010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ', Rose goud ',
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Levenslange garantie
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring

Wanneer we denken aan de klassieke diamanten ring, schiet onvermijdelijk een solitaire ring met diamant te binnen. De eenvoud, schittering en kracht van een enkele diamant kan niet worden ontkend. Het is een tijdloze verklaring, en wat is een betere manier om deze te maken dan met een rosé gouden solitaire ring.

Over solitaire ringen

Solitaire betekent slechts één, alleen of single. Terwijl de verlovingsring zelf dateert uit de 2e eeuw voor Christus, werden diamanten voor het eerst gezien in de 14e eeuw, en vervolgens pas in de negentiende eeuw. Sindsdien zijn de diamanten, vanwege een marketingdrang van een Zuid-Afrikaans diamantbedrijf, de standaard geworden voor verlovingsringen. De enkele diamant van de Solitaire-ring symboliseerd eenheid, kracht en eeuwigheid.

Sinds de jaren 1800 is de solitaire diamant de standaard voor verlovingsringen. De diamant is een symbool van kracht en eenheid. Roodgoud is prachtig voor een de klassieke look en zal ook je uniciteit als een paar laten zien. DiamondsByMe's collectie verlovingsringen heeft roodgouden solitaire ringen in verschillende stijlen, met vast en zeker een stijl die perfect is voor je partner.

Bij onze Sam-ring staat de diamant echt centraal met de diamant, die is opgetrokken uit de licht geronde band, terwijl de moderne Theresia de steen in een inkeping in de geborstelde rose gouden band ophangt. Wij denken dat rosé goud prachtig werkt met diamanten solitaire pave ringen om het metaal te complementeren, net als bij de Evelien of de Valorie. Stel de belangrijkste vraag die je ooit wilde stellen met een rose gouden verlovingsring van DiamondsByMe!

Uniek en modern

Rose goud is een relatief nieuwe toevoeging aan de groep edelmetalen. Het is een legering, of mix, van geel goud en koper. In feite is geel goud in zijn puurste vorm te zacht om in sieraden te worden gebruikt, dus wordt het altijd versterkt met een ander metaal. Met rosé goud is het het koper dat het metaal zijn warmroze tinten geeft en met meer of minder koper zal het een donkerdere of lichtere roze kleur krijgen. Rose gouden solitaire ringen zijn een warme, moderne update van de klassieke look. Met DiamondsByMe's unieke online ontwerpservice, kunt u elk van onze Solitaire-ontwerpen aanpassen in volledig rosé goud of een combinatie van rose met bijvoorbeeld witgoud en meteen zien hoe uw ring eruit zal zien. We houden geen voorraad bij; al onze sieraden worden op bestelling gemaakt in onze toegewijde studio. We doen dit om afval te verminderen en duurzame productieprocessen te bevorderen. Dus neem een kijkje en vind uw perfecte rose gouden solitaire ring van DiamondsByMe.

En natuurlijk, als je besluit om over te schakelen naar een solitaire ring in geel of witgoud, is dat absoluut geen probleem. Elk ontwerp kan worden aangepast aan de smaak van de bruid. Voor een nog exclusievere verlovingsring, kunnen we zelfs een platina solitaire ring voor je maken.

Rose gold belofte ringen

Een belofte kan betekenen wat jullie twee kiezen. Het kan een gelofte, een gelegenheid of simpelweg de band die je deelt symboliseren. Ze kunnen een alternatief of een aanvulling op een verlovingsring vormen, of slechts een symbool van uw verbinding. Laat rose goud een weerspiegeling zijn van het unieke karakter van uw partnerschap met onze collectie rose gouden belofte ringen.

Overweeg iets simpels als ons Yasmin-assortiment, met zijn dikkere band in rose goud en kleine diamanten in een open zetting. Of misschien de Lynelle, met een dunnere, rechthoekige band en ovale diamant, gepresenteerd in een verhoogde zetting. Een belofte ring van rose goud kan eenvoudig en zoet zijn, waarbij de enkele diamant alles weergeeft wat u voor elkaar bedoelt. Er zijn veel diamantslijpsels (vormen) verkrijgbaar, bekijk ook onze geslepen, prinsess geslepen en smaragd geslepen diamanten.

Diamanten in je verlovingsring

Naast de witte diamanten van de beste kwaliteit bieden we ook een mooie selectie zwarte en bruine diamanten. De bruine diamant is vooral mooi als hij in rosé goud is gezet, waardoor hij een unieke verlovingsring is. En natuurlijk bieden we u nu de mogelijkheid om een Lab grown diamanten verlovingsring te kopen tegen lagere kosten. We hebben een grote collectie van laboratorium gegroeide diamanten beschikbaar. Deze diamanten zijn minder duur dan de natuurlijke, maar zijn net zo echt en bezitten exact dezelfde kenmerken als een natuurlijke diamant. Daar bovenop komen al onze diamanten van 0,3 karaat of meer, of ze nu natuurlijk gevonden zijn of uit een laboratorium komen, geleverd met een GIA-, IGI- of HRD-certificaat, waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit ervan.

Ontwerp je eigen rose gouden solitaire ring

Nu is het tijd voor u om de volgende stap te zetten in de voorbereidingen voor uw huwelijksaanzoek. Ontwerp je eigen rose gouden solitaire ring. Eén die een duidelijke winnaar zal zijn en haar hart nog sneller laat kloppen voor jou!