010 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Platina solitaire ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Solitaire ', Platina ',
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

Wanneer jij besluit je geliefde ten huwelijk te vragen, trek je natuurlijk alles uit de kast. Een verlovingsring is een sieraad voor altijd. Een tijdloze, stijlvolle keuze is een platina solitaire ring. Platina is duurzaam en ijzersterk. Daarbij komt een solitaire diamant prachtig tot zijn recht tegen de achtergrond van het maan-witte edelmetaal platina.
DiamondsByMe heeft een exclusieve collectie platina solitaire ringen. Al onze verlovingsringen kun je volledig aanpassen in de door jouw gewenste stijl. Door zelf het edelmetaal of je favoriete edelsteen te kiezen. Wil je iets extra bijzonders? Ontwerp dan je eigen verlovingsring. Onze goudsmeden creëren voor jou de platina solitaire ring van je dromen. Wil je een solitaire ring met meer diamanten kijk dan eens bij onze pavé solitaire ringen of Halo ringen.

Platina versus goud

Platina is niet heel bekend bij het grote publiek en heeft de reputatie zeer kostbaar te zijn, voor sommige mensen vormt dit een belemmering voor de keuze van platina. Twijfel je tussen een platina solitaire ring of een gouden verlovingsring? Wij zetten de verschillen voor je op een rij.

  • Allereerst de kleur: goud heeft een warme, gele kleur, witgoud een zilveren glans en platina heeft een meer maanwitte gloed. Een voordeel van platina is dat het zeer kleurvast is. Bij witgoud kan het gebeuren dat de zilveren laag vervaagt en de geelgouden kleur van goud zichtbaar wordt.
  • Platina is een zeldzaam en zuiver edelmetaal met een zeer hoge dichtheid, hoger dan goud. Dit maakt het edelmetaal tot een van de duurzaamste en sterkste edelmetalen in zijn soort.
  • Platina is vanwege zijn zeldzaamheid en duurzaamheid duurder dan goud.
  • Bij nikkelallergie is platina de beste keuze. Het edelmetaal is hypoallergeen.

DiamondsByMe werkt enkel met hoogwaardige kwaliteit edelmetaal. Daarom zijn al onze edelmetalen, waaronder platina, voorzien van een keurmerk. Hiernaast staan wij voor eerlijke materialen en duurzaamheid.

Wat is de prijs van een mooie een verlovingsring?

DiamondsByMe krijgt vaak de vraag: wat kost een verlovingsring? Dit is sterk afhankelijk van je eigen wensen. De prijs van een solitaire ring bij DiamondsByMe varieert tussen de 300 en 7500 euro. De startprijs van platina solitaire ringen ligt iets hoger. Dit begint bij circa 400 euro. Het is dus verstandig eerst te bepalen hoeveel je wilt uitgeven aan een verlovingsring, voordat je een keuze maakt. Bedenk wel dat een platina verlovingsring een geschenk is voor het leven, speciaal bedoeld voor een bijzonder moment.
Het mag dan misschien een flinke uitgave zijn, bedenk wel dat jouw geliefde haar hele leven plezier zal hebben van een prachtige platina solitaire ring. Dit is de prijs zeker wel waard.

Je eigen platina solitaire ring ontwerpen

DiamondsByMe begrijpt als geen ander dat voor speciale momenten, zoals een huwelijksaanzoek, je op zoek bent naar een exclusieve platina solitaire ring. Geen standaard, geen massaproductie, maar iets speciaals. Onze goudsmeden hebben liefde voor het ambacht en smeden elke ring zoals jij het wilt. Zowel het edelmetaal als de edelstenen van de ringen in onze collectie kun je aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.
Van verlovingsringen en solitaire ringen tot trouwringen en vriendschapsringen, alles is mogelijk. Ben je op zoek naar iets zeer persoonlijks? Ontwerp dan je eigen ring via een online consult met de vakmensen van DiamondsByMe. Onze 3D-tekenaars helpen je hier graag bij. Zo creëer je samen met onze vakmensen de solitaire verlovingsring van je dromen.