Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ', Goud ',
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Een gouden solitaire ring met diamant is een ware blikvanger. De luxe uitstraling van het goud, gecombineerd met een sprankelende diamant is een droom van menig vrouw. Het is daarom niet verrassend dat een gouden solitaire ring met diamant een geliefde verlovingsring is. Je wilt tenslotte indruk maken op je aanstaande wanneer je voor haar op je knieën gaat. De goudsmeden van DiamondsByMe hebben voor jou een bijzondere collectie ringen ontworpen.
Je vindt een breed scala aan modellen: solitaire ringen, alliance ringen, trouwringen, heren ringen en damesringen.

Kies je een gouden solitaire ring of een alliance ring?

Een gouden solitaire ring is een veel gemaakte keuze bij het kiezen van een verlovingsring. Vanwege haar klasse en eenvoud. Weet jij dat je verloofde dol is op edelstenen en diamanten en wil je haar verrassen met een originele ring? Dan kan een alliance ring ook erg mooi zijn. Een alliance ring, ook wel memoire ring of eternity ring genoemd, bestaat uit meerdere diamanten.
In een alliance ring worden stenen in dezelfde grootte naast elkaar geplaatst in eenzelfde zetting. Het leuke van een alliance verlovingsring is dat je creatief kunt zijn in de keuze van edelstenen. Ga je voor enkel diamanten? Of varieer je juist met verschillende edelstenen? Dit laatste kan een interessant kleurenspel opleveren.

Briljant geslepen edelstenen als eye-catcher

Of je nu gaat voor een gouden solitaire ring of juist een alliance ring, diamanten zijn de eye catcher van elke gouden damesring. Een briljant geslepen juweel staat voor een perfecte slijpvorm. Wanneer de steen in de juiste verhouding is geslepen weerkaatst het licht, dit zorgt voor een schitterende fonkeling. Het zogenaamde ‘vuur’ in de steen. Iedere edelsteen wordt met de hand geslepen, hierdoor is geen enkele steen hetzelfde.
Hoe zuiverder de edelsteen en hoe sterker het ‘vuur’ van de geslepen steen, hoe hoger de prijs. Uitgebreide informatie over diamanten vind je op onze pagina ‘over diamanten.’ Zo kies je goed voorbereid de juiste steen voor je gouden damesring. Juist bij een gouden solitaire ring staat de briljant geslepen diamant centraal. DiamondsByMe helpt je graag bij het kiezen van de perfecte steen voor jou of je geliefde. Want zoals het gezegde luidt: ‘Diamonds are forever.’

Het ontwerpen van een diamanten ring

DiamondsByMe staat voor vakmanschap. Onze goudsmeden hebben liefde voor het ambacht. Daarom werken wij niet met massaproductie, maar wordt elke ring persoonlijk voor je gesmeed. Naast onze diverse collectie gouden damesringen bieden wij bovendien de mogelijkheid je eigen diamanten ring te ontwerpen. Wil jij een gouden solitaire ring met een diamant of juist een alliance ring met diverse edelstenen? Alles is mogelijk bij DiamondsByMe. Via een online consult ontwerp je zelf eenvoudig de gouden damesring van je dromen. Na het ontwerpproces printen onze 3D-tekenaars eerst een dummy exemplaar in 3D. Zo kun je kijken of de ring volledig naar wens is. Vervolgens gaan onze goudsmeden aan de slag met jouw exclusieve zelfontworpen ring.

Waarom DiamondsByMe?

De vakmensen van DiamondsByMe staan voor innovatie, vernieuwing en exclusiviteit. Dit betekent dat wij enkel werken met bestelling on demand. Geen inkoop bij een groothandel, maar maatwerk. Wij bieden onze klanten:

  • Edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit, tegen een redelijke prijs;
  • gratis verzending;
  • 60 dagen retourrecht op orders, mits het niet om een custom design gaat;
  • Kennis van het ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken;
  • Unieke sieraden, in plaats van massaproductie;
  • Gebruik van milieuvriendelijke en eerlijk verkregen materialen.
  • Levenslange garantie op onze sieraden