010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ', Witgoud ',
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs
Een uniek sieraad voor ieder budget

Welke vrouw zou geen witgouden solitaire ring met een fonkelende diamant aan haar vinger willen dragen? Witgoud is een schitterend, tijdloos edelmetaal waarin edelstenen prachtig tot hun recht komen. Het is dan ook niet voor niets dat veel trouw- en verlovingsringen bestaan uit witgoud. Witgouden solitaire ringen lenen zich bij uitstek als geschenk voor een geliefde of een dierbare vriendin of familielid. Een gouden damesring met diamant is het soort sieraad dat een vrouw levenslang koestert.

Combineer solitaire ringen met een aanschuifring

Een solitaire ring is sierlijk in zijn eenvoud door een enkele zetting met schitterende diamant of edelsteen. Het model van de solitaire ring wordt traditioneel veel gebruikt bij verlovingsringen. Wil je na jaren eens variëren met ringen aan je vingers, maar is je witgouden verlovingsring met diamant te dierbaar om niet te dragen? Een aanschuifring, ook wel side ring genoemd, biedt de perfecte oplossing. Houd je van eenvoudig? Dan kan een dunne ring in witgoud heel mooi zijn als aanschuifring. Ben je juist op zoek naar een sprankelende, weelderige look, dan zijn een of twee aanschuifringen bestaande uit allemaal kleine diamantjes een fantastische aanvulling. Met aanschuifringen kun je naar hartenlust combineren. Experimenteer bijvoorbeeld eens met edelmetalen door een witgouden solitaire ring, te combineren met een dunne gouden damesring.

Perfectie op maat

DiamondsByMe staat voor perfectie. Wij begrijpen dat je graag wilt dat aanschuifringen precies passen bij je overige sieraden. Bij een witgouden solitaire ring met grote zetting kan het bijvoorbeeld van toegevoegde waarde zijn de aanschuifring qua maat en vorm aan te passen. Geen enkel probleem voor DiamondsByMe. Onze vakmensen leveren maatwerk en staan altijd klaar voor advies. Een mooi sieraad is voor eeuwig, daarom smeden wij onze damesringen compleet naar jouw wens. Van edelmetaal tot edelsteen, je kunt onze ringen compleet aanpassen naar eigen inzicht. Hiernaast bieden wij met behulp van innovatieve technieken de mogelijkheid je eigen ring te ontwerpen. Van witgouden solitaire ringen tot gouden damesringen met diamant of edelstenen, alles is mogelijk.

De aanschaf van een diamant

Een diamant kopen is niet iets wat je elke dag doet. Het is een kostbare investering, het is daarom logisch dat je dit weloverwogen en goed geïnformeerd doet. De waarde en kwaliteit van een diamant wordt bepaald aan de hand van de 4C’s: Cut, Carat, Color and Clarity. Met andere woorden:

  • Hoe is de diamant geslepen? Zonder een goed slijpsel mist de steen ‘vuur,’ schittering.
  • Hoeveel Karaat is de diamant? Wat is het gewicht van de diamant? Groter betekent niet altijd beter.
  • Welke kleur heeft de diamant? Hoe minder kleur, hoe beter. Een witte diamant is vrij zeldzaam.
  • Hoe zuiver is de diamant? Hoe minder onzuiverheden, zoals kleine beschadigingen of vervuiling in het grondproduct, hoe beter.

Via de kennisbank van DiamondsByMe vind je uitgebreide informatie over waar je op moet letten bij aankoop van een diamant. Al onze diamanten zijn conflictvrij, fair trade en goedgekeurd door het internationale classificatiemodel Kimberly, dat staat voor eerlijke en legale handel.

Witgouden solitaire ringen met geboortesteen

Misschien ben je juist helemaal niet op zoek naar een gouden damesring met diamant, maar wil je een meer persoonlijke edelsteen voor je witgouden solitaire ring, bijvoorbeeld een geboortesteen zoals de wijnrode robijn (juli), een paarse amethist (februari), of een nachtblauwe saffier (september). DiamondsByMe plaatst de edelsteen naar wens in jouw unieke solitaire ring of aanschuifring. De wens van onze klanten staat altijd centraal. Onze vakmensen staan voor exclusiviteit en vakmanschap. The Sky is the Limit.