeste oorstekers hebben op de voorkant een chaton – houdertje – met daarin een edelsteen. Maar er zijn ook oorstekers met iets meer body: het edelmetaal ontvouwt zich hierbij rondom je oorlel. Handig aan kleine witgouden oorstekers is dat je ze tijdens het slapen kan inhouden – in tegenstelling tot grotere oorbellen, zoals creolen of oorhangers. Natuurlijk adviseren we bij DiamondsByMe wel om je witgouden oorstekers met zorg te behandelen. Dus ga je sporten, zwemmen of naar de sauna, dan kan je je sieraden beter thuislaten.

Oorstekers witgoud of platina

Zijn jouw ideale oorbellen wit van kleur? Dan heb je eigenlijk de keuze uit twee soorten edelmetaal. Want naast oorknopjes van witgoud, kan je ook gaan voor oorknopjes van platina. Platina is nóg zeldzamer dan goud. De prijs van zo’n paar oorstekers ligt dan ook nog hoger dan bij witgouden oorstekers het geval is. Platina is dan wel kostbaarder, het edelmetaal is wel de perfecte keuze voor als je een metaalallergie hebt: sieraden van platina staan ook wel bekend als hypoallergene sieraden.

In de collectie van DiamondsByMe vind je diamanten oorstekers in allerlei vormen.Sommige zijn rond geslepen, andere diamanten zijn vierkant, peervormig of hartvormig. Een rond geslepen diamant heet ook wel een briljant geslepen diamant. Deze schittert in optima forma! Wist je dat dit type slijpsel de meest optimale slijpvorm is? Op deze manier haalt de goudsmid de meeste schittering uit deze kostbare steen. Naast de andere vormen, is ook het hartje natuurlijk een prachtige optie voor diamanten oorstekers. Ook deze slijpvorm schittert volop dankzij de vele facetten waaruit de geslepen steen bestaat. Uiteraard ben je vrij om te kiezen welke edelstenen jij graag zou willen hebben in je witgouden oorbellen, kies bijvoorbeeld voor smaragd, robijn of saffier.

Certificaat bij jouw diamanten oorstekers

Zijn de diamanten in jouw witgouden oorstekers 0.30 crt of groter? Dan leveren we er een officieel GIA-certificaat bij, naast ons eigen handgeschreven certificaat. Zo’n GIA-certificaat geeft je allerlei informatie over jouw diamant. Over de kwaliteit, afmeting, kleurgraad en het gewicht. Bij witgouden oorstekers met een diamant kleiner dan 0.30 ct, ontvang je een certificaat dat wij zelf uitschrijven.

Witgouden oorstekers of oorknop voor mannen

Onze collectie met witgouden oorstekers is niet alleen voor dames. Ook voor heren hebben we mooie opties. Dus ben je op zoek naar een oorknop voor mannen, kijk dan eens naar de witgouden oorstekers Eline, Ariane of Sam Square. Deze hebben een vierkante edelsteen en een strak design. Als oorknop voor mannen zijn ze daarom perfect. Natuurlijk kan je zo’n oorknop voor mannen helemaal personaliseren door het edelmetaal en de edelsteen te kiezen. Ook kan je de grootte van de steen aanpassen. Op deze manier maak je van deze oorstekers in een paar stappen een oorknop voor mannen.

Personaliseer je oorknopjes witgoud tot in detail

Sommige witgouden oorstekers hebben zelfs meerdere stenen. Ze zijn van dezelfde grootte, of verschillen juist hierin. Zo zijn er witgouden oorstekers met drie stenen onder elkaar. Maar ook vind je in onze collectie oorstekers waarbij één steen wordt omringd door meerdere kleine steentjes. Welke kleur deze hebben? Dat is bij ons aan jou! Je kan met witgouden oorstekers alle kanten op. Laat de designer in jou spreken en personaliseer jouw witgouden oorstekers tot in detail. Hierna vervaardigen wij ze met liefde in ons atelier in Nederland.